Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

tülay erkan temizliğe başladı dediğiniz ne acaba Tembelgiller
instagramda var tülay erkan çok beğeniyorum evi düzenli temiz titiz kadın geçen sene bahar temizliğini yaptıkça foto ekliyordu ben de onun fotolardan gaza gelip tüm evimi temizlemiştim bu sene de bekledim ama temizlik fotosu yayınlamadı henüz beni gaza getirecek başka bir güç bulmam lazım

merhaba kızlarrr giremedim yaa hiç zamanım olmadı 2 gündür...
bugün o market senin bu market benim dolandık buzdolabımızı doldurduk eşimle, gün böyle geçti valla...
gelince az süpürge falan yaptım bazı yerleri sildim tozunu aldım anca okadar...
yarın görüşürüz artıkın...
B Baroneees im şekerim üşenme tatlım üşenmenin önüne geçersen amaan ne olacak hemencik yapıveririm diye düşünürsen işin daha kolay olur...
Zira gözümüzde büyüttüğümüz için yapamıyoruz çoğusu
güzel bi plan yap ve başla tatlım programlı gitmelisin çünkü 3 gün az bi süre tabi bana göre ben bi hayli yavaşım da

Mutfak dolapları fayansları silindi arada yemek yapildı .
Kapilar ve diger dolaplar kloraklı suyla ve det ile silindi.
İki perde yikandı gecirildi yikanmaya devam ediliyor.
Pazara gezmeye gidecegim biraz sonra.
ütulenmeyen perdeler iyide utulenenleri atmalı yahu.

bravo sana şekerimmm
hahaa haklısın canikom at gitsin benim hiçbiri ütü istemiyor ohh ohh

Selam hanımlar bende uzun süredir @azerinnn topiğine yazıyorum bu gece sizin topiği keşfettim harika ellerinize saglık düzenlerinize bayıldım yatağa girdiğimde cok uykum vardı ama sizin topiği görünce sabaha kadar okuyabilirim tam ilgi alanım olmuş bende düzen takıntısı olan biriyim her yerim sürekli düzenli dursun istiyorum bir zaman öyle gidiyor fakat sonra alt üst oluyor bir türlü şu düzen işini beceremedim yaz geldi ben hala dolap içlerini yapıcam bölük pörcük bir gün cok enerjik oluyorum bir gün herseye üşenen biri.....istiyorum ki her daim evim temiz ve düzenli dursun 2 cocuk var bide cok mümkün olmuyor evim cok dağılıyor böyle düzenli evler görünce kendime kızıyorum neden benim evimde böyle değil die bende başladım dolap düzenlemeye bugun Kışlık kıyafetleri yıkadım yeni hurc aldım yarın onları halletcem kısmette sizi takip etmek ve aranıza katılmak isterim iyi geceler herkese....

gunaydin kizlar nasilsiniz? ben kac gundur temizlik yapsamda bisey ifade etmiyor bahceyi yaptiriyoruz aksam 4ten sonra geliyo adam iki tas koyup gidiyor bahce kapisini actigimiz an evin ici kumla doluyor hayirlisiyla su bahceden kurtulsak evi bastan asagi yeniden temizliycem insallah

hoşgeldin tatlım sorma düzen bizim topikten sorulur, aslında oldukça hareketli bi topiğiz lakin bu ara herkes bi yerlerde, gelirler yakında inş.
düzen olmadan temizlik de çok bi anlam ifade etmiyor sanki,
Allah yardım eder başarırsın inş. arada resimlerini de atarsın ama tamam mı şekerr?

Camlar silindi .Heralde bu gün biter işim .
Balkonları yikamak lazim.
ohh sefan olsun şekerim sil yıka bitir inş.
ay zormuş tatlım ya ustalarla uğraşmak da epey can sıkıcı, çabucak biter inş.

merhaba canım.
bak bu 3 gün bulunmaz fırsat senin için.
zaten bir başlasan bir günde çoğu işini bitirmiş olursun.
bugün toparla,perde,paspas ne varsa yıka.
yemeğini de yap.
yarın sabah erkenden kalk başla.
özellikle 7den önce yaptığın iş nasıl bitiyor anlamıyorsun.:)

iki günde bitirirsin.
son gün de ayağını uzat kahveni iç.keyfine bak canım.:)

7 den önce miiiiiiiiii
ay hastayım şu erken kalkan hanımlara

evet canim sorma biran once bitsede bende kurtulsam su pislikten hafta sonu birde gorumcemin kocasi felanda geldi yardima, gorumcemde calisiyordu dolayisiyla cocuklarda geldi evin halini gorseydiniz 4 defa supurup sildim ama yine ayni oldu Allahtan hali yok evde yoksa camurdan beter olurdu

Yoruldum artik yaaaa.Anneme gezmeye gideceğim biraz sonra.cam sildim yağmur çiseliyor .
Bidaha cam silmiycem .pis kalsın.
Erken kalkmadan cok is yapılmiyor .
Önce iş sonra 11 gibi kahvaltı .
Nerde bu cetvelcileeeeer

Yoruldum artik yaaaa.Anneme gezmeye gideceğim biraz sonra.cam sildim yağmur çiseliyor .
Bidaha cam silmiycem .pis kalsın.
Erken kalkmadan cok is yapılmiyor .
Önce iş sonra 11 gibi kahvaltı .
Nerde bu cetvelcileeeeer
ben de salı evdeydim silecektim.
yağmur haberini görünce vazgeçtim.

ben de önce iş yaparım.
ya da hafif bir kahvaltı.

herkes uyurken yapmak da ayrı bir keyif oluyor.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…