- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.801
instagramda var tülay erkan çok beğeniyorum evi düzenli temiz titiz kadın geçen sene bahar temizliğini yaptıkça foto ekliyordu ben de onun fotolardan gaza gelip tüm evimi temizlemiştim bu sene de bekledim ama temizlik fotosu yayınlamadı henüztülay erkan temizliğe başladı dediğiniz ne acabaTembelgiller
bravo sana şekerimmmMutfak dolapları fayansları silindi arada yemek yapildı .
Kapilar ve diger dolaplar kloraklı suyla ve det ile silindi.
İki perde yikandı gecirildi yikanmaya devam ediliyor.
Pazara gezmeye gidecegim biraz sonra.
ütulenmeyen perdeler iyide utulenenleri atmalı yahu.
hoşgeldin tatlım sorma düzen bizim topikten sorulur, aslında oldukça hareketli bi topiğiz lakin bu ara herkes bi yerlerde, gelirler yakında inş.Selam hanımlar bende uzun süredir @azerinnn topiğine yazıyorum bu gece sizin topiği keşfettim harika ellerinize saglık düzenlerinize bayıldım yatağa girdiğimde cok uykum vardı ama sizin topiği görünce sabaha kadar okuyabilirim tam ilgi alanım olmuş bende düzen takıntısı olan biriyim her yerim sürekli düzenli dursun istiyorum bir zaman öyle gidiyor fakat sonra alt üst oluyor bir türlü şu düzen işini beceremedim yaz geldi ben hala dolap içlerini yapıcam bölük pörcük bir gün cok enerjik oluyorum bir gün herseye üşenen biri.....istiyorum ki her daim evim temiz ve düzenli dursun 2 cocuk var bide cok mümkün olmuyor evim cok dağılıyor böyle düzenli evler görünce kendime kızıyorum neden benim evimde böyle değil die bende başladım dolap düzenlemeye bugun Kışlık kıyafetleri yıkadım yeni hurc aldım yarın onları halletcem kısmette sizi takip etmek ve aranıza katılmak isterim iyi geceler herkese....
ohh sefan olsun şekerim sil yıka bitir inş.Camlar silindi .Heralde bu gün biter işim .
Balkonları yikamak lazim.
ay zormuş tatlım ya ustalarla uğraşmak da epey can sıkıcı, çabucak biter inş.gunaydin kizlar nasilsiniz? ben kac gundur temizlik yapsamda bisey ifade etmiyor bahceyi yaptiriyoruz aksam 4ten sonra geliyo adam iki tas koyup gidiyorbahce kapisini actigimiz an evin ici kumla doluyor hayirlisiyla su bahceden kurtulsak evi bastan asagi yeniden temizliycem insallah
merhaba canım.bu arada canlarım 3 gün izin aldım yani 6 gün evdeyim bahar temizliği yapıcam ama hiç motivasyonum yok ya
motive edin beninolur
ne tülay erkan temizliğe başladı ne de azerinin listelerini okumak işe yaradı offffffffffff of
7 den önce miiiiiiiiiimerhaba canım.
bak bu 3 gün bulunmaz fırsat senin için.
zaten bir başlasan bir günde çoğu işini bitirmiş olursun.
bugün toparla,perde,paspas ne varsa yıka.
yemeğini de yap.
yarın sabah erkenden kalk başla.
özellikle 7den önce yaptığın iş nasıl bitiyor anlamıyorsun.:)
iki günde bitirirsin.
son gün de ayağını uzat kahveni iç.keyfine bak canım.:)
evet canim sormahoşgeldin tatlım sorma düzen bizim topikten sorulur, aslında oldukça hareketli bi topiğiz lakin bu ara herkes bi yerlerde, gelirler yakında inş.
düzen olmadan temizlik de çok bi anlam ifade etmiyor sanki,
Allah yardım eder başarırsın inş. arada resimlerini de atarsın ama tamam mı şekerr?
ohh sefan olsun şekerim sil yıka bitir inş.
ay zormuş tatlım ya ustalarla uğraşmak da epey can sıkıcı, çabucak biter inş.
bende hep erken kalkarim canim gercekten super oluyor7 den önce miiiiiiiiii
ay hastayım şu erken kalkan hanımlara
geç kalkınca daha yorgun oluyorum.7 den önce miiiiiiiiii
ay hastayım şu erken kalkan hanımlara
kolay gelsin cnaım.simdi kumanya dolabimi duzenlemeye gidiyorum gorusuruuuzzz
ben de salı evdeydim silecektim.Yoruldum artik yaaaa.Anneme gezmeye gideceğim biraz sonra.cam sildim yağmur çiseliyor .
Bidaha cam silmiycem .pis kalsın.
Erken kalkmadan cok is yapılmiyor .
Önce iş sonra 11 gibi kahvaltı .
Nerde bu cetvelcileeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?