mutfak setin çok güzelmiş canım..
nerden ne kadara aldın??
teşekkür ederim canım onlarıda westwing den aldım , çekleri kullanarak aldım toplamda 20 tl ye geldi : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutfak setin çok güzelmiş canım..
nerden ne kadara aldın??
uzun bir aradan sonra ben geldim ama tek farkla artık nişanlıyımEvde internettimde sorun olması ve ofiste yoğun olmam yüzünden gelemiyordum.
Kayınvalidemin ameliyatı için ertelediğimiz nişanı yine kayınvalidemin isteğiyle yapmaya karar verdik 4 günde hazırlanıp çarşamba günü nişanlandıkZaman var diye herşeyi ağırdan alıyorduk , aceleyle hiç aklımda olmayan şeyleri aldım ama herşey çok güzeldi ve pişman olmadık. Bize kalsa plan yapmaktan nişanı yapamayacaktık :d isteme-söz-nişan birarada oldu.
Elbise için 1 gün boyunca dolaştık birşey bulamadım, ertesi gün lcw ye daha önce aldığım eteği değiştirmeye gittiğimde bu elbiseyi çok beğendim aldım. Sadeliği ve kalp detayı çok hoşuma gittiAyakkabıları görümcem internetten aldı ( geç gelir diye korkuyorduk ve tabii yanlış gelirse-ayağımda güzel durmazsa diye ama şükür korktuklarım olmadı. Kargo 2 günde geldi) yüzüklerde de aklımda başka model var iken fotoğraftaki alyansları aldık : ) nişan hatırası olarak magnet yaptırmak istiyordum vakit yoktu,özel pasta yaptıramadım, baş harflerimizle işlenmiş bir nişan yastığı istiyordum onu yaptıramadım .. Bohçaları az-öz olarak önceden hazırlamıştık ,kayınvalidem beklemediğim kadar çok el işi yapmış : )
yapamadıklarıma rağmen çok güzeldi , sonunda işi resmiyete dökebildikDarısı tüm isteyenlerin başına
Elbisem -ayakkabım- alyanslarımız
Eki Görüntüle 401251
o gün buna benzer yan topuz yaptırdım ,makyajımı kendim yaptım
Eki Görüntüle 401259
arada çeyizlik birşeylerde aldım vakit bulunca eklerim : ) nişanıda atlattım çeyize devam artık![]()
teşekkür ederim canım , darısı sana olur inşallah : )canım hayırlı olsun:)
Tatlım merhaba bornozu nereden aldın? Ve fiyatını öğrenebilir miyim? Harika görünüyor.![]()
kız nişanlandın mı anağm 4 gün giremedim bizimki nişanlanıvermiş![]()
canım ya hem şaşırdım hem sevindim inşallah çok mutlu olursunuz her şey istediğin gibi olsun hayatın boyunca çok ama çok mutlu olun![]()
hee nişanlandım
teşekkür ederim canım inşallah hepmiz ömür boyu mutlu oluruz sevdiceklerimizle
canım bende 10 gün kadar gelmedim o ara nişanlanıverdim iştebizde şaşırdık valla ne yalan söyleyim çok apar topar oldu ama güzel oldu
![]()
sağol canım benim , inşallah sizde çok çok mutlu olursunuzcanım benim ya ömür boyu mutlu olun inşallah :))
canım benim çok teşekkür ederim. amin inşallahCanım hayırlı olsun Allah mesut etsin :)) Bir yastıkta kocayın. Senin Ankarada bildiğin güzel ve hesaplı bir gelinlikçi var mı canım ya da tanıdıklarının. Benim için öğrenirsen çok sevinirim. Öptüm .
hayırlısı olsun canım bi ömür boyu mutluluklar dilerim![]()
uzun bir aradan sonra ben geldim ama tek farkla artık nişanlıyımevde internettimde sorun olması ve ofiste yoğun olmam yüzünden gelemiyordum.
kayınvalidemin ameliyatı için ertelediğimiz nişanı yine kayınvalidemin isteğiyle yapmaya karar verdik 4 günde hazırlanıp çarşamba günü nişanlandıkzaman var diye herşeyi ağırdan alıyorduk , aceleyle hiç aklımda olmayan şeyleri aldım ama herşey çok güzeldi ve pişman olmadık. bize kalsa plan yapmaktan nişanı yapamayacaktık
isteme-söz-nişan birarada oldu.
elbise için 1 gün boyunca dolaştık birşey bulamadım, ertesi gün lcw ye daha önce aldığım eteği değiştirmeye gittiğimde bu elbiseyi çok beğendim aldım. sadeliği ve kalp detayı çok hoşuma gittiayakkabıları görümcem internetten aldı ( geç gelir diye korkuyorduk ve tabii yanlış gelirse-ayağımda güzel durmazsa diye ama şükür korktuklarım olmadı. kargo 2 günde geldi) yüzüklerde de aklımda başka model var iken fotoğraftaki alyansları aldık : ) nişan hatırası olarak magnet yaptırmak istiyordum vakit yoktu,özel pasta yaptıramadım, baş harflerimizle işlenmiş bir nişan yastığı istiyordum onu yaptıramadım .. bohçaları az-öz olarak önceden hazırlamıştık ,kayınvalidem beklemediğim kadar çok el işi yapmış : )
yapamadıklarıma rağmen çok güzeldi , sonunda işi resmiyete dökebildikdarısı tüm isteyenlerin başına
elbisem -ayakkabım- alyanslarımız
Eki Görüntüle 401251
o gün buna benzer yan topuz yaptırdım ,makyajımı kendim yaptım
Eki Görüntüle 401259
arada çeyizlik birşeylerde aldım vakit bulunca eklerim : ) nişanıda atlattım çeyize devam artık![]()
canım mısır patlatma makinesini hangi siteden aldığımızı hatırlamıyorum. nişanlım almıştı :S disney popcorn diye aratır birçok yerde bulursun : )canım disney mause lu olan ürün yumurta haslayıcısımı nedir o mısır patlatma makınesımı yoksa markası ve fıyatınıda yazarsan cok sevinırım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım mutlu olman dileğiyle bu arada çeyizlerinde çok güzel güle güle kullan
Allah ım hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin... çeyizin gibi bahtında güzel olur inşaallah
tatlım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah çoook sevindim elbisen çok güzelmiş![]()
canım Allah mutlu mesut etsin evlilik yolunda ilk adımınızı attınız Allah yüzünüzü kara çıkarmasın çok sevindim