• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Cok gecmis olsun canim benimde hipotroidim var cocuk olmasini zorlastirdigi dogru ama engel degil kesinlikle ben 6 yildir ilac kullaniyorum ilaclarla hormonlar duzenleniyor sonrasinda sorun yok zaten birde hamileligin boyunca 4 haftada bir kan testi yapiyolar ilaci ayarlamak icin okadar buyuk bir sorun degil uzulme

İnşallah yaa hiçte duymamıştım böyle bişey belkide değildir doktorun dediği gibi guatr iltihaplanmasıdır haşimatoyla alakası yoktur fln diye umuyorum. Sanada gecmiş olsun canım

afiyet olsun canim ellerine saglik ben yapmasini seviyorum ama yemesini pek sevmiyorum:KK48::KK48:
Kız aynı ben bende yapmayı ve yedirmë yi seviyorum
Anladım canım ozaman bende bi gideyim eğer bir sorun varsa vakit kaybetmeden tedaviye baslamış olayım

Teşekkür ederim kuzum:) Bu arada peçetelerim bimden :KK48:

Canım daha denemeye baslamadık biz düşünmüyoruz bir süre daha ama işte vakit kaybetmiş olmamak için bir görüncem doktora

Canım ben haziranda 26ya giriyorum 89luyum

Canım cok teşekkürler:KK68:
Bendimahi güzel açıklamış country tarzı aslında ben country tarzdan ziyade içaçıcı huzurlu ve yumusak gorunmesini istedim. Ünitem ve yemek masam modern tarzda çünkü gönlümce alamamıstım sonrada değiştiremedim daha yeniler oyuzden country olayını bozuyorlar biraz neyseki onlarda beyaz:KK53:

Çok özeniyorum ellerine sağlık ama daha hiç denemedim çilek ve vişne yapmak istiyorum tarif verirmisin kısacaao_O
Bir kilo çilek için bir kilo şeker geceden şeker e yatırıyo rum ssabah kaynati yorum bir iki taşım kaynatıp üzerinden köpüğü alıp çilek leri cikariyorum şerbet reçel kıvamına gelince Çilekleri tekrar katıp biraz kaynatıp ocaktan alıyorum kavanozlara koyup ağzını kapatıp ters çeviriyor um tabi daha güzel yapan arkadaşlardan tarif bekliyorum

Anladım canım ozaman bende bi gideyim eğer bir sorun varsa vakit kaybetmeden tedaviye baslamış olayım

Teşekkür ederim kuzum:) Bu arada peçetelerim bimden :KK48:

Canım daha denemeye baslamadık biz düşünmüyoruz bir süre daha ama işte vakit kaybetmiş olmamak için bir görüncem doktora

Canım ben haziranda 26ya giriyorum 89luyum

Canım cok teşekkürler:KK68:
Bendimahi güzel açıklamış country tarzı aslında ben country tarzdan ziyade içaçıcı huzurlu ve yumusak gorunmesini istedim. Ünitem ve yemek masam modern tarzda çünkü gönlümce alamamıstım sonrada değiştiremedim daha yeniler oyuzden country olayını bozuyorlar biraz neyseki onlarda beyaz:KK53:

Çok özeniyorum ellerine sağlık ama daha hiç denemedim çilek ve vişne yapmak istiyorum tarif verirmisin kısacaao_O
ben de haziran bebişiyimm:p haziranın kaçı tatlım?
bu arada geçmiş olsun, önemli bişey çıkmaz inş.

Bir kilo çilek için bir kilo şeker geceden şeker e yatırıyo rum ssabah kaynati yorum bir iki taşım kaynatıp üzerinden köpüğü alıp çilek leri cikariyorum şerbet reçel kıvamına gelince Çilekleri tekrar katıp biraz kaynatıp ocaktan alıyorum kavanozlara koyup ağzını kapatıp ters çeviriyor um tabi daha güzel yapan arkadaşlardan tarif bekliyorum

Ayy bende bi denim ya çilek vişne fln saol canım

Selam arkadaslar hastanrden yeni geldim sabah kostur kostur evi temizleyip oyle gittim geldigimde kafam rahat olsun diye ama nerdeeee... Kv gelmis basimda konusup duruyor evin halini gorseniz :( resmen 3saatte evde savas cikmis gibi resmen :(

Back