Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hayırlı olsun:)

Tatlım merhaba bornozu nereden aldın? Ve fiyatını öğrenebilir miyim? Harika görünüyor.

bornoz secerken dikkatli olun benim aldigim bana 3 bende buyuk oldu seimede kucuk takim satiliyor ya sornadan kendime aldim bide ince olsun havlusu

ben daha açıp bakmadm bile :S deneyim o zaman olmazsa o bahane ile english home dan alrm

kız nişanlandın mı anağm 4 gün giremedim bizimki nişanlanıvermiş

canım ya hem şaşırdım hem sevindim inşallah çok mutlu olursunuz her şey istediğin gibi olsun hayatın boyunca çok ama çok mutlu olun

hee nişanlandım
teşekkür ederim canım inşallah hepmiz ömür boyu mutlu oluruz sevdiceklerimizle
canım bende 10 gün kadar gelmedim o ara nişanlanıverdim işte bizde şaşırdık valla ne yalan söyleyim çok apar topar oldu ama güzel oldu

dün aldıklarım ( dondurmalığı 6 kişiliğe , çay setini 12 kişiliğe tamamladım)

canım benim ya ömür boyu mutlu olun inşallah :))

Canım hayırlı olsun Allah mesut etsin :)) Bir yastıkta kocayın. Senin Ankarada bildiğin güzel ve hesaplı bir gelinlikçi var mı canım ya da tanıdıklarının. Benim için öğrenirsen çok sevinirim. Öptüm .

canım benim çok teşekkür ederim. amin inşallah sizde çok mutlu olun inşallah
tatlım benim bildiğim gelinlikçi yok ama çevreme sormaya başlayacağım bende
ve maillerde şöyle birşey gördüm ona bak istersen . bende gidip görüşsem diyorum 400 tl indirim diyor
Nisan Gelinlik ve Moda Evinden 400 TL Değerinde İndirim Kuponu Bedava!!!

hayırlısı olsun canım bi ömür boyu mutluluklar dilerim

çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım mutlu olman dileğiyle bu arada çeyizlerinde çok güzel güle güle kullan

Allah ım hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin... çeyizin gibi bahtında güzel olur inşaallah

tatlım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah çoook sevindim elbisen çok güzelmiş

canım Allah mutlu mesut etsin evlilik yolunda ilk adımınızı attınız Allah yüzünüzü kara çıkarmasın çok sevindim

canım disney mause lu olan ürün yumurta haslayıcısımı nedir o mısır patlatma makınesımı yoksa markası ve fıyatınıda yazarsan cok sevinırım

canım disney mause lu olan ürün yumurta haslayıcısımı nedir o mısır patlatma makınesımı yoksa markası ve fıyatınıda yazarsan cok sevinırım
canım mısır patlatma makinesini hangi siteden aldığımızı hatırlamıyorum. nişanlım almıştı :S disney popcorn diye aratır birçok yerde bulursun : )

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım mutlu olman dileğiyle bu arada çeyizlerinde çok güzel güle güle kullan

Allah ım hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin... çeyizin gibi bahtında güzel olur inşaallah

tatlım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah çoook sevindim elbisen çok güzelmiş

canım Allah mutlu mesut etsin evlilik yolunda ilk adımınızı attınız Allah yüzünüzü kara çıkarmasın çok sevindim

hepimize çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni Allah hepimize mutlu yuvalar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…