• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
avea sayesinde markafoniden aldıklarım :D 2 çek kullandım gayet uygun fiyata geldiler : ) aylavyu aveaa :D
3 çekim daha var :16: çevremdeki tüm aveaları zap ettim :D

$1750_kucuk.webp$1756_kucuk.webp$1804_kucuk.webp$2672880020850_0_304x424.webp$2672880027637_0_304x424.webp

ayy canım iyiki almışsın artık 100 ve üzeri alışverişlerde geçerliymiş :43: ben daha bulurudm kod ama neyse:25: baya alışveriş yaptım bende aylavyu avea bencede:16:

nasıl yani şimdi 25 tl alışverişte kullanamıyormuyuz:( bende herkesten şifre aldım 3 şifrem var diye seviniyordum : )
ben daha akşamada alışveriş yapacaktım, sağlık olsun :D

markafoni 100 liralık alışverişte kullandırmaya başlamış kuponları :D neyse kısa günün karı dedim artık :D

aldıkların çok güzel bu arada :D melekli biblolarla tealightlara bayılmıştım ben de :D bu arada fiyatları değiştirmişler ben çiftini 5'e almıştım şimdi tekine 5 lira etiket koymuşlar uyuzlar hıhh

nasıl yani şimdi 25 tl alışverişte kullanamıyormuyuz:( bende herkesten şifre aldım 3 şifrem var diye seviniyordum : )
ben daha akşamada alışveriş yapacaktım, sağlık olsun :D

dene yine de sen canım ama öle olmuş çakmışlar davayı:ssz:

markafoni 100 liralık alışverişte kullandırmaya başlamış kuponları :D neyse kısa günün karı dedim artık :D

aldıkların çok güzel bu arada :D melekli biblolarla tealightlara bayılmıştım ben de :D bu arada fiyatları değiştirmişler ben çiftini 5'e almıştım şimdi tekine 5 lira etiket koymuşlar uyuzlar hıhh
olan benim dakikalarıma oldu desene :D avea olanları arayıp şifre aldırdım dakikam gitti pis avea :S
teşekkür ederim canım , akşamda birşeyler alacaktım ama yapacak birşey yok:D ben de geçen kampanyada peçetelikleri daha uyguna almıştım hatta şu an madame coco kendi sitesinde peçeteliği daha ucuza satıyor:S
dene yine de sen canım ama öle olmuş çakmışlar davayı:ssz:

akşam denerim canım ama olacağını sanmıyorum :S

aksesuarların çok şiriiinnn:16:hele o beyaz minicik çiçekler. Merak ettim neler varmış şu madame coco da şimdi ben de bakayım bir:9: Güzel günlerde kullan canım

aksesuarların çok şiriiinnn:16:hele o beyaz minicik çiçekler. Merak ettim neler varmış şu madame coco da şimdi ben de bakayım bir:9: Güzel günlerde kullan canım

teşekkür ederim canım : )
bencede bakmalısın çok güzel şeyler var bizim madamda :D

trendyol da 20 tlik çekim vardı, günlerdir ne alsam diyordum sonunda bu takımı aldım:16:

$Adsız.webp

annemin aldığı bardak setleri

paşabahçe başucu sürahisi
$sürahi.webp

kampanyada diye 2 kutu aldığı gürallar bardak seti ( çok kullanışlı bir kutuda 3 takım bardak var :D )

$images.webp$images2.webp

hepsi birbirinden şık mutlu günlerde kullan canım:16:
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah :16:
canım bende bunu sepete eklemiştim ama almadım yaaaa kırılcak şeleri almıyorum ama alsammıda diyorum çok şeker çok

kırık gelirse değiştirirsin canım , tepe homelardan sonra artk bende temkinli davranıyorum ama bunları kaçırmak istemedim : )

kahve fincanını ben de çok beğenmiştim :D 2 takımım var şimdilik hediye falan da gelir diye almadım ama çok güzeller güle güle kullan canım :**

kahve fincanını ben de çok beğenmiştim :D 2 takımım var şimdilik hediye falan da gelir diye almadım ama çok güzeller güle güle kullan canım :**

benim içinde fazla oldu ama çek olunca aldım canım yoksa almazdım sanırım ( emin değilim:D)
teşekkür ederim canım benim :16:

Back
X