Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Cok duzenli tebrikler. Tahta kasiklari , tel cirpici , bicaklar , cay suzgeci gibi ivir zivirlari nasil sakliyorsunuz kizlar? Benim bir cekmecede duruyor ama duzensiz.
cok tesekurler canim ben onlarin hepsini kapakli bir kutuya koyuyorum boylece hem daginik gozukmuyor hemde tozlanmiyor

oglusum 15 aylik oldu sabah 7de bizde ayaktayiz, cok sukur gece uykumuz duzene girdi artik gece kalkmiyor aksam 7 de yatiririm sabah 7de kalkar gunduzde 12 de yatiririm bazen 1 saat uyur bazen 2 bazen 3 ogunki durumuna bagli oluyor
masallah seninkiler konusuyomus ne kadarlik oldular?
Amiiinnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

bu arada ben biraz islerimi hallettim, sabah bulasiklari makineye doldurdum, evi supurup sildim, makinaya camasirlari attim sonra carsiya gittim, islerimi hallettim cok sukur ama evim icin biseye bakamadim cunku zamanim kalmadi oglumun uyku saati geldi, bende kostura kostura eve gelip oglumu yatirdim, camasirimi serdim asili olani toplayip katladim yerlerine koydum biraz utum var ama biraz daha biriksin benim utum su buyuk buharli utulerden az camasir olunca acmaya degmiyor
simdide biseyler atistirip kalkicam once oglumun corbasini yapicam sonrada mutfagimin kalanini yapicam insallah

Benimkiyle aralarinda 1 ay varmış canım bnim oglanda 16 aylik oldu bizde geceleri uyanmiyoruz en gec 9.30 da yatıp sabah 9da kalkiyoruz öglen uykumuz 2 3 saat felan sruyor bizmde

kızlar hepiniz kaloriferleri yıkıyomusunuz, gben yıkamıştı ben de istiyorum da cesaret edemiyorum yaa

Benimkiler 26 aylıklar oyüzden artık konuşuyoruz mayısta da antalyaya gidip tuvalete alıştıracağim inşallah annemlerin orda bende akşam 9da yatırıma ya gidiyorum ama bir saat sürüyor uymaları gece bazen kalkıyorlar ama şükür emzirme döneminde hiç uyku düzeni yoktu kestim düzeldi
çocuğu birine bırakıpmı çıktın akraba varsa yaşanslı sin

ahanda 2 peteği yıkadım ama bayağı uğraştırdı beee gıcık bi iş öyle çok temiz de olmadı ama işte idare eder...

Masallah ne kadar guzel benim oglumda anne, baba, dede, nene ha birde hadi diyebiliyor :) hadi oglum gezmeye gidelim dedigimde hemen kapiya yoneliyor hadi hadi diye diye cikiyoruz disari :) benim ailem Turkiyeye kesin donus yaptilar esimin ailesi burda ama onlarada cok mecbur kalmadikca birakmiyorum benim oglum biraz hiperaktifte kimse sorumluluk almak istemiyor bende uzak yerlere bisikletle gidiyorum bisikletimin arkasinda ogluma ozel koltugu var yakin yerlerede zaten yuruyerek gidiyoruz hem oglum hava almis oluyor hemde benim icim rahat oluyor

Masallah canim Allah bagislasin en tatli zamanlar demi

Aynen öyle canım ama sağolsun hiç oturtmuyor kendileri beni srekli gel ya mutfağa ya kapiya aksama kadar mutfakdayim desem yalan olmaz hiç doymak bilmiyor sabah oglen akSam ogunlerini zaten yiyor nerden baksan bnim kadar tabak yiyor ama aralardada srekli atstrmalik istiyor meyvesini veriyorum yogurdunu veriyorum yok anam bnamisin demiyo

Benimde yanımda kimse yok iki tane olunca kimseyede ben bırakamıyorum bazen çok yoruluyorum ama ne yapalim onlar iyi olsun da gerisi olur diyorum Evimi hiç toplu göremiyorum artık mutfak eşyaları beşik lerin de

Maşallah canım Allah nazardan korusun tombis i benimde biri öyle biride yemiyom yemiyom diye bağırıyor aç gezer şükür meyve yiyor tatlı olsun ona ancak

Masallah ne tatli benimkide cok yer ama atistimalik meyve disinda pek bisey vermiyorum yogurdu pek sevmiyor bende elmayi muzu blenderdan gecirip icine yogurt katip veriyorum oyle seviyor.

Benimde yanımda kimse yok iki tane olunca kimseyede ben bırakamıyorum bazen çok yoruluyorum ama ne yapalim onlar iyi olsun da gerisi olur diyorum Evimi hiç toplu göremiyorum artık mutfak eşyaları beşik lerin de
Benimde oyle canim ama ogluma toplamayida ogretiyorum buyuk bir oyuncak kutusu var beraber topluyoruz oyuncaklari hosunada gidiyor bazen tabi ortalikta ne gorurse icine atiyor :) (tv kumandalari, terliklerimiz felan) :) evde ne kaybolsa ilk orya bakiyoruz :) :)
Benimde evim syrekli dagiliyor ama ben sikayetci degilim bunlar en guzel yillarimiz tadini cikarmaya calisiyorum disarda gezmeyi cok seviyor bazen her isimi birakip alip cikariyorum :) o uyurken hemen once yemek yapiyorum sonra islerimi :)

Kesinlikle en güzel anlarım iz ben her hallerini video ya alıyorum okadar çabuk geçiyo ki zaman ilerde boş vaktim olduğun da hepsini hem ağlayıp hem gülüp izlemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…