• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Peki bişey sorabilirmiyim
Şimdi çocuk yapmayı denemeden bir sorun varmı yokmu öğrenebiliyormuyuz?
Yani mesela ben bi jinekoloğa gitsem cocugumun olması için bir sorunum varmı yokmu öğrenebilirmiyim
çoğu dr 1 yıl korunmasız ilişki olmadan sorun var gözüyle bakmıyor cnm..sende öyle düşünmelisin bence.. psikolojik olarak kendini böyle bir etki altına sokma derim ben..testlerini tabiki yaptırabilirsin bunda bir sakınca yok ..

gunaydin canlar dun bende yorgunluktan uyuyup kalmisim:KK48: ama butun sobeti okudum Mavili canim seni cok iyi anliyorum bende gecmiste cok kotu seyler yasadim daha dun bile sozde kv bana gecmis olsuna gelmis bende gorumcemle konusurken duymus gorumceme esim sigarayi biraktigi icin sperm sayisi artmis dedim kvde gidip esimin sirtina vurup aferim benim ogluma onu ben dogurdum buyuttum onda asla sorun olamaz demesi varya beni ne hale soktu, sozde muslumanim diye geciniyor Allahtan gelini bile kullarin sucu saniyor geri zekali, o yuzden artik dun aksamdan sonra benim icin o kisi bitmistir:KK62: saygi gosterirsem insanligimdan olucak baska birsey gormeyecek benden :KK62: herseye susuyordum esimin annesi diye saygi gosteriyordum ama degmezmis malesef :KK43:

günaydın herkese..çoğu zaman önce msjları okuyorum sonrada onlara cvp yetiştiricem derken bir sürü şey yazıp günaydın demeyi unutuyorum:KK23:o yüzden kocaman günaydın herkese..:KK15:
günaydın tatlım:KK68:

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:KK73:
mesajların hepsini okudum Allahım hepinizin gönlünün muradını tez zamanda versin canlarım benim:KK15::KK15::KK15:
aminnnn hayırlısı ile tabi, günaydın şekerpare :KK15:

Günaydın kızlar çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlara inşallah Allah en kısa sürede sağlıkla nasip etsin.dün misafirim vardı hiç giremedim herkes temizliğe tam gaz devam ediyo galiba..
günaydın seazcım, teşekkürler, ben tam gaz devam edemiyorum açıkçası taksit taksit yapıyorum çünkü bünyem bu şekilde kaldırıyor ancak, mesela 2 gündür biraz yordum kendimi bugün yerimden kalkamıyorum kollar omuzlar başım nasıl feci ağrıyor anlatamam mesaj zor yazıyorum şu an, gidip kahvaltı edicem takatim yok :KK43:
gunaydin canlar dun bende yorgunluktan uyuyup kalmisim:KK48: ama butun sobeti okudum Mavili canim seni cok iyi anliyorum bende gecmiste cok kotu seyler yasadim daha dun bile sozde kv bana gecmis olsuna gelmis bende gorumcemle konusurken duymus gorumceme esim sigarayi biraktigi icin sperm sayisi artmis dedim kvde gidip esimin sirtina vurup aferim benim ogluma onu ben dogurdum buyuttum onda asla sorun olamaz demesi varya beni ne hale soktu, sozde muslumanim diye geciniyor Allahtan gelini bile kullarin sucu saniyor geri zekali, o yuzden artik dun aksamdan sonra benim icin o kisi bitmistir:KK62: saygi gosterirsem insanligimdan olucak baska birsey gormeyecek benden :KK62: herseye susuyordum esimin annesi diye saygi gosteriyordum ama degmezmis malesef :KK43:
üzülme tatlım, resmen çok komik bi laf etmiş kayınvaliden, okadar gülünç bi duruma düşmüş ki Allahtan geleni kendinden bilmiş zavallıcık :KK70:herşey Allahtan güzelim boşveeeerrr sen yaşadığın şeyin heyecanına odaklan :KK39:

günaydın tatlım:KK68:

aminnnn hayırlısı ile tabi, günaydın şekerpare :KK15:

günaydın seazcım, teşekkürler, ben tam gaz devam edemiyorum açıkçası taksit taksit yapıyorum çünkü bünyem bu şekilde kaldırıyor ancak, mesela 2 gündür biraz yordum kendimi bugün yerimden kalkamıyorum kollar omuzlar başım nasıl feci ağrıyor anlatamam mesaj zor yazıyorum şu an, gidip kahvaltı edicem takatim yok :KK43:

üzülme tatlım, resmen çok komik bi laf etmiş kayınvaliden, okadar gülünç bi duruma düşmüş ki Allahtan geleni kendinden bilmiş zavallıcık :KK70:herşey Allahtan güzelim boşveeeerrr sen yaşadığın şeyin heyecanına odaklan :KK39:
haklisin canim.. zaten artik takmayacam onu :KK62:
bu arada ben 32 yasindayim sen kac yasindasin?

masallah daha cok gencsin :KK66:
teşekkür ederim canım 25 i geçtiğimden beri yaşlanıyorum moduna girmiştim oysaki :-)
her yaşın ayrı bi güzelliği var ama sonuçta hepsinin tadını çıkarmak lazım..
bu arada aslında 27 ye girdim ben yaa 88liyim ama hala 26 diyorum tam 27 yi doldurmadan diyemiyorum, hoşuma da gitmiyo tabi :-)

teşekkür ederim canım 25 i geçtiğimden beri yaşlanıyorum moduna girmiştim oysaki :-)
her yaşın ayrı bi güzelliği var ama sonuçta hepsinin tadını çıkarmak lazım..
aynen canim ben 20den sonrasini saymiyorum zaten:-) ama gercekten heryasin ayri guzelligi var giden geri gelmiyor tadini cikarmak lazim hayatin

Evet canım anneler oğulları na toz kondurmuyor lar bana göre böyle kadınlar eski kafali tüm kusuru (bu kusur kelimesi onların lafı )kadında sanan ve kendi kisiliginden kadın olmayı hiç bir zaman Sevememiş sadece kadınlıgin anne olma yanını seven kadınlar erkek evlat da onların tek gurur duyduğu şey hayatta

Back