aaa inanmıyorum sana bayıldım çerçeve olayına demek peçete koydun şu eng home daki gibilerden yani aaa harika olmuş yaa
herşey çok güzel görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum yeni resimleri, bu arada koltuk kılıflarının çıkması, yıkanabilmesi süper olmuş, aşkla oturun kuzum
haklısın mavili ben de bu ay rahim filmine gidecektim ama bazı sorunlardan ötürü kaldı yine iki üç aydır gitmeye çalışıyorum nasip olmadı bi türlü bişey çıkt hep, çok da pahalı özelde...
bi rahim filmi kaldı çekilmediğim, diğer şeyler normal fakat benim eşimde yavaşlık sorunu var ilaç kullandı bi kutu bıraktı 15 günlük ilaç 150liraydı fazla geldi, bir de benim eşim çok üstüne düşmek istemiyor Allah büyük diyerek hani hayırlısı ise olsun şeklinde düşünüyor, açıkçası ben de biraz rahatım çok istemekten korkuyorum bişeyi çok istersen imtihan oluyorsun çünkü...
bu süreçte biçok sorun da yaşadık daha olmamasında bir hayır varmış diye düşündüm oyüzden ama rahim filmini bi çektirsem göreyim bende bi sorun yok mu sadece eşimde mi? onu da zor göndermiştim doktora, bilmiyorduk 4 günden fazla perhizli olmamalıymış doktorda salak bişey dememiş 7 günlük perhizle test yaptırdı bilemeden bilmem ki ne kadar doğruyu yansıttı sonuçları...
ayy neyse amma uzattım Rabbim herkesin yardımcısı olsun...