• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

merhaba hatunlar :)
banada bı akıl verın lutfen
yanlız yasıyorum henuz yatak odam yok dolayısıyla dolabım fılanda yok elbıselerım ın hepsı yatagın uzerınde boyle ev ıcın pratık raflar yaada gecıcı kıyafetlerımı duzenlı tutabılcegım bıseyler bılıyomsnz banada akıl verın
4_layer_plastic_storage_drawer_cabinet_with.jpg

boyle plastik dolap ala bilirsin takim alinca mutfaga koyarsin

Tuz ruhu cıkarır ama cok tehlikeli oldugunu biliyorsun değilmi lütfen dikkatli ol
Bide tuz ruhundan önce porçöz fln ne bulduysan dene en son tuz ruhunu düşün :KK53:
Yanik yaglardan yapiliyomus. Rengi acik olmasi lazimmis. Jel de var sivi da. Hangisi iyi acaba?

Bir de sormusken. Klozette sari su lekesi var. Cmasir suyuyla cikmiyor. Tuz ruhu cikarir mi? :KK76:
porçöz çıkarıyor benim bildiğim

Sagol canim benim cok tesekurler bir sorun yok elhamdulillah ikinci yavrum icin icsi tedavisi goruyorum canim carsamba insallah yumurta toplama islemi yapilacak bakalim :) hayirlisi olsun insallah:KK66:
Ay çok sevindim inşallah hayırlısıyla olur ikinci bebek bazen bende olsamı diyorum ama gözüm korkuyor ikiz bebek le yapabilir miyim diye hayırlısı bakalım

Ay çok sevindim inşallah hayırlısıyla olur ikinci bebek bazen bende olsamı diyorum ama gözüm korkuyor ikiz bebek le yapabilir miyim diye hayırlısı bakalım
amin insallah canim hayirlisi olur aslinda oglum daha cok kucuk daha 15 aylik ama saglik sorunlarim yuzunden doktorum bekleme dedi oyuzden yine basladik

bu ara çok sık uğrayamıyorum :KK42: kayınvalidemler bizde yoğunum epey evde düzen müzen bişey kalmadı..mutfak dolaplarım aldı başını bir yerlere gidiyor :rolleyes:sağolsun kayınvalidem yemek falan yapar haliyle mutfağı aktif kullanıyor makineden çıkan temiz bulaşıkları boyu nereye yeterse oraya koyduğu için dolaplar hepppp karıştı..gittiklerinde epey bi işim çıkacak ama ne yapalım..

bu ara çok sık uğrayamıyorum :KK42: kayınvalidemler bizde yoğunum epey evde düzen müzen bişey kalmadı..mutfak dolaplarım aldı başını bir yerlere gidiyor :rolleyes:sağolsun kayınvalidem yemek falan yapar haliyle mutfağı aktif kullanıyor makineden çıkan temiz bulaşıkları boyu nereye yeterse oraya koyduğu için dolaplar hepppp karıştı..gittiklerinde epey bi işim çıkacak ama ne yapalım..
Sadece dağınık sa birsey değil benimki anlatılmaz yaşanır o kadar :KK1:

Sadece dağınık sa birsey değil benimki anlatılmaz yaşanır o kadar :KK1:
Ahhhh şu kayınvalidelerrrrr

Back