hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinfotoları merakla bekliyoruz çeyize tam gaz devam
Tatlım hayırlı olsunn:))) Nİşan kıyafetine ve saçına bayıldımmm :) Umarım kayınvalidenle bi an önce iyileşir:))
uzun bir aradan sonra ben geldim ama tek farkla artık nişanlıyımevde internettimde sorun olması ve ofiste yoğun olmam yüzünden gelemiyordum.
kayınvalidemin ameliyatı için ertelediğimiz nişanı yine kayınvalidemin isteğiyle yapmaya karar verdik 4 günde hazırlanıp çarşamba günü nişanlandıkzaman var diye herşeyi ağırdan alıyorduk , aceleyle hiç aklımda olmayan şeyleri aldım ama herşey çok güzeldi ve pişman olmadık. bize kalsa plan yapmaktan nişanı yapamayacaktık isteme-söz-nişan birarada oldu.
elbise için 1 gün boyunca dolaştık birşey bulamadım, ertesi gün lcw ye daha önce aldığım eteği değiştirmeye gittiğimde bu elbiseyi çok beğendim aldım. sadeliği ve kalp detayı çok hoşuma gittiayakkabıları görümcem internetten aldı ( geç gelir diye korkuyorduk ve tabii yanlış gelirse-ayağımda güzel durmazsa diye ama şükür korktuklarım olmadı. kargo 2 günde geldi) yüzüklerde de aklımda başka model var iken fotoğraftaki alyansları aldık : ) nişan hatırası olarak magnet yaptırmak istiyordum vakit yoktu,özel pasta yaptıramadım, baş harflerimizle işlenmiş bir nişan yastığı istiyordum onu yaptıramadım .. bohçaları az-öz olarak önceden hazırlamıştık ,kayınvalidem beklemediğim kadar çok el işi yapmış : )
yapamadıklarıma rağmen çok güzeldi , sonunda işi resmiyete dökebildikdarısı tüm isteyenlerin başına
elbisem -ayakkabım- alyanslarımız
Eki Görüntüle 401251
o gün buna benzer yan topuz yaptırdım ,makyajımı kendim yaptım
Eki Görüntüle 401259
arada çeyizlik birşeylerde aldım vakit bulunca eklerim : ) nişanıda atlattım çeyize devam artık
canım benim çok teşekkür ederim inşallah darısı size : ) bende senin adına sevindim aileler tanıştıysa işler dediğin gibi hızlanırkendim nişanlansam bu kadar olurdu çok ama çok sevindim canım maşallah herşey çok güzelll yüüzkler elbisen ayakkbın saç foto varsa paylaşırsan görmek istiyorum
yüzükler sade ve şık bizde yüüzk baktık livacım :)))))) bu tarz sadelikteydi bişiler inşalllah arkandan aynı hızla gelcem yavaştan aillerimizle tanıştırdık bizde birbimizi
düğün için konuşdumu canım
canım benim çok teşekkür ederim inşallah darısı size : ) bende senin adına sevindim aileler tanıştıysa işler dediğin gibi hızlanır
fotoğraflar sevgilimde var istedim üşenmeyip yollarsa bakalım siteye eklemesemde istersen sana yollarım : )
düğünü baştan beri ekimde düşünüyoruz canım. evin tadilatı ,eşyaların seçimi , hazırlıklar o tarihe anca biter sanırım.
mutfak dolabımızı verdik ,beyaz eşyalara buzdolabı dışında karar verdik kısmetse bu hafta alacağız. eşya bakmaya devam edeceğiz : )
istediğimiz mekanda da yer bulursak 6 ekim diyoruz
bana sorarsan ekime çok varayyy gidiyorsun canım şimdi tekrar ön sayfalara baktım birkaç şeyi gözden kaçırmışım eve gidince topiğine yazıcam almak istediğim benzer şeylerimiz yine var senin evinide
ben evlenesiye kadar sen ubnları kullanır rapor verirsin bende tencere çatal kaşık felan hep hisardan almaya karar verdim düdüklüyü zaten biliyorsun senin gibi netten alcam kullandığında topikini unutmayıp yaz ekime az kaldııııı yaa
gelinlik için ne düşünüyorsun canım
canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah : )LİVA cım elbisen çok sade çok zarif duruyor mutlu olun inş.
Ay ne güzel darısı tüm bekleyenlerin başına olsun canım. Çok sevindim senin adına ayrıca elbisen çok ciciymiş bayıldım, yüzüklerde süper....Biz de bu ay düşünüyoruz inşallah sorun çıkmazsa...
tatlişkom fotolarını sevgilinden deil nişanlından isticeksinsabırsızlıkla bekliyoruz..
canım hayırlı olsun nişanın çok mutlu olursunuz inş elbisen yüzüğün hepsi çok güzel:)
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?