• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

kızlar kandilizin mübarek olsun.

evet barones tatil yarın.
ve salııııııııııııııııııı.

hafta sonu anneme gitmiştik memlekete.
hasta olduğu için.
bu yüzden çok yorgun geçti bu hafta.
bahar ve sonbaharda yarım gün çalışma önergemi sunuyorum.:)))

Hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar ne kadar güzel bir gün iki mübarek günü birlikte yaşıyoruz Rabbim hakkıyla yaşayan lardan eylesin inşallah ...
beni merak etmişsiniz ay nasıl mutlu oldum ben yokken yazdıklarını zı hep okudum canlarım ben Antalya ya annemlere geldim çok yoğunum çocukları tuvalete alistiriyorum mahvoldum bu arada anneannem hasta demiştim oda ameliyat oldu sağlığı çok iyiye gidiyor haziranda evime döneceğim yazmasam da aklım burda ve arada açıp okuyor um
mirjam seni okadar iyi anliyorum ki uzulmemek elde değil Rabbim oğluna sağlıklı uzun ömür versin ama sakın pes etme bir cetvelciye pes etmek olmaz bir gün kendiliğinden olur ümit var ol
bendimahi seccade çözümünü çok beğendim eve gidince aynısını yapacağım ben dantelli kutuya koyuyordum bu süper birde benim oglanlar in minik seccade leri eklendi yapınca resmini atarım inşallah
mirjam gben Baronesss ikikediannesi kba bendimahi ve benlacivert ve diğer tüm topic arkadaş larim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere :KK25::KK24::KK5:
canım benim iyiki birbirimizi bulmuşuz bu topiği iyiki açmışız bana o kadar iyi geliyoki burası, belki birbirimizi görmedik ama çok güzel bir enerji oluştu aramızda:KK19: seni de diğer cetvelcileri de çok özledik gözümüz arıyor resmen:KK39:arada böyle selam ver olurmu bende çok öpüyorum :KK15:

bugün cumaaaaaaaaaaaaaa yarın tatil heyo heyo:KK73::KK73::KK73:günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK68::KK68::KK68:
Baroneessss:KK15::KK19::KK19::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tünaydın desem ben:KK53:
Hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar ne kadar güzel bir gün iki mübarek günü birlikte yaşıyoruz Rabbim hakkıyla yaşayan lardan eylesin inşallah ...
beni merak etmişsiniz ay nasıl mutlu oldum ben yokken yazdıklarını zı hep okudum canlarım ben Antalya ya annemlere geldim çok yoğunum çocukları tuvalete alistiriyorum mahvoldum bu arada anneannem hasta demiştim oda ameliyat oldu sağlığı çok iyiye gidiyor haziranda evime döneceğim yazmasam da aklım burda ve arada açıp okuyor um
mirjam seni okadar iyi anliyorum ki uzulmemek elde değil Rabbim oğluna sağlıklı uzun ömür versin ama sakın pes etme bir cetvelciye pes etmek olmaz bir gün kendiliğinden olur ümit var ol
bendimahi seccade çözümünü çok beğendim eve gidince aynısını yapacağım ben dantelli kutuya koyuyordum bu süper birde benim oglanlar in minik seccade leri eklendi yapınca resmini atarım inşallah
mirjam gben Baronesss ikikediannesi kba bendimahi ve benlacivert ve diğer tüm topic arkadaş larim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere :KK25::KK24::KK5:
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah anneannene:KK19:
Hayırlı kandiller hepimizee:KK68:
Merak ediyoruz evet herkes ıncığını cıncığını yazcak artık:KK53:

kızlar kandilizin mübarek olsun.

evet barones tatil yarın.
ve salııııııııııııııııııı.

hafta sonu anneme gitmiştik memlekete.
hasta olduğu için.
bu yüzden çok yorgun geçti bu hafta.
bahar ve sonbaharda yarım gün çalışma önergemi sunuyorum.:)))
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğine.:KK19::KK15:

Bende bu haftasonu memlekete gidiyorum hanımlar, düğüne:KK71: Hemen gelemeyebilirim beni merak etmeyin:KK15:
canım benim iyiki birbirimizi bulmuşuz bu topiği iyiki açmışız bana o kadar iyi geliyoki burası, belki birbirimizi görmedik ama çok güzel bir enerji oluştu aramızda:KK19: seni de diğer cetvelcileri de çok özledik gözümüz arıyor resmen:KK39:arada böyle selam ver olurmu bende çok öpüyorum :KK15:
Baronesss e katılıyorum:KK19: herkes ses versin yahu.
Yoklama alalım artık bence hergün:KK53::KK53:

evet canım salıda tatil keşke pazartesi de olsa:cry:
tatil günleri gözüm topikte oluyo valla okuyorum ama cevaplar hafta içi:KK15:

Birleştirseler çok iyi olurdu tabi :KK76: Negzel dinlenirdi çalıışan arkadaşlarımız:KK68:

Gunaydin canlaaarrr... Nasilsiniz ? Bugun yapilacak okadar isim varki :( koca ev temizlenecek :( hertarf berbat durumda iki gundur bahcemizi yaptiriyoruz calisanlara yemek yap cay yap kahve yap hertaraf toz toprak icinde :( camasir utu bulasik Allaaaahhhhh :((( neyse oglumun karnini doyururken bir selam vereyim dedim simdi baslayim once temizligimi sonrada ustalarima yemek yapayim ne yapacagimida bilmiyorum :(

Arkadaslar bisey farkettim paylaşıym dedim.
Normalde lavabolarımda köpük var uzun zamandır onu kullanıyoruz.Ama bir hsftadır bitti . Gidip alamadım.Normal elsabunu koydum.Ama farkettim ki her gün silmem gerekiyo .Köpük hiç kirlendirmiyomuş. Bu kadarmı olur dedim .

Arkadaslar bisey farkettim paylaşıym dedim.
Normalde lavabolarımda köpük var uzun zamandır onu kullanıyoruz.Ama bir hsftadır bitti . Gidip alamadım.Normal elsabunu koydum.Ama farkettim ki her gün silmem gerekiyo .Köpük hiç kirlendirmiyomuş. Bu kadarmı olur dedim .
canım ben sıvı sabun kullanıyorum köpük daha mı iyi olur ki

1431949593509.jpg
Kalk kız bi yatak odam kaldı.Az is var.
.Annemin mutfak cekmecelerini dolaplarini duzenledim .Bende perde yıkıyim bari.:KK55:

bu arada canlarım 3 gün izin aldım yani 6 gün evdeyim bahar temizliği yapıcam ama hiç motivasyonum yok ya:KK43:
motive edin beni:cry: nolur
ne tülay erkan temizliğe başladı ne de azerinin listelerini okumak işe yaradı offffffffffff of
tülay erkan temizliğe başladı dediğiniz ne acaba Tembelgiller Tembelgiller

Back