Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

kızlar kandilizin mübarek olsun.

evet barones tatil yarın.
ve salııııııııııııııııııı.

hafta sonu anneme gitmiştik memlekete.
hasta olduğu için.
bu yüzden çok yorgun geçti bu hafta.
bahar ve sonbaharda yarım gün çalışma önergemi sunuyorum.:)))

canım benim iyiki birbirimizi bulmuşuz bu topiği iyiki açmışız bana o kadar iyi geliyoki burası, belki birbirimizi görmedik ama çok güzel bir enerji oluştu aramızda seni de diğer cetvelcileri de çok özledik gözümüz arıyor resmenarada böyle selam ver olurmu bende çok öpüyorum

bugün cumaaaaaaaaaaaaaa yarın tatil heyo heyogünaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Baroneessss
Tünaydın desem ben
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah anneannene
Hayırlı kandiller hepimizee
Merak ediyoruz evet herkes ıncığını cıncığını yazcak artık

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğine.

Bende bu haftasonu memlekete gidiyorum hanımlar, düğüne Hemen gelemeyebilirim beni merak etmeyin
Baronesss e katılıyorum herkes ses versin yahu.
Yoklama alalım artık bence hergün

evet canım salıda tatil keşke pazartesi de olsa
tatil günleri gözüm topikte oluyo valla okuyorum ama cevaplar hafta içi

Birleştirseler çok iyi olurdu tabi Negzel dinlenirdi çalıışan arkadaşlarımız

Gunaydin canlaaarrr... Nasilsiniz ? Bugun yapilacak okadar isim varki koca ev temizlenecek hertarf berbat durumda iki gundur bahcemizi yaptiriyoruz calisanlara yemek yap cay yap kahve yap hertaraf toz toprak icinde camasir utu bulasik Allaaaahhhhh (( neyse oglumun karnini doyururken bir selam vereyim dedim simdi baslayim once temizligimi sonrada ustalarima yemek yapayim ne yapacagimida bilmiyorum

Arkadaslar bisey farkettim paylaşıym dedim.
Normalde lavabolarımda köpük var uzun zamandır onu kullanıyoruz.Ama bir hsftadır bitti . Gidip alamadım.Normal elsabunu koydum.Ama farkettim ki her gün silmem gerekiyo .Köpük hiç kirlendirmiyomuş. Bu kadarmı olur dedim .

canım ben sıvı sabun kullanıyorum köpük daha mı iyi olur ki

tülay erkan temizliğe başladı dediğiniz ne acaba Tembelgiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…