Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

gunaydin canlaarr.. bu sabah hicbisey yapasim yok koltukta tembel tembel oturuyorum ama kalkip once kahvalti bulasiklarini makinaya atip sonrasinda evi supurup silmem lazim yataklarimizi cok sukur toplayip oyle iniyorum ama sadece banyo silinecek sabah oglusumu yikadim sonrada carsiya cikacam bazi alinacaklar var evim icinde birkac bisey bakicam oofff off bu isler ne zaman biticek yaaa birgunde kalksak soyle tembellik yapip butun gun otursak

neyse canlar bu kadar tembellik yeter ben kalkip birturlu bitiremedigim islerime bakayim gorusuruz

neyse canlar bu kadar tembellik yeter ben kalkip birturlu bitiremedigim islerime bakayim gorusuruz
Oğlun ne kadarlık kaçta kalkıyor sabah benimkiler 7de ayakta babayı işe yolculuyor lar yeni de konuşuyor lar hayırlı işler baba Allah a emanet ol birde öpüp gönderiyoruz işe Allahım herkese tattir sin bu duyguyu

Oğlun ne kadarlık kaçta kalkıyor sabah benimkiler 7de ayakta babayı işe yolculuyor lar yeni de konuşuyor lar hayırlı işler baba Allah a emanet ol birde öpüp gönderiyoruz işe Allahım herkese tattir sin bu duyguyu

Cok duzenli tebrikler. Tahta kasiklari , tel cirpici , bicaklar , cay suzgeci gibi ivir zivirlari nasil sakliyorsunuz kizlar? Benim bir cekmecede duruyor ama duzensiz.
Benim bıçaklar tezgah üstünde çocuklar çekmece yi karıştiri yor diye geçen eşim den kutu istedim oda kantin den getirmegetirmiş yapışkanlı kağıt la kapladım tahttahta kaşıkla ri koydum bir daha getir dedim bakalım ne zaman getirecek onada Çırpıcı filan koyarim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…