• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Hoşbuldum canım bu ara temizlik programı yaptım kendime onu paylaşabilirim.pazartesi çarşamba ve cuma sil süpür günü bütün ev.salı perşembe cumartesi toz al tuvalet banyo temizle iki tuvalet bi ebeveyn banyo.perşembe ve pazar balkon yıkıyorum pazar banyo suyunu bebeğin kullanıyorum tasarruflu oluyo balkon için.üç balkon var.cumartesi ütü günü kullandığımız banyoyu tuvaleti ovuyorum sadece o gün.yani bi gün arayla yapıyorum işleri cumadan temizleyince hafta sonu dinleniyorum geziyorum iyi oluyo çalışınca.valla ev büyük hepsini aynı gün yapıyodum canım çıkıyodu şimdi mesela toz alma daha özenli oluyo çünkü yorulmadan yapıyorum.iki haftada bir cuma temizliği ayrıntılı halılar kalkıyo dolapları çrkiyorum gibi.toz alma günlerinde dolap düzenleme var oldukça eklerim foto.sizin gazınızla oldu bunlar sağolun kızlar

Hoşbuldum canım bu ara temizlik programı yaptım kendime onu paylaşabilirim.pazartesi çarşamba ve cuma sil süpür günü bütün ev.salı perşembe cumartesi toz al tuvalet banyo temizle iki tuvalet bi ebeveyn banyo.perşembe ve pazar balkon yıkıyorum pazar banyo suyunu bebeğin kullanıyorum tasarruflu oluyo balkon için.üç balkon var.cumartesi ütü günü kullandığımız banyoyu tuvaleti ovuyorum sadece o gün.yani bi gün arayla yapıyorum işleri cumadan temizleyince hafta sonu dinleniyorum geziyorum iyi oluyo çalışınca.valla ev büyük hepsini aynı gün yapıyodum canım çıkıyodu şimdi mesela toz alma daha özenli oluyo çünkü yorulmadan yapıyorum.iki haftada bir cuma temizliği ayrıntılı halılar kalkıyo dolapları çrkiyorum gibi.toz alma günlerinde dolap düzenleme var oldukça eklerim foto.sizin gazınızla oldu bunlar sağolun kızlar
:KK9::KK9::KK9:

maşallah sana hayatta senin gibi titiz olamam:KK1::KK1:
Sagol canim benim ama okadarda degilim keske titiz olabilsem ama benim sevgili esim sagolsun ben temizlerim o batirir banyoyu siler cikarim abdest icin girer sanki banyo yapar cikar hertaraf su olur buranin suyuda cok kirecli islak kalinca hemen iz yapiyor anlayacagin 7 yildir ogretemedim bir turlu :(

Masallah canim duzenli yapinca daha iyi oluyor demi benim evimde buyuk ama suanlik bir duzenim yok kvlerle ve gorumcelerle cok yakiniz misafirim hic eksik olmuyor tabi duzenfe olmuyor temizlik konusunda haklisin bir gunde yapinca temizligi canim cikiyor resmen

Iyi aksamlar canlar bugun butun evimi bastan asagi temizledim tam simdi oturup dinlenecem derken gorumcemler cocuklariyla geldi evi tahmin edersiniz resmen berrrrrbatt oldu :mad: suan mutfak bulasik dolu ev yeniden supurup silinecek ve benim hic halim yok yarinda ustelik sabahin korunde hastaneye gidecem delircem yaa :mad:

aramıza hosgeldin

B
Masallah canim duzenli yapinca daha iyi oluyor demi benim evimde buyuk ama suanlik bir duzenim yok kvlerle ve gorumcelerle cok yakiniz misafirim hic eksik olmuyor tabi duzenfe olmuyor temizlik konusunda haklisin bir gunde yapinca temizligi canim cikiyor resmen
Biz de aynıyız kayınvalidelerle yakınlık konusunda hep bi aradayız ya orda ya burda alıştım artık dert etmiyorum hatta çocukıar için iyi oluyo gelmedikleri zaman çağırıyoruz hatta o kadar alıştık yani:))düzen olduğu kadar canım işte ptogram yaptım sadece en azından ne yapacağımı biliyorum kafam dahs rahat oluyo.kasmıyorum fazla iki çovukla sürekli toplama halindeyim zaten yemek falan da ayrı tabi..kadın olmak zoor

Iyi aksamlar canlar bugun butun evimi bastan asagi temizledim tam simdi oturup dinlenecem derken gorumcemler cocuklariyla geldi evi tahmin edersiniz resmen berrrrrbatt oldu :mad: suan mutfak bulasik dolu ev yeniden supurup silinecek ve benim hic halim yok yarinda ustelik sabahin korunde hastaneye gidecem delircem yaa :mad:
Canım işe takılma ben seni anlıyorum şuan yarına dinç olman lazım rezene iç çok sakin lesttiprir stres yok Relax Relax :KK54::KK54:

Yardım etmiyorlar mı canım biz hep beraber yaparız toplamadan gitmezler mutfağı hatta ben gider uyurum işe erken gittiğim için hiç alınmazlar yabancı mıyız biz rahat ol derler

merhaba kızlar,,
halılarımın temiz olmayanlarını yıkattım, camlar ve perdeleri kayınvalideler gelmeden halletmiştim zaten, salonumu eşyaları çekip heryerini sildim halısını yaydım, avize silinmişti zaten, bi kapısı ile petekleri kaldı, yavaş yavaş yapıyorum rahatsızım diye bu arada koltuklarımı da sildim arap sabunlu su ile ben durulamadım valla öyle bi kere sildim gitti...
temizlik esnasında odamın şeklini de değiştirdim bugün, çok yoruldum...
evim güzel evim bölümünde paylaştım salonumu merak edenler bakabilirleeerr :KK73:

Canım işe takılma ben seni anlıyorum şuan yarına dinç olman lazım rezene iç çok sakin lesttiprir stres yok Relax Relax :KK54::KK54:
Neyseki isimi bitirdim az sonrada yataga gidecem insallah hastaneden uyku hapi verdiler iyi dinleneyim diye :) ben kendimi bi yataga atayim ilaca hic gerek yok ayakta uyuyorum zaten:)

Yardım etmiyorlar mı canım biz hep beraber yaparız toplamadan gitmezler mutfağı hatta ben gider uyurum işe erken gittiğim için hiç alınmazlar yabancı mıyız biz rahat ol derler
Yardim ederler ama bizimkiler biraz kaynana gibiler yapmaya yardim ederler Allah icin toplayip mutfaga koymayada yardim ederler ama gerisine ellemezler

Yardim ederler ama bizimkiler biraz kaynana gibiler yapmaya yardim ederler Allah icin toplayip mutfaga koymayada yardim ederler ama gerisine ellemezler
Takma hiç canım ya uyu ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama stres yapınca düzelmiyo hiçbişey olduğu kadar olsun gerisi de sağlık olsun

:KK15::KK15::KK15: bizim kızlar uyuyor heralde hala kimsecikler yok
canım salonun yeni düzenine baktım böyle daha ferah durmuş güle güle kullan
hmm sanırım bu ara sessizleştik biraz topikcek bahar temizliği yorgunluğundan belki de :KK70:
teşekkür ederim tatlım daha mantıklı bir yerleşim oldu sanırım 3. de tutturdum gibi eşim de böyle çok sevdi ikea sandalyesinin yanına yer lambası alma planları yapıyor :-)
sen nasılsın fıstığım işler yoğun mu seni de az görüyorum buralarda

hmm sanırım bu ara sessizleştik biraz topikcek bahar temizliği yorgunluğundan belki de :KK70:
teşekkür ederim tatlım daha mantıklı bir yerleşim oldu sanırım 3. de tutturdum gibi eşim de böyle çok sevdi ikea sandalyesinin yanına yer lambası alma planları yapıyor :-)
sen nasılsın fıstığım işler yoğun mu seni de az görüyorum buralarda
iyiyim tatlım topiğin güzel gidişhatının keyfini çıkarıyorum , helede burayı okuduk gaza geldik evim düzene girdi diyorlar ya sımsıkı sarılasım geliyor:KK19:, iyiki açmışız bu topiği
bu ara balkon dekorasyonuna sardırdım bakalım sonuç ne çıkacak, bi de bahar temizliğine başlamak istiyorum artık havalarda düzeldi
senin hastalık ne durumda canım iyileşmişsindir inşallah

iyiyim tatlım topiğin güzel gidişhatının keyfini çıkarıyorum , helede burayı okuduk gaza geldik evim düzene girdi diyorlar ya sımsıkı sarılasım geliyor:KK19:, iyiki açmışız bu topiği
bu ara balkon dekorasyonuna sardırdım bakalım sonuç ne çıkacak, bi de bahar temizliğine başlamak istiyorum artık havalarda düzeldi
senin hastalık ne durumda canım iyileşmişsindir inşallah
iğnelerden sonra bi tekrar nezle oldum ama şu an iyi gibiyim canım Allah nazarlardan korusun o_O anlaşılan bünyem epey zayıflamış bi toparlayamadım:KK53:

Back