Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
avea sayesinde markafoniden aldıklarım 2 çek kullandım gayet uygun fiyata geldiler : ) aylavyu aveaa
3 çekim daha var çevremdeki tüm aveaları zap ettim

ayy canım iyiki almışsın artık 100 ve üzeri alışverişlerde geçerliymiş ben daha bulurudm kod ama neyse baya alışveriş yaptım bende aylavyu avea bencede

nasıl yani şimdi 25 tl alışverişte kullanamıyormuyuz bende herkesten şifre aldım 3 şifrem var diye seviniyordum : )
ben daha akşamada alışveriş yapacaktım, sağlık olsun

markafoni 100 liralık alışverişte kullandırmaya başlamış kuponları neyse kısa günün karı dedim artık

aldıkların çok güzel bu arada melekli biblolarla tealightlara bayılmıştım ben de bu arada fiyatları değiştirmişler ben çiftini 5'e almıştım şimdi tekine 5 lira etiket koymuşlar uyuzlar hıhh

nasıl yani şimdi 25 tl alışverişte kullanamıyormuyuz bende herkesten şifre aldım 3 şifrem var diye seviniyordum : )
ben daha akşamada alışveriş yapacaktım, sağlık olsun

dene yine de sen canım ama öle olmuş çakmışlar davayı

olan benim dakikalarıma oldu desene avea olanları arayıp şifre aldırdım dakikam gitti pis avea :S
teşekkür ederim canım , akşamda birşeyler alacaktım ama yapacak birşey yok ben de geçen kampanyada peçetelikleri daha uyguna almıştım hatta şu an madame coco kendi sitesinde peçeteliği daha ucuza satıyor:S
dene yine de sen canım ama öle olmuş çakmışlar davayı

akşam denerim canım ama olacağını sanmıyorum :S

aksesuarların çok şiriiinnnhele o beyaz minicik çiçekler. Merak ettim neler varmış şu madame coco da şimdi ben de bakayım bir Güzel günlerde kullan canım

aksesuarların çok şiriiinnnhele o beyaz minicik çiçekler. Merak ettim neler varmış şu madame coco da şimdi ben de bakayım bir Güzel günlerde kullan canım

teşekkür ederim canım : )
bencede bakmalısın çok güzel şeyler var bizim madamda

trendyol da 20 tlik çekim vardı, günlerdir ne alsam diyordum sonunda bu takımı aldım

annemin aldığı bardak setleri

paşabahçe başucu sürahisi

kampanyada diye 2 kutu aldığı gürallar bardak seti ( çok kullanışlı bir kutuda 3 takım bardak var )

hepsi birbirinden şık mutlu günlerde kullan canım
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah
canım bende bunu sepete eklemiştim ama almadım yaaaa kırılcak şeleri almıyorum ama alsammıda diyorum çok şeker çok

kırık gelirse değiştirirsin canım , tepe homelardan sonra artk bende temkinli davranıyorum ama bunları kaçırmak istemedim : )

kahve fincanını ben de çok beğenmiştim 2 takımım var şimdilik hediye falan da gelir diye almadım ama çok güzeller güle güle kullan canım :**

kahve fincanını ben de çok beğenmiştim 2 takımım var şimdilik hediye falan da gelir diye almadım ama çok güzeller güle güle kullan canım :**

benim içinde fazla oldu ama çek olunca aldım canım yoksa almazdım sanırım ( emin değilim)
teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…