Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlar son günlerde aldıklarımdan bazıları : ) nişandan sonra alışveriş canavarı halime geri dönmeye başladım
westwing alışverişlerim

nişan aceleye geldiği için kayınvalidem bohçaya nevresim pike yatak örtüsü vs. alamadım diye üzülmüş onun adına görümcemin aldığı english homelarım ve bugün netten beraber seçtiğimiz pike setim : )

Eki Görüntüle 411285

ütü kılıfım gelince almaya karar verdiğim ütü masam : )

sonunda karar verip aldığımız beyaz eşyalarımız : )

buzdolabı samsung, bulaşık ve çamaşır makinemiz bosch

ankastrelere karar verdik derken benim smeg aşkım tekrarladı o yüzden alamadık onlarıda alırsak biraz rahatlayacağım

biev bahar kampanyasından alacaklarım var onlarıda aradan çıkartmak istiyorum , korkmaz seramik tavarıda bu ay almayı planlıyorum annem beni evden kovmazsa evde yer kalmadı düğüne yakın al diye söyleniyor
biz düğünden vazgeçtik zira istedğimiz yerde düğün çok pahalıya patlıyacak o parayı evimize harcamaya karar verdik (ikna ettim) güzel bir yerde nikah sonra aile,arkadaş arasında eğlenceli yemek yapacağız. onları araştırıyoruz. gelinlik için model araştırmaya başladım

Son düzenleme:

canım maşallah hepsi çok güzel. krem rengi olanmı pike takımı? eğer oysa markası ne? samsung buzdolabını çok beğendim kaça aldınız canım? bosch samsung ve siemens benim aklımdakiler beyaz eşya alırken bunlara bakıcam bende canım:)
bide bu ne hız maşallah bikaç hafta önce nişanlandın beyaz eşyalarını aldın çeyizlerin bitti sayılır:) kesin gelinliği diktirmeye başlardın haftaya bu hızla:))

ayy canım sen deyince farkettim pike setim o değil o beğenip almayı planladığım nevresim seti yanlış eklemişim pike setim şu

nevresimburada.com da indirim varmış görümcem birini seç dedi bunu seçtim bende gelin home markası

samsung buzdolabını 2 bin tl ye aldık tatlım. biz aslında beyaz eşyaları nişandan önce alacaktık ama nasip olmadı alamadık . yani aklımızdaydı vakit bulamadık ve buzdolabında kararsız kalmıştık. çoğu şeyin planını aylar önce yaptık ama uygulayamıyoruz gelinliğe bakmaya başladım modaevi araştırmaya başlayacağım yakında : )

Son düzenleme:

olsun canım buda güzelmiş. benimde pike takımım yok ondan sordum şu sıra aklımda pike takımları var.samsung çift kapılı iyi almışsınız canım siemenste benzer modeller 3binden fazla.ne güzel canım darısı başımıza inşallah:) sende ankaradasın değilmi günnurda modaevi araştırıyo onla kontak kurabilirsin

teşekkür ederim canım inşallah daha güzelleri senin ve sevdiceğin olur mutlu mutlu kullanırsınız : )
ben daha küçük buzdolabı düşünürken nişanlım büyük buzdolabı istedi , su sebili olsun dedi. klasik gardolap tarzında olanları uzun süre araştırdık çok fazla büyük ve kullanışsız geldi bana. bu onlara göre daha kullanışlı. buzdolabında da samsungun daha iyi olduğunu çok yerden duyduk o yüzden bunda karar verdik : ) mağazada gördük beğendik hepsini internetten aldık. şimdi fiyatına tekrar baktım 2189 tl ye almışız canım : )

evet günnur araştırıyordu siteye gelemediğim için bakamadım , konusuna bakacağım : )

iyi dileklerin için bende teşekkür ederim canım:)) bu bozdolabı cidden çok hoşuma gitti notunu alıyorum kendime hihi:))

son aldıkların şahane canım balıklı tabaklardan benim de var english homee sitesine bende baktım bugün ama parama kıyıp da bişi alamadımiyi günlerde kullan hepsini inşallah

Livacımmmm son aldıkların süpeeeer süpeeeerrrrrr

O pembiş ve mor kupalardan bende de var canım:) Güzel günlerde kullan :)

English home cicilerine ise bayıldım ya bayıldım..

canım herşeyin çok güzel hızlıca bitiryorsun

canım ön sayfada sehbaya koymak için aldığın dekoratif tepsi, peçetelik ve dekor tabağını nereden almıştın

çamaşır makinesi 2.300 civarı sanırsam canım bende çok beğeniyorum

son aldıkların şahane canım balıklı tabaklardan benim de var english homee sitesine bende baktım bugün ama parama kıyıp da bişi alamadımiyi günlerde kullan hepsini inşallah
teşekkür ederim canım : ) balıklı tabakları sende güle güle kullan : )
english home için görümcecik sağolsun valla tüm mağazayı verseler doymam galiba oraya
Livacımmmm son aldıkların süpeeeer süpeeeerrrrrr

O pembiş ve mor kupalardan bende de var canım:) Güzel günlerde kullan :)

English home cicilerine ise bayıldım ya bayıldım..

canım benim çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olur inşallah : ) evet sende de görmüştüm o kupaları çok güzeller : )

evet giz çok herşeyi nişandan sonraya erteleye erteleye nişan sonrası hızlı gitmeye başladık
ev boş olsa bu hızla tadilatıda bitirirdik
sorduklarını geçen ay english home da almıştm canım . bu ay indirim var ama alacak birşey kalmamış mağazalarda
çamaşır makinesini netten 2000 tl aldık canım. benimde çok istediğim modeldi inşallah beni üzmez : )

speedy gonzales mi var ne var burda neler neler almışsın öyle beyaz eşyalar bile tamam :))

güle güle kullan canım, mutfağımız müsait olsa ben de bu buzdolaplarından istiyordum ama küçük maalesef yerimiz :/

ya nevresimlerin fotoları çok küçük göremedim hangi modeller olduğunu bu aralar indirimde bi çok şey var english home'da ama perde almadan parayı yine böyle şeylere yatırmak istemiyorum onçin beklicem tutuyorum kendimi

gelecek ay bi de arabanın vergisi gelecek yine lastik de almam lazım hiç değilse öndekileri değiştirmem lazım ayh

ek iş yapıcam valla filmlerdeki öğretmenler gibi gece taksicilik mi yapsam acaba

beyaz eşyaları netten aldım demişsin nerden aldın netten bu arada?

ehehe öyle hızlıyız biz canım zaten sana 2 aydır beyaz eşyaları alacağz diyordum ya bir türlü alamıyorduk gökhanla buzdolabında anlaşamıyorduk , sonra araya başka şeyler giriyordu filan. zaten beyaz eşya parasını ayırmıştı bir kenara nişandan sonra aldık hemen. diğerleride nişanda alınacamş ama yetişmeyince sonra alındı işte : )
nevresimlerin büyük hallerinide eklerim yarn vakit bulup nete gelebilirsem : ) bende birsürü şey alacağm ama kendimi tutuyorum tutmuş halim bu

ahaha beraber pazarda limon satalm benimde paraya ihtiyacm var
buzdolabı ile çamaşır makinesini beyazesyam.com dan aldk bulaşk makinesini tekcarsi.com dan aldk canım. kurutma makineside alacaktk ama banyo tadilatından sonraya bıraktık

tek çarşıdan alıcaz biz de büyük ihtimalle. hayırlı olsun tekrardan canımcım güzel günlerde kullanın inşallah :))

ben yatıyorum yavaşta bakarım yarın yine yüklersen fotoları öpüyorum canım beklerim bu arada nikaha da onu yazdım mı yazmadım mı öbür mesaja hatırlayamadım, mail at olmazsa telefonumu falan verrim haberleşiriz :*

bu arada resimlerin üzerine tıkladğında büyüyor canım. yeni farkettim bende

teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizin olur inşallah
yazmadın ve bende tribimi attm valla tamam görüşürüz canım iyi gecler öptüm çok

canım nevresimlerin büyük halleri : ) melekli olanın pikesini almak istiyorum : )

günnurda görüp aldığım askılarım : ) 2 takım büyük 2 takım küçük askılardan aldım

Canım güle güle kullan tchiboda ücretsiz kargo mu vardı. İyi yapmışsın inşallah memnun kalırız.

teşekkür ederim canım , inşallah memnun kalırız. sen beğendiysen güzeldir eminim : ))
kargo 100 tl üzeri ücretsiz canım. bende görümceme takı tasarım seti aldım kargo ücretsiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…