Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

ben de salı evdeydim silecektim.
yağmur haberini görünce vazgeçtim.

ben de önce iş yaparım.
ya da hafif bir kahvaltı.

herkes uyurken yapmak da ayrı bir keyif oluyor.:)
gece kaçta yatıyosunuz peki kızlar biz geç yatıoz kocişle dolayısıyla erken kalkamıyorum bi de benim eşim de geç gidiyo işe

bak iste o cok kotu, ben once mutfaktan baslarim once kalvalti yaparim sonra kahvalti bulasigi felan yada bulasik makinasini acmissam gece onu bosaltirim mutfagimi tertemiz yaparim sonra camasir varsa makinaya atarim yatak odami oglumun odasini toplarim nevresimler degisilecekse degistiririm, banyoyu tuvaleti silerim (lavubalari felan) toz alirim ve ondan sonra supurge acarim hertarafi supurdukten oglusmu yatiririm sonrada erleri silerim oglum ayaktayken olmuyor cunku :)
ben gece 11-12 bazen 1 gibi yatiyorum ama sabah yine en gec 7de felan kalkiyoruz oglumla

gece kaçta yatıyosunuz peki kızlar biz geç yatıoz kocişle dolayısıyla erken kalkamıyorum bi de benim eşim de geç gidiyo işe
benim eşim 6 da gidiyor.
ben genelde namaza kalkıp yatmıyorum.
çalıştığım için yemek,çamaşır evi toplama,lavabo vs. işlerim hep bu saatlerde oluyor.
bir ara ütü yapardım bir saat.
akşam yapmak daha zor geliyor.
evden çıktığımda yemek,temizlik her şey bitmiş çıktığım çok olmuştur.
bu ara bıraktım biraz.sabahları yürümeye çalışıyorum.

alt komşumla aynı yerde çalışıyoruz.
bir kaç sabah evi süpürdüğüm oldu ama genelde akşama bırakıyorum.

çok geç yatmıyorum.
aslında 9da uykum gelse de çocukların ödev vs.derken genelde 10.30 da yatarım.
son zamanlarda 11 ce sonrası oluyor ve sabah çok zor kalkıyorum.
başım ağrıyor.o yüzden geç kalkmaktan ve yatmaktan hiç hoşlanmıyorum.
geç yatınca ve geç kalınca zamanımı yerine kullanamadım diye düşünüyorum.

lise yıllarında da hep 9.30 civarı uyurdum.hiç değişmedi uyku saatim.:)
tv vs. izleyip yatsam başımın ağrısından ölüyorum.

dizileri sabahları spor yaparken izlerdim.
bir aydır spor yapamıyorum.
çocukalrın ameliyatındna düzenim şaştı.
uyku saatlerim daha uzadı.haliyle sabah kalma saatimde kaydı.:)

iyiymiş canım yaa maşşallah size biz eşimle geç yatıyoruz eşim evde de bilg başında çalışır ya da bol bol kitap okur ben de kitap okurum nette olurum tv yok bizde.
1, 1.30, 2 de bile yattığımız olur dolayısıylaa enn erken 9 buçukta kalkarım eşim de o vakitte kalkar çünkü hatta ben bazen 10 10 buçuğa kadar uyurum yoksa kafam ağryorr ama gerçekten gün böyle çabuk bitiyor

kız sen ne diyosuuuun inanamadım sana 10.30 da mı yatarsınnn ay canımcım eşinle ne ara vakit geçiriyorsunuz siizz?
ben yemekten sonra bulaşıkşarı mutfakları topladığımda saat 9.30 olmuş oluyo zaten 1 saat durum yatsak ben bişey anlamam yaaa
biz 1-1.30 da falan yatıyoruz hele de yaz olunca erken hiç yatamıyoruz bazen 2 bile oluyor. tabi sabah da 10 da falan kalkıyorum eşim 10.30 da falan işe gider.
bu arada gerçekten çalışan bir kadın olmak çok zor nasıl başarıyorsunuz, anlattığın gibi yaşasam dayanamazdım heralde Allah yardımcınız olsun canım

canim oglusumdan once benim esimde oyleydi ben cocuklugumdan beri erken kalkmayi severim ama esimin isi bilg.la oda gec saatlere kadar calisirdi hatta hic uyumadan ise gittigi bile olurdu uykusuzluga cok dayanikli masallah bende onunla otururdum ama sabah yine erken kalkardim o zamanda zombi gibi gezerdim
oglum bizim hayatimizi resmen duzene soktu oglum sabah erken kalkiyor 6-7 gibi tabi bizde onla kalkiyoruz, simdi esimde alisti cok sukur hafta sonlarida erken kalkiyoruz cok iyi oluyor bosuna dememis atalarimiz "erken kalkan cok yol alir" diye

günaydın canım.
eşin erken gitse saatleriniz mutlaka değişir canım.
şartlara göre ayarlanıyor herkesde.:)

bizde 3 çocuk var.
onlardan eşle zaman geçirmeye fırsat kalmıyor zaten.
yorgun geliyor,karşıda çalıştığından.
yemeğini yer.beraber çay içeriz.
bazen bilgisayara bakar.
2 saat beraberiz ancak.

akşamları işim olmuyor.
sadece tabakları makineye koyarım o kadar.

şartlarına göre ayarlıyorsun yaşam şeklini canım.
işlerden pek sıkıntım yok.
düzenli yapınca çok zorlamıyor.

sabah akşam yemeğimi yaptım.
çocuklara gözleme hazırladım kahvaltı için.

tek zorlandığım sabah çocukalrı kaldırıp hzırlanmalarını sağlamak.
gereksiz bir kaprisleri oluyor.
zaman sınırlı olduğundan geriliyorum onların gönlünü etmeye çalışırken.

GÜNAYDIN

döndüm kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrözledim hepinizi
bu altı günü temizlik açısından çok aktif kullanamadım malesef daha çoğunlukla yüzmek, yemek, içmek ve yatmak olarak kullandım vallahi ev hanımları iyi düzen kuruyorsunuz ben önümde zaman olunca erteleyip durdum bir baktım hooooopppp günler bitmiş ve ben birşey yapamamışım, çalışırken daha düzenli oluyorum ben ya, zaman kısıtlı olunca işi yapıp bitireyim aklımda kalmasın diyorum

haklısın canım şartlara göre ayarlanıyor herşey ama ne bileyim çok yerinde belli başlı bir düzen de koyamadım ben serbest takılıyorum ve bu aslında canımı sıkıyor, imreniyorum senin gibi arkadaşlarıma maşallah...
e bizde çocuk yok tabi, ne dersin çocuk olunca mecburi daha mı düzene girer hayat acaba?

günaydın baronesimmm özledik yaaa kimseler kalmadı burda
cancazım sen temizlik yerine tatil mi yaptın, nerde yüzdün kızzzzzzz

aslında çocuk yokken de düzenliydim.
bekarken alışmış olmamdan sanırım.
evimizin bütün işlerini ben yapardım.

alışınca yapılıyor doğrusu.
bu yıla kadar evde yardımcımız vardı.
ilk zamanlar bunalıma girdim resmen iler bana kaldı diye.
ocağa aliminyum folyo sererdim bir hafta sonra değiştirirdim.
sanki ocağı silmek çoook zor işti.:))

belli bir düzen olunca koruduktan sonra fazla işin de, dağınıklığın da olmuyor.

kıyafet dolaplarının dağılmamasına hep dikkat ederim.

canımmmmmmmm bende özledim
tatil gibi oldu valla , oturduğumuz sitenin kapalı havuzu var orada yüzdüm bi de hep dışardan yedik otel tatili gibi oldu bana, ama işler kaldı

canımmmmmmmm bende özledim
tatil gibi oldu valla , oturduğumuz sitenin kapalı havuzu var orada yüzdüm bi de hep dışardan yedik otel tatili gibi oldu bana, ama işler kaldı
Allah seniii
benim de bugünkü aylaklığımdan bilgisayar başında oyalanmamdan ötürü moralim çok bozuk bazen böyle bişey oluyorum kendimi boğasım geliyor
ama artık yok böyle yarın itibarı ile planlı programlı düzenli bakımlı tıkıt tıkır bi hatun olacağım inş. olmuyor böyle bana gaz verin beni sorgulayın ay bişiler yapınn ayy dagci ablam idolümsün sen de bana yardım ettt

Okudum bu sefer aradaki sayfaları Hepinizi çok özledimm
Ben memlekete gitmiştim kuzen düğününe, hallettim geldim
Tembelgiller im tatiline çok sevindim en iyisini yapmışsın kuzum, hep sil hep süpür nereye kadar? Alayına isyeaaan
dagci erken kalkma olayında bendimahiye katılıyorum, hastan oldum hep özenmişimdir sürekli erken kalkanlara
mirjam cım işlerin bitince sefasını sürerken hayal et kendini, üzülme ortalığın halinee kumandalık
benlacivert kendi dolabın çekmecen bitti de anneninkiler mi kaldı hatun, mis olmuş oohh
@sumeyra1990 fırına el attın attın yoksa bugün yarın derken kapkatı kesilir zor temizlenir canım
areser aramıza hoşgeldin fotoğraflar da atmışsın bayıldım negzel olmuş o çekmecee Makyaj malzemelerini kremleri sormuşsun canım inşaallah ekleyim foto düzenleyip. Yoldan gelince biraz dağıldık da
BirTutamMutluluk20 oyladım canım, bu zamana bahar temizliği mi kalırmış, değil mi ama?

Bugün yaptığım işleri sayayım da tembel bendimahi m gaza gelsin ;
  • Evi süpürdüm
  • Toz aldım
  • İki banyonun da temizliğini yaptım
  • Balkonu yıkadım
  • Yatağı topladım
  • Valizleri boşalttım
  • İki fasıl çamaşır yıkayıp serdim
  • Kuruyanları katlayıp dolaba yerleştirdim
  • Bulaşık makinesini boşalttım
  • Market alışverişi yaptım
  • Halamı ziyaret ettim
Sayfayı kapattıktan sonra yapılacaklar:
  • Bulaşıklar makineye yerleştirilecek -birkaç bardak-
  • Eve gelince yatağın üstüne fırlattığım kıyafetler dolaba konacak
  • Manikür yenilenip yeni oje sürülecek
ihihihi ayyy burayı çok özlemişimm

@2KediAnnesi canım yaa ismini anmamışım diye baktım, bizi ekmiş diyet topiğine dadanmışsın, basarım orayı haaa Zaten beni çağırmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…