- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.841
benim banyoda sadece cilt bakım ürünlerim bulunur canım yıkama kreleri jelleri peelingler kremler şampuan sıvı saç kremi el kremi vs. parfümler makyaj malzemeleri falan tuvalet masamdadır. yakında resim çekip koyayım inş.Selam kızlar birşey sorcam banyo dolabındakş kremler, makyaj malzemeleri, parfümleri vb. bu aralar gözüme çok batıyorlar dağınık görünüyor sizler nasıl düzenliyorsunuz?
merhaba topiğimizin şekeri, ohh herkes dönüyor şükür yeaaMerhabaa
Hatunlaaaaar
tam sana layık bomba gibi bi dönüşşşOkudum bu sefer aradaki sayfaları Hepinizi çok özledimm
Ben memlekete gitmiştim kuzen düğününe, hallettim geldim
Tembelgiller im tatiline çok sevindim en iyisini yapmışsın kuzum, hep sil hep süpür nereye kadar? Alayına isyeaaan
dagci erken kalkma olayında bendimahiye katılıyorum, hastan oldum hep özenmişimdir sürekli erken kalkanlara
mirjam cım işlerin bitince sefasını sürerken hayal et kendini, üzülme ortalığın halinee kumandalık
@benlacivert kendi dolabın çekmecen bitti de anneninkiler mi kaldı hatun, mis olmuş oohh
@sumeyra1990 fırına el attın attın yoksa bugün yarın derken kapkatı kesilir zor temizlenir canım
@areser aramıza hoşgeldin fotoğraflar da atmışsın bayıldım negzel olmuş o çekmecee Makyaj malzemelerini kremleri sormuşsun canım inşaallah ekleyim foto düzenleyip. Yoldan gelince biraz dağıldık da
@azerinnn oyladım canım, bu zamana bahar temizliği mi kalırmış, değil mi ama?
Bugün yaptığım işleri sayayım da tembel bendimahi m gaza gelsin ;
Sayfayı kapattıktan sonra yapılacaklar:
- Evi süpürdüm
- Toz aldım
- İki banyonun da temizliğini yaptım
- Balkonu yıkadım
- Yatağı topladım
- Valizleri boşalttım
- İki fasıl çamaşır yıkayıp serdim
- Kuruyanları katlayıp dolaba yerleştirdim
- Bulaşık makinesini boşalttım
- Market alışverişi yaptım
- Halamı ziyaret ettim
ihihihi ayyy burayı çok özlemişimm
- Bulaşıklar makineye yerleştirilecek -birkaç bardak-
- Eve gelince yatağın üstüne fırlattığım kıyafetler dolaba konacak
- Manikür yenilenip yeni oje sürülecek
@2KediAnnesi canım yaa ismini anmamışım diye baktım, bizi ekmiş diyet topiğine dadanmışsın, basarım orayı haaa Zaten beni çağırmadın
hoşgeldin gbencimm valla düzeli temiz hatunum da disiplin yok inş. kendime katı kurallar koydum hayatımı düzene sokacağım arada dürtün benii azerine de rapor vercem size de