Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

çok sağol tatlım mutlu oldum şimdi

ooo müthiş bi haber bu işte yehuuuuu

Aaa bak bunu buldum cekmişim feyse atmışım daha önce
Koltuk kısmı gorunuyor sadece birde şimdi o yanda gorunen 2liyi karsı tarafa aldım biraz seklini değiştirdim yemek masası kısmı acıldı biraz
Daha detaylı eklerim canım 1-2 gune

Oh maşallah inşallah hepsi tutar ay lokal anestezi ilk denememde banada lokal yapıldı çok zordu ellerimi ısırmaktan üç gün morluk geçmemiş ti zoru atlatmissin canım sakin sıkıntı yapma bir evladın var sonuçta benden sana tavsiye bu süreçte duaya çok ca sarılmak lazım varya seninle o bitmek bilmeyen 12 günü bende sayarim

ooo harikaymış canım tam country tarzı pırıl pırıl iç açıcı huzu veriyor fakat nasıl kullanıyorsun bembeyaz koltukları yaw
kırlentler ve duvardaki çerçeveler özel yaptırma sanırım kesin instagramdandır
bi de köşede lambader mi görüyorumm

Kuzum cok teşekkürler burasını misafir geldikçe ve eşimle keyif yapmak istediğimde kullanıyorum genelde oturma odamızda oturuyoruz biz. Bide koltuklar kılıflı cıkarıp yıkayabiliyorum ona guvenerek cesaret ettim beyaza
Kırlentleri hepsiburada yada kliksadan almıstım harfli görünce baş harflerimizi kaçırmadım aldım hemen
Çerçevelerde ikeadan aldım içinede daha önceden aldıgım desenini begendiğim peçeteleri yerleştirdim yani özel tasarım bişey yok hiç
Evet lambader köşedekide oda ikeadan

Bende 1bucuk yıllık evliyim ve suan düşünmüyoruz cocuk ama bir yanım deli gibi korkuyor ya olmazsa ya tedavi için zaman kaybediyorsam diye. Çok büyük çıkmaz bu ya 2 türlüsü de korkutuyor beni.
Sağlıkla buyusun yavrularınız

Amin canım gözünü korkutma çocuk tedavisi okadar uzun bir süreç ki zaman nasıl geçiyor yasin ne ara 30 olmuş anlamiyorsun

Amin canım gözünü korkutma çocuk tedavisi okadar uzun bir süreç ki zaman nasıl geçiyor yasin ne ara 30 olmuş anlamiyorsun

Peki bişey sorabilirmiyim
Şimdi çocuk yapmayı denemeden bir sorun varmı yokmu öğrenebiliyormuyuz?
Yani mesela ben bi jinekoloğa gitsem cocugumun olması için bir sorunum varmı yokmu öğrenebilirmiyim

sagol canim Allah razi olsun sende yasadigin icin biliyosun nasil heyacanli oldugunu evet canim zorunu atlattim cok sukur bundan sonrasi sabir isi hayirlisi olsun insallah

Peki bişey sorabilirmiyim
Şimdi çocuk yapmayı denemeden bir sorun varmı yokmu öğrenebiliyormuyuz?
Yani mesela ben bi jinekoloğa gitsem cocugumun olması için bir sorunum varmı yokmu öğrenebilirmiyim
Canım adetinin ilk günleri gidersen yumurta varmı yokmu ne durumda görünür ilk etapta iltihap varmı filan bunlara bakarlar ben ilk gittiğimde çok sancim vardı iki a arkadaş gitmiştik bana dedi sende çok iltihap var oncelikle bunu tedavi etmeliyiz 10tane iğne verdi arkadaşım da artık ben çocuk istiyorum diye gitti bir sorunu varmı diye baktır maya doktor ona u sen hemen hamile kalabilirsin dedi ve o ay hamile kaldı gerçekten yani git bir baktır doktor bir şeyin yok derse sen yine istersen bekle

aaa inanmıyorum sana bayıldım çerçeve olayına demek peçete koydun şu eng home daki gibilerden yani aaa harika olmuş yaa
herşey çok güzel görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum yeni resimleri, bu arada koltuk kılıflarının çıkması, yıkanabilmesi süper olmuş, aşkla oturun kuzum

Bendimahi inşallah kısa sürede olur Rabbim bekletmesin

haklısın mavili ben de bu ay rahim filmine gidecektim ama bazı sorunlardan ötürü kaldı yine iki üç aydır gitmeye çalışıyorum nasip olmadı bi türlü bişey çıkt hep, çok da pahalı özelde...
bi rahim filmi kaldı çekilmediğim, diğer şeyler normal fakat benim eşimde yavaşlık sorunu var ilaç kullandı bi kutu bıraktı 15 günlük ilaç 150liraydı fazla geldi, bir de benim eşim çok üstüne düşmek istemiyor Allah büyük diyerek hani hayırlısı ise olsun şeklinde düşünüyor, açıkçası ben de biraz rahatım çok istemekten korkuyorum bişeyi çok istersen imtihan oluyorsun çünkü...
bu süreçte biçok sorun da yaşadık daha olmamasında bir hayır varmış diye düşündüm oyüzden ama rahim filmini bi çektirsem göreyim bende bi sorun yok mu sadece eşimde mi? onu da zor göndermiştim doktora, bilmiyorduk 4 günden fazla perhizli olmamalıymış doktorda salak bişey dememiş 7 günlük perhizle test yaptırdı bilemeden bilmem ki ne kadar doğruyu yansıttı sonuçları...
ayy neyse amma uzattım Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Ah erkekler ah benim eşimde öyleydi seni anlıyorum olmassa olmasın ben mutluyum senle falan filan ama erkekler bizi anliyamaz kimse eşimi rahatsız etmiyor du bu konuda ama bana dadaha iki aylık evliyken aa sen kilo almışsin hamilemisin yok diyince hemen doktora git dediler istemiyoruz diyince yok olsun ben torun istiyorum daha sonraki yıllarda niye yok benim oglum tek oğlan ben torun istiyorum bende karşısına geçtim ya sen babaanne olacaksın bense ANNE benim kadar istiyeMess in aman işte canım ben çok yaşadım Çok dolmuşum beni mazur görün

estagfrllah tatlım benim haklısın hep yaşanılan şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…