• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Muck muck muck
Ben geldimm
Yeni bir arkadas gelmiş sanırım hoşgelmiş
Yan tarafta inşaat yapılıyor cam açamıyorum heryer toz oluyor gitti camlarım sinir oluyorum:KK53:
Bugun öyle pek işim yoktu sıradan toparlama süpürüp silme işleri
Yorulmadım bugun oh

Muck muck muck
Ben geldimm
Yeni bir arkadas gelmiş sanırım hoşgelmiş
Yan tarafta inşaat yapılıyor cam açamıyorum heryer toz oluyor gitti camlarım sinir oluyorum:KK53:
Bugun öyle pek işim yoktu sıradan toparlama süpürüp silme işleri
Yorulmadım bugun oh
oh sefan olsun bugün de ohhh bu arada benden de muck :KK15:
sen salonları merak ediyordun ben koydum salonumu evim güzel evim bölümüne haberin olaa:KK24:

Takma hiç canım ya uyu ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama stres yapınca düzelmiyo hiçbişey olduğu kadar olsun gerisi de sağlık olsun
Haklisin canim aslinda stresimin asl nedeni bugunki yumurta toplama islemiydi stresten evle ugrastim durdum:KK48::KK48:

selam canlar nasilsiniz?:KK25: bende hastaneden yeni geldim dinlenmedeyim dun aksam gece yarilarina kadar temizlik yaptim bugunde kafam rahat yatiyorum koltukta cok sukur:KK66:

canım naptın atlattınmı?
şimdi iyiceyim tatlım geçenki rahatsızlığım için geçmiş olsun dileklerini iletti bana sevgili baroness :-)
sen nasılsın yapıldı mı işlemin?
evet canlar yapildi cok sukur lokal anestesi kullandilar islem yapilirken cok agrili oluyor tabi ama sonrasinda cabuk toparlandim elhamdulillah sadece biraz agrim ve bas donmesi var bunlara karsilik cok sukur Rabbime 8 tane yumurta toplandi yarin kaci embiryo olmus diye arayacaklar bende sabirsizlikla bekliyorum:KK17::KK17:

evet canlar yapildi cok sukur lokal anestesi kullandilar islem yapilirken cok agrili oluyor tabi ama sonrasinda cabuk toparlandim elhamdulillah sadece biraz agrim ve bas donmesi var bunlara karsilik cok sukur Rabbime 8 tane yumurta toplandi yarin kaci embiryo olmus diye arayacaklar bende sabirsizlikla bekliyorum:KK17::KK17:
canım tüp bebek mi yaptırıyorsun sen

ayyyyy ne güzel ben bile heycanlandım valla haber ver muhakkak canım

ayyyyy ne güzel ben bile heycanlandım valla haber ver muhakkak canım
veririm canim sorma oyle heycanliyimki benim normalde gecirdigim ameliyatlar yuzunden yumurt rezervim az en son ogluma hamile kaldigim tedavimde sadece 4 yumurtam olmustu simdi 8 oldugunu duyunca cok mutlu olduk Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin

oh sefan olsun bugün de ohhh bu arada benden de muck :KK15:
sen salonları merak ediyordun ben koydum salonumu evim güzel evim bölümüne haberin olaa:KK24:

ayy gordum şimdi kuzum yaa cok şirinmiş benim salonumda minik:KK48: benimde hayalim öyle bi oturma köşesi yapmak ikeanın sandalyesiyle fln ama yerim yok seninki hoş olmuş

aaa hiç duymamıştım Allah yardımcın olsun tatlım...
benim de 1 .5 seneden fazla oldu çocuğum olmadı, hayırlısı...
aminn sagol canim duymaman cok normal bende bu sorunlari yasayana kadar bilmezdim ama bunada sukur dunyalar tatlisi bir oglum var icsi yontemiyle oldu Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip eylesin insallah:KK68:

ayy gordum şimdi kuzum yaa cok şirinmiş benim salonumda minik:KK48: benimde hayalim öyle bi oturma köşesi yapmak ikeanın sandalyesiyle fln ama yerim yok seninki hoş olmuş
ay gerçekten beğendin mi şekerim çok sevindim öyleyse:KK68:
o sandalyenin yanına yer lambası alıcaz inş. bi de belki o sandalyenin yanındaki duvara güzel bi raf :21:
senin salonu da bekliyorum amaa:KK39:

o sandalyenin yanına yer lambası alıcaz inş. bi de belki o sandalyenin yanındaki duvara güzel bi raf :21:
canim bende ariyom senin salonu ama bulamadim bir turlu :KK43:

Tabi canım elinde olanlarla bence en uygun sekilde döşemişsin. Konunda gördüm köşe yakışır fln denmişte zaten yeni eşya alınacak olsa sende en uygununu secerdin elindekilerle care bulmak önemli olan.
Bencede oraya bir aydınlatma lazım karanlık kalmış dediğin gibi güzel bir lambader veya duvardan cok tatlı bir aplik guzel yakısır

Back