- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.381
dikkat et kendine tatlım sen bize lazımsıniğnelerden sonra bi tekrar nezle oldum ama şu an iyi gibiyim canım Allah nazarlardan korusun anlaşılan bünyem epey zayıflamış bi toparlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat et kendine tatlım sen bize lazımsıniğnelerden sonra bi tekrar nezle oldum ama şu an iyi gibiyim canım Allah nazarlardan korusun anlaşılan bünyem epey zayıflamış bi toparlayamadım
dikkat etmeye çalışıyorum tatlım teşekkür ederimdikkat et kendine tatlım sen bize lazımsın
oh sefan olsun bugün de ohhh bu arada benden de muckMuck muck muck
Ben geldimm
Yeni bir arkadas gelmiş sanırım hoşgelmiş
Yan tarafta inşaat yapılıyor cam açamıyorum heryer toz oluyor gitti camlarım sinir oluyorum
Bugun öyle pek işim yoktu sıradan toparlama süpürüp silme işleri
Yorulmadım bugun oh
Haklisin canim aslinda stresimin asl nedeni bugunki yumurta toplama islemiydi stresten evle ugrastim durdumTakma hiç canım ya uyu ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama stres yapınca düzelmiyo hiçbişey olduğu kadar olsun gerisi de sağlık olsun
canim gecmis olsun neyin var ben kacridim galibaiğnelerden sonra bi tekrar nezle oldum ama şu an iyi gibiyim canım Allah nazarlardan korusun anlaşılan bünyem epey zayıflamış bi toparlayamadım
canım naptın atlattınmı?Haklisin canim aslinda stresimin asl nedeni bugunki yumurta toplama islemiydi stresten evle ugrastim durdum
şimdi iyiceyim tatlım geçenki rahatsızlığım için geçmiş olsun dileklerini iletti bana sevgili baronesscanim gecmis olsun neyin var ben kacridim galiba
canım naptın atlattınmı?
evet canlar yapildi cok sukur lokal anestesi kullandilar islem yapilirken cok agrili oluyor tabi ama sonrasinda cabuk toparlandim elhamdulillah sadece biraz agrim ve bas donmesi var bunlara karsilik cok sukur Rabbime 8 tane yumurta toplandi yarin kaci embiryo olmus diye arayacaklar bende sabirsizlikla bekliyorumşimdi iyiceyim tatlım geçenki rahatsızlığım için geçmiş olsun dileklerini iletti bana sevgili baroness
sen nasılsın yapıldı mı işlemin?
canım tüp bebek mi yaptırıyorsun senevet canlar yapildi cok sukur lokal anestesi kullandilar islem yapilirken cok agrili oluyor tabi ama sonrasinda cabuk toparlandim elhamdulillah sadece biraz agrim ve bas donmesi var bunlara karsilik cok sukur Rabbime 8 tane yumurta toplandi yarin kaci embiryo olmus diye arayacaklar bende sabirsizlikla bekliyorum
ayyyyy ne güzel ben bile heycanlandım valla haber ver muhakkak canımevet canlar yapildi cok sukur lokal anestesi kullandilar islem yapilirken cok agrili oluyor tabi ama sonrasinda cabuk toparlandim elhamdulillah sadece biraz agrim ve bas donmesi var bunlara karsilik cok sukur Rabbime 8 tane yumurta toplandi yarin kaci embiryo olmus diye arayacaklar bende sabirsizlikla bekliyorum
evet canim icsi yaptiriyoruz tup bebekte yumurtalarim dollenmedi oyuzden icsi tup bebegin bir cesidi ikinci yavrum icin yaptiriyorum canimcanım tüp bebek mi yaptırıyorsun sen
veririm canim sorma oyle heycanliyimki benim normalde gecirdigim ameliyatlar yuzunden yumurt rezervim az en son ogluma hamile kaldigim tedavimde sadece 4 yumurtam olmustu simdi 8 oldugunu duyunca cok mutlu olduk Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasinayyyyy ne güzel ben bile heycanlandım valla haber ver muhakkak canım
aaa hiç duymamıştım Allah yardımcın olsun tatlım...evet canim icsi yaptiriyoruz tup bebekte yumurtalarim dollenmedi oyuzden icsi tup bebegin bir cesidi ikinci yavrum icin yaptiriyorum canim
oh sefan olsun bugün de ohhh bu arada benden de muck
sen salonları merak ediyordun ben koydum salonumu evim güzel evim bölümüne haberin olaa
aminn sagol canim duymaman cok normal bende bu sorunlari yasayana kadar bilmezdim ama bunada sukur dunyalar tatlisi bir oglum var icsi yontemiyle oldu Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip eylesin insallahaaa hiç duymamıştım Allah yardımcın olsun tatlım...
benim de 1 .5 seneden fazla oldu çocuğum olmadı, hayırlısı...
ay gerçekten beğendin mi şekerim çok sevindim öyleyseayy gordum şimdi kuzum yaa cok şirinmiş benim salonumda minik benimde hayalim öyle bi oturma köşesi yapmak ikeanın sandalyesiyle fln ama yerim yok seninki hoş olmuş
canim bende ariyom senin salonu ama bulamadim bir turluay gerçekten beğendin mi şekerim çok sevindim öyleyse
o sandalyenin yanına yer lambası alıcaz inş. bi de belki o sandalyenin yanındaki duvara güzel bi raf
senin salonu da bekliyorum amaa
ay gerçekten beğendin mi şekerim çok sevindim öyleyse
o sandalyenin yanına yer lambası alıcaz inş. bi de belki o sandalyenin yanındaki duvara güzel bi raf
senin salonu da bekliyorum amaa