bievde bi çoklu çerçeve var beyaz geçenlerde yine bi kampanyada vardı gördüm ama emin olamıyorum onu almaya sanki foto koyma yerleri çok küçükmüş gibi geliyor. gerçeğini de görmedim hiç ama çok beğeniyorum o çerçeveyi belki de gözümü karartır alırım
tepe homelar gelsin de yap yorumunu ona göre ben de alayımankaradaymışsın olsun yolumuz düşer inşallah biz de istanbulda olucaz ben de her zaman beklerim
canım ne demek her zaman elimden geldiğince yardım ederim ben de senin, gizin, günnurun, nil'in daha başka bir sürü kişinin yardımını aldım ama zevkler benzer olunca insan daha da şevkle bakıyor alınanlara
benim ev herhalde temmuz gibi yerleşir diye düşünüyorum. düğün ağustos sonu ama kalmaz heralde o vakte. inşallah fotoları da eklemek nasip olur. bak minenes'in evi var evim güzel evim'de onun evi çok güzel. yalnız benim istediğim evden biraz daha ağır ve sade yine de çok güzel çok tarz baya fikir edindim onun evinden.
bir de şu başlıkta
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...vime-dekorasyon-icin-oneriler-bekliyorum.html
symrne ve diğer bazı arkadaşlarla country evlerle ilgili tartışıyoruz. symrne evli ama evini dekore ediyor şu ara. onda da çok zevkli fikirler var. eve eşyalara sıra gelince oraya da bakarsın :))
birgün görüşüp tanışmak nasip olur inşallah çok isterim

o çercevede benimde aklım kaldı ama bende emin olamadğm için almadım canım. yakından görürsem istediğim gibiyse almak istiyorum: ) tamam tepe home ürünleri geldiğinde fikrimi söylerim : )
minenes'in evini gördüm canım ilk eklediği zamanlarda şöyle bir göz gezdirmiştim. bende çok beğendim . benim hayalimdeki ev biraz daha renklisi : ) ama sevgilim bana göre daha sade istiyor ortayı bulacağız artk

konuyu takip etmeye başlıyorum, teşekkür ederim canım