Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avea sayesinde markafoniden aldıklarım2 çek kullandım gayet uygun fiyata geldiler : ) aylavyu aveaa
3 çekim daha varçevremdeki tüm aveaları zap ettim
Eki Görüntüle 389745 Eki Görüntüle 389746 Eki Görüntüle 389747 Eki Görüntüle 389748 Eki Görüntüle 389749
ayy canım iyiki almışsın artık 100 ve üzeri alışverişlerde geçerliymişben daha bulurudm kod ama neyse
baya alışveriş yaptım bende aylavyu avea bencede
![]()
nasıl yani şimdi 25 tl alışverişte kullanamıyormuyuzbende herkesten şifre aldım 3 şifrem var diye seviniyordum : )
ben daha akşamada alışveriş yapacaktım, sağlık olsun![]()
olan benim dakikalarıma oldu desenemarkafoni 100 liralık alışverişte kullandırmaya başlamış kuponlarıneyse kısa günün karı dedim artık
![]()
aldıkların çok güzel bu aradamelekli biblolarla tealightlara bayılmıştım ben de
bu arada fiyatları değiştirmişler ben çiftini 5'e almıştım şimdi tekine 5 lira etiket koymuşlar uyuzlar hıhh
dene yine de sen canım ama öle olmuş çakmışlar davayı![]()
aksesuarların çok şiriiinnnhele o beyaz minicik çiçekler. Merak ettim neler varmış şu madame coco da şimdi ben de bakayım bir
Güzel günlerde kullan canım
trendyol da 20 tlik çekim vardı, günlerdir ne alsam diyordum sonunda bu takımı aldım
Eki Görüntüle 392478
çok cicilermiş![]()
![]()
trendyol da 20 tlik çekim vardı, günlerdir ne alsam diyordum sonunda bu takımı aldım
Eki Görüntüle 392478
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallahhepsi birbirinden şık mutlu günlerde kullan canım![]()
canım bende bunu sepete eklemiştim ama almadım yaaaa kırılcak şeleri almıyorum ama alsammıda diyorum çok şeker çok
kahve fincanını ben de çok beğenmiştim2 takımım var şimdilik hediye falan da gelir diye almadım ama çok güzeller güle güle kullan canım :**