• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Selam kızlar birşey sorcam banyo dolabındakş kremler, makyaj malzemeleri, parfümleri vb. bu aralar gözüme çok batıyorlar dağınık görünüyor sizler nasıl düzenliyorsunuz?
benim banyoda sadece cilt bakım ürünlerim bulunur canım yıkama kreleri jelleri peelingler kremler şampuan sıvı saç kremi el kremi vs. parfümler makyaj malzemeleri falan tuvalet masamdadır. yakında resim çekip koyayım inş.:KK36:

Merhabaa:KK3::KK3::KK3:
Hatunlaaaaar:KK25::KK25::KK25:
merhaba topiğimizin şekeri, ohh herkes dönüyor şükür yeaa :21:
Okudum bu sefer aradaki sayfaları:rolleyes: Hepinizi çok özledimm:KK68:
Ben memlekete gitmiştim kuzen düğününe, hallettim geldim:KK66:
Tembelgiller Tembelgiller im tatiline çok sevindim en iyisini yapmışsın kuzum, hep sil hep süpür nereye kadar? Alayına isyeaaan:KK8:
dagci dagci erken kalkma olayında bendimahiye katılıyorum, hastan oldum hep özenmişimdir sürekli erken kalkanlara:oops:
mirjam mirjam cım işlerin bitince sefasını sürerken hayal et kendini, üzülme ortalığın halinee :KK19:kumandalık:KK36:
@benlacivert kendi dolabın çekmecen bitti de anneninkiler mi kaldı hatun, mis olmuş oohh:21:
@sumeyra1990 fırına el attın attın yoksa bugün yarın derken kapkatı kesilir zor temizlenir canım:KK76:
@areser aramıza hoşgeldin fotoğraflar da atmışsın bayıldım negzel olmuş o çekmecee:KK36: Makyaj malzemelerini kremleri sormuşsun canım inşaallah ekleyim foto düzenleyip. Yoldan gelince biraz dağıldık da:KK39:
@azerinnn oyladım canım, bu zamana bahar temizliği mi kalırmış, değil mi ama?:KK53::confused::KK70:

Bugün yaptığım işleri sayayım da tembel bendimahi bendimahi m gaza gelsin:KK70: ;
  • Evi süpürdüm
  • Toz aldım
  • İki banyonun da temizliğini yaptım
  • Balkonu yıkadım
  • Yatağı topladım
  • Valizleri boşalttım
  • İki fasıl çamaşır yıkayıp serdim
  • Kuruyanları katlayıp dolaba yerleştirdim
  • Bulaşık makinesini boşalttım
  • Market alışverişi yaptım
  • Halamı ziyaret ettim:KK48:
Sayfayı kapattıktan sonra yapılacaklar:
  • Bulaşıklar makineye yerleştirilecek -birkaç bardak-
  • Eve gelince yatağın üstüne fırlattığım kıyafetler dolaba konacak:KK53:
  • Manikür yenilenip yeni oje sürülecek
ihihihi ayyy burayı çok özlemişimm:KK71:

@2KediAnnesi canım yaa ismini anmamışım diye baktım, bizi ekmiş diyet topiğine dadanmışsın, basarım orayı haaa:rolleyes: Zaten beni çağırmadın:cry:
tam sana layık bomba gibi bi dönüşşş:KK48:
hoşgeldin gbencimm valla düzeli temiz hatunum da disiplin yok inş. kendime katı kurallar koydum hayatımı düzene sokacağım arada dürtün benii:KK53: azerine de rapor vercem size de :-)

merhaba topiğimizin şekeri, ohh herkes dönüyor şükür yeaa :21:
tam sana layık bomba gibi bi dönüşşş:KK48:
hoşgeldin gbencimm valla düzeli temiz hatunum da disiplin yok inş. kendime katı kurallar koydum hayatımı düzene sokacağım arada dürtün benii:KK53: azerine de rapor vercem size de :-)
Şu katı kuralları bizimle de paylaşırsan, onlara uymak için motive olmuş olursun bence:KK53:
Nelermiş o kurallar bakalım bergüzaar:KK59:

Selam kızlar birşey sorcam banyo dolabındakş kremler, makyaj malzemeleri, parfümleri vb. bu aralar gözüme çok batıyorlar dağınık görünüyor sizler nasıl düzenliyorsunuz?
araser canım aramıza hoşgeldin:KK19: takı ve çekmece düzenini çok beğendim bu arada fotolarını da ilk sayfaya link olarak ekledim:KK15:

kremler falan gibi banyo kozmetikleri benim banyo düzeni fotolarında görürsün iki kutu var onların içinde , parfümlerim yatak odasında tuvalet masasımı derler onun üstünde üstü açık kutuda, makyaj malzemeleri tuvalet masası çekmecesinde ikeadan aldığım düzenleyicilerde senin çekmece içi düzenlediğin gibi, hergün kullandığım makyaj malzemeleride bir sepette ebeveyn banyosunda canım, fotoğraflar eklerim ben de

Allah seniii :KK45:
benim de bugünkü aylaklığımdan bilgisayar başında oyalanmamdan ötürü moralim çok bozuk :cry: bazen böyle bişey oluyorum kendimi boğasım geliyor:KK35:
ama artık yok böyle yarın itibarı ile planlı programlı düzenli bakımlı tıkıt tıkır bi hatun olacağım inş. :KK69: olmuyor böyle bana gaz verin beni sorgulayın ay bişiler yapınn ayy dagci dagci ablam idolümsün sen de bana yardım ettt:KK15:
sen zaten düzenli tertiplisin maşallah canım, arada kaçamak olur o kadar:KK15:

Okudum bu sefer aradaki sayfaları:rolleyes: Hepinizi çok özledimm:KK68:
Ben memlekete gitmiştim kuzen düğününe, hallettim geldim:KK66:
Tembelgiller Tembelgiller im tatiline çok sevindim en iyisini yapmışsın kuzum, hep sil hep süpür nereye kadar? Alayına isyeaaan:KK8:
dagci dagci erken kalkma olayında bendimahiye katılıyorum, hastan oldum hep özenmişimdir sürekli erken kalkanlara:oops:
mirjam mirjam cım işlerin bitince sefasını sürerken hayal et kendini, üzülme ortalığın halinee :KK19:kumandalık:KK36:
@benlacivert kendi dolabın çekmecen bitti de anneninkiler mi kaldı hatun, mis olmuş oohh:21:
@sumeyra1990 fırına el attın attın yoksa bugün yarın derken kapkatı kesilir zor temizlenir canım:KK76:
@areser aramıza hoşgeldin fotoğraflar da atmışsın bayıldım negzel olmuş o çekmecee:KK36: Makyaj malzemelerini kremleri sormuşsun canım inşaallah ekleyim foto düzenleyip. Yoldan gelince biraz dağıldık da:KK39:
@azerinnn oyladım canım, bu zamana bahar temizliği mi kalırmış, değil mi ama?:KK53::confused::KK70:

Bugün yaptığım işleri sayayım da tembel bendimahi bendimahi m gaza gelsin:KK70: ;
  • Evi süpürdüm
  • Toz aldım
  • İki banyonun da temizliğini yaptım
  • Balkonu yıkadım
  • Yatağı topladım
  • Valizleri boşalttım
  • İki fasıl çamaşır yıkayıp serdim
  • Kuruyanları katlayıp dolaba yerleştirdim
  • Bulaşık makinesini boşalttım
  • Market alışverişi yaptım
  • Halamı ziyaret ettim:KK48:
Sayfayı kapattıktan sonra yapılacaklar:
  • Bulaşıklar makineye yerleştirilecek -birkaç bardak-
  • Eve gelince yatağın üstüne fırlattığım kıyafetler dolaba konacak:KK53:
  • Manikür yenilenip yeni oje sürülecek
ihihihi ayyy burayı çok özlemişimm:KK71:

@2KediAnnesi canım yaa ismini anmamışım diye baktım, bizi ekmiş diyet topiğine dadanmışsın, basarım orayı haaa:rolleyes: Zaten beni çağırmadın:cry:
canımmmmmmmmmmmmmm topiğimizin enerji kaynağı hoşgeldin:KK19:

Şu katı kuralları bizimle de paylaşırsan, onlara uymak için motive olmuş olursun bence:KK53:
Nelermiş o kurallar bakalım bergüzaar:KK59:
yatış kalkış saatleri mesela (çok geç yatıp geç kalkmak gibi bi sorunum var), sonraaa cilt bakımı rutinleri (GÜNDE 2 KERE yapmalıyım ama 1 kere yapıyorum), bilgisayarda çok oyalanıyorum bunlara dair kurallar işte bebem ;)

sen zaten düzenli tertiplisin maşallah canım, arada kaçamak olur o kadar:KK15:
yok canım ya kaçamak da değil benimki bazen salak salak oyalanıyorum sinir oluyorum akıllı hatun olmalıyım :cool: ;)
baronesim şekerim azerinin topiğinde duydum scotch brite mikrofiber yer temizlik sistemi sen haberdar mısın ? bi de bunun deterjan hazneli olanı da varmışş, sen ne kullanıyorsun canım?

Allah seniii :KK45:
benim de bugünkü aylaklığımdan bilgisayar başında oyalanmamdan ötürü moralim çok bozuk :cry: bazen böyle bişey oluyorum kendimi boğasım geliyor:KK35:
ama artık yok böyle yarın itibarı ile planlı programlı düzenli bakımlı tıkıt tıkır bi hatun olacağım inş. :KK69: olmuyor böyle bana gaz verin beni sorgulayın ay bişiler yapınn ayy dagci dagci ablam idolümsün sen de bana yardım ettt:KK15:
sağol tatlım,mutlu oldum yorumunla.:)

açıkcası yaparsın diye bekliyordum.
şaşırttın beni.:KK20:
şu net zaten zaman hırsızı.hepimizin hayatından çalıyor sürekli.

işimle ilgili olduğundan gün boyu başındayım ama evde hiç açmam.
bazen telden bilgileneceğim şeylere bakıyorum.
yarım saat bakınca bile başım ağrıyor.
bir daha bakmayacağım diye kızıyorum kendime.
insanı uyuşturuyor,enerjisini alıyor.
neyse bu kadar protesto yeter netciğe.:)

evet canım,bugün güzel bir liste yap.
yarın bize sunarsın.
azerinin konusu tam sana göre.
müthiş teşvik ediyor.
tam sana göre.:)

Merhabaa:KK3::KK3::KK3:
Hatunlaaaaar:KK25::KK25::KK25:
merhaba canım.:KK73:

yok canım ya kaçamak da değil benimki bazen salak salak oyalanıyorum sinir oluyorum akıllı hatun olmalıyım :cool: :KK66:
baronesim şekerim azerinin topiğinde duydum scotch brite mikrofiber yer temizlik sistemi sen haberdar mısın ? bi de bunun deterjan hazneli olanı da varmışş, sen ne kullanıyorsun canım?
tatlım ben de o kadar çok varki bu sopalı ürünlerden hangi birini sayayım bilemedim ama o dediğin den yok
bununla camları siliyorum
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/...ite-cirt-cirt-mikrofiber-yer-temizlik-sistemi
bununla kapı, dolap kapağı gibi düz zeminler
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/46826359-31189-vileda-ultraaktif-temizlik-seti
bu banyo yer zemini
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/23050398-31190-parex-pratik-paspas
bu duvarları silmek için boyutu dev
http://devpasupermarket.com/shop/product/viewProduct/149134/91

daha da vardır malum tembellik başa bela en kolaylık sağlayanını bulmaya çalışıyorum
senin bahsettiğinin kirlendikçe bezini elde sıkıp tekrar takmak lazım diye hatırlıyorum o yüzden pek cazip gelmemişti

tatlım ben de o kadar çok varki bu sopalı ürünlerden hangi birini sayayım bilemedim ama o dediğin den yok
bununla camları siliyorum
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/...ite-cirt-cirt-mikrofiber-yer-temizlik-sistemi
bununla kapı, dolap kapağı gibi düz zeminler
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/46826359-31189-vileda-ultraaktif-temizlik-seti
bu banyo yer zemini
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/23050398-31190-parex-pratik-paspas
bu duvarları silmek için boyutu dev
http://devpasupermarket.com/shop/product/viewProduct/149134/91

daha da vardır malum tembellik başa bela en kolaylık sağlayanını bulmaya çalışıyorum
senin bahsettiğinin kirlendikçe bezini elde sıkıp tekrar takmak lazım diye hatırlıyorum o yüzden pek cazip gelmemişti
yok artıkk, her şeye ayrı ürün mü kullanıyorsun seen, ay okalabalığı nasıl çekiyorsun benim sadece 1 mopum varr,, vay beee gözlerim açık kaldım yaniii:KK57:
şu cırt cırt olanın benim dediğimde farkı nedir onu anlayamadı been:KK51:

yok artıkk, her şeye ayrı ürün mü kullanıyorsun seen, ay okalabalığı nasıl çekiyorsun benim sadece 1 mopum varr,, vay beee gözlerim açık kaldım yaniii:KK57:
şu cırt cırt olanın benim dediğimde farkı nedir onu anlayamadı been:KK51:
tatlım benim düzen fotolarında temizlik dolabımın resmi varya orada hepsi bir arada duruyor kalabalıklık yok yani:KK39: zaten fotoda tüm sopalar gözüküyor, cırt cırtlı olanın takması çok kolay bezi koy üstüne sopayı bastır bitti gitti, 5 yedek bezi var ıslandıkça değiştiriyorum ama senin dediğinin bezin kenarları cep gibi sopanın tabanını oralara geçiriyorsun (yanılıyor olabilirim)
tabi bu benim için zor anlayışı :KK53: çoğu kişiye pratik gelebilir, aslında benim ona benzer kullandığım viledanın linkteki mopu,bezi çıkar tak sorunu yok kovadaki aparatıyla kendi sıkıyor
aslında bu elimizdeki mopları detaylı tanıtsak fotolarla falan baya faydalı olur, ben almadan önce araştırıyorum ama pek anlatım yok deneyip yanılma usulu:21:
bu arada ben yerleri silmek için alf hero kullanıyorum daha öncede bahsetmiştim ondan çok memnunum

ne konuda şaşırttım tatlım anlayamadım, o benim dünkü mesajım bugün iyiyim işleniyorum şükürrr :KK66:
günaydın canım.:)
dün başlangıç günü diye düşünmüştüm,o yüzden yapmayınca şaşırdım.
zamanla alışıyor insan.:KK19:
elin ve beynin alıştıkça kolaylaşıyor,rutinleşiyor haliyle.:)
kolay gelsin şimiden canım.

bu sabah yemek yaptım.
evi süprüp,sildim.
evi toplayıp,kahvaltı hazırladım.

sana ilham olur belki.:KK66:

gunaydin temiz, duzenli, titiz bayanlar.. suan evimin halini gorseniz :KK43: berbat.. berbat.. bense pc basinda tembellik ediyorum :KK43: ay nolur beni motive edin yapilacak cok isim var ama yerimden kalkmak bile istemiyorum :KK43:
günaydınnnnnnn:KK15: dağcı nın yazdıkları baya motive ediyor canım

bu sabah yemek yaptım.
evi süprüp,sildim.

günaydın tatlım maşallah:nazar: sabah sabah bu ne hız ben bile motive oldum valla evde olsam süpürgeyi açmıştım:21:

bu sabah yemek yaptım.
evi süprüp,sildim.

masallah canim :nazar::nazar: bende yapiyordum boyle saat 10da butun isim biterdi simdi bana ne olduysa tembel tembel oturuyorum pc basinda:KK47:

günaydın tatlım maşallah:nazar: sabah sabah bu ne hız ben bile motive oldum valla evde olsam süpürgeyi açmıştım:21:
evet haklisin ben yerimden kalkmakla baslayayim ise :KK48:

akşam yapamıyorum yorgunluktan.
hadi vakitte var sabah yapayım dedim.:)
şimdi işteyim.sabah yapılan iş sanki hiç yapılmamış gibi geliyor.:)
masallah canim :nazar::nazar: bende yapiyordum boyle saat 10da butun isim biterdi simdi bana ne olduysa tembel tembel oturuyorum pc basinda:KK47:

evet haklisin ben yerimden kalkmakla baslayayim ise :KK48:
oturdukça uyuşuyor insan.
kalk camları aç,ve toplamaya başla evi.
gerisi geliyor zaten.
raporunu bekliyoruz ona göre.:21:

akşam yapamıyorum yorgunluktan.
hadi vakitte var sabah yapayım dedim.:)
şimdi işteyim.sabah yapılan iş sanki hiç yapılmamış gibi geliyor.:)

oturdukça uyuşuyor insan.
kalk camları aç,ve toplamaya başla evi.
gerisi geliyor zaten.
raporunu bekliyoruz ona göre.:21:
tamam canim cok sagol benim fazla zamanim yok sadece alt kati temizleyebilirim sadece sonrasinda disciye gidecem kalanlari gelince yapicam insallah aksama rapor cikaririm

Back