• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

kızlar bizim bi odamız çalışma odası
kütüphanemiz iki tane birleşik masamız 2 tane bilgisayarımız ve tekerlekli sandalyelerimiz var
oda ufak
yakın bi zamanda sandalyelerimizi değiştireceğiz, evlenirken aceleden genç odası sandalyelerinden almıştık bir gri bir kırmızı, şimdi bunlara gıcık oluyorum:KK35:
tekerleksiz normal sandalye mi alsam ilerde diyorum ama nerden ne çeşit sandalyeler çalışma odasına uygun olur bilemiyor bulamıyorum:KK43: sizden yardım istemek geldi aklıma bir fikriniz var mı bu odama nasıl sandalye alabilirim ben?

Bu kadar düzenli olmayın olan var olmayan var :63:
:KK70:
Topiğiniz muhteşem olmuş.. Hepinizi tebrik eder Allahtan banada boyleduzenli olabilmek için iş aşkı vermesini niyaz ederim

Topiğiniz muhteşem olmuş.. Hepinizi tebrik eder Allahtan banada boyleduzenli olabilmek için iş aşkı vermesini niyaz ederim

Selam cetvelciler
Ayyyy ben bugun 1de uyandım yaa:KK23::KK23:
Gece kardeşim geldi pizza ve midye sefası yaptık gece 4 te gitti 5te yattım sabahta kalkamadım :KK48:
O yuzden kafam sepet gibi daha hiç bir işe gitmedi elim

Buarada havalar yine hafiften bozdu ama bu hafta terasımı düzenlemeye baslıcam özledim terasta oturmayı.
Düzenleyince foto atarım.

Yaaa kızlar teras demişken ben çiçek yetiştiremiyorum ama cokta seviyorum.
Hele sümbül diye ölürüm öyle cok severim ama hemen solup ölüyorlar
Bi bilginiz varmı hangi çiçeği önerirsiniz birde biber domateste yetiştirmek istiyorum daha önce yetiştireniniz varmı bir el atın şu acemiyeo_O

Yaa ben asırı dagınık bir insanım aslında.
Ama sırf topiğe yazabilmek için iş yapmaya basladım desem yalan olmaz valla:KK48:
O yuzden katılmıştım zaten buraya ve cok etkili oldu tavsiye ederim:KK53:

Dün çocukların sünnet kontrolleri vardı akşam 7 de eve geldim bugünde hiçelimi kaldırıp iş yapamıyorum anneannemin kansere yakalandıği nı öğrendim hem bağırsak hem de mide kanseri olmuş çok Üzgünüm çok

Yaa ben asırı dagınık bir insanım aslında.
Ama sırf topiğe yazabilmek için iş yapmaya basladım desem yalan olmaz valla:KK48:
O yuzden katılmıştım zaten buraya ve cok etkili oldu tavsiye ederim:KK53:

tam bende ultraanneye buradan gaza gelir sen de foto koyacak kadar düzenli olursun diyecektimki sen iyi bir örnek olarak yazmışsın canım:KK15:

bitkilerle hiç aram yok malesef benimkilerde ölüyor:KK43: o yüzden balkonda yapay çiçek kullanıyorum:KK70:

Bi bilginiz varmı hangi çiçeği önerirsiniz birde biber domateste yetiştirmek istiyorum daha önce yetiştireniniz varmı bir el atın şu acemiyeo_O
Off aynen ben oluyorum butun ciceklere butun hepsi mi kurur ya en son bi tane A101den almistim suan.bi cicek acti ki gelip gidip seviyorum :-) ama adini bilmiyorum ya cicegimin :(

Bende menekşe var çokda seviyorum 2 senedrde hiç bşey olmadı bu senede biber ektim 2 hafta olmadı baya büyüdü hafta sonuda ceri domatesi ekicem ben şunlara dikkat ederim sırf iyi toprak olmucak brazda bahçeden felan alıp karstrmak gerekiyor yoksa ölüyolar hemen suyunu fazla kaçırmamk güneş varkende sulamamk grrekiyor brazda güneş görsün yetiyor zaten terasın olması çok güzel ya bnim terasım olsa biber domates nane maydanoz fesleğen hepsinden dikerdim ama okadar yerim yok malesef:KK12:

Dün çocukların sünnet kontrolleri vardı akşam 7 de eve geldim bugünde hiçelimi kaldırıp iş yapamıyorum anneannemin kansere yakalandıği nı öğrendim hem bağırsak hem de mide kanseri olmuş çok Üzgünüm çok

Aaa cok üzüldümm şifa dilerim bir an evvel sağlığına kavussun insallah

tam bende ultraanneye buradan gaza gelir sen de foto koyacak kadar düzenli olursun diyecektimki sen iyi bir örnek olarak yazmışsın canım:KK15:

bitkilerle hiç aram yok malesef benimkilerde ölüyor:KK43: o yüzden balkonda yapay çiçek kullanıyorum:KK70:

Yaa aynenn benimde renk renk saksılarım içlerinde yapay çiçekler:KK48:
Ama çok özeniyorum şöyle sardunyalarım olsunnn limon agacım olsun minicikkk biberlerim olsunnn :KK68:

Off aynen ben oluyorum butun ciceklere butun hepsi mi kurur ya en son bi tane A101den almistim suan.bi cicek acti ki gelip gidip seviyorum :-) ama adini bilmiyorum ya cicegimin :KK43:

Ayy bi ara resmini ekle merak ettim çiçeğininn

Ćook teşekkür ederim canim
Düzene hayranim elimden geldiğince yaparim ama hem ev hem is hem çocuk hem koca hem hem hem... :KK45:
Ama iki gündür iyi gaza geldim habire bir yerleri düzenli yorum inşaallah kisa zamanda foto yuklerim:KK50:

Bende menekşe var çokda seviyorum 2 senedrde hiç bşey olmadı bu senede biber ektim 2 hafta olmadı baya büyüdü hafta sonuda ceri domatesi ekicem ben şunlara dikkat ederim sırf iyi toprak olmucak brazda bahçeden felan alıp karstrmak gerekiyor yoksa ölüyolar hemen suyunu fazla kaçırmamk güneş varkende sulamamk grrekiyor brazda güneş görsün yetiyor zaten terasın olması çok güzel ya bnim terasım olsa biber domates nane maydanoz fesleğen hepsinden dikerdim ama okadar yerim yok malesef:KK12:

İşte bende öyle istiyorum doldurayım terası. Tabi arılar gelir diye de korkuyorum zaten cok var arı ama göze aldım bu sene kendi biberimi domatesimi yeyim istiyorum. Peki biberi tohumdan kendinmi ektin ben kıl biber tohumu aldım ama ekemedim henüz

İşte bende öyle istiyorum doldurayım terası. Tabi arılar gelir diye de korkuyorum zaten cok var arı ama göze aldım bu sene kendi biberimi domatesimi yeyim istiyorum. Peki biberi tohumdan kendinmi ektin ben kıl biber tohumu aldım ama ekemedim henüz

Evet canım Tohumdan ektim hatta resmini çektim şimdi senn için arkadasimda ekmisti beraber ektik hatta onunkiler 2 katı oldu cnku ben ilk başta güneş almyan yere koymusum snradan farkettm güneşi gördükçe büyümeye başladılar
1429623251050453528952.jpg

Evet canım Tohumdan ektim hatta resmini çektim şimdi senn için arkadasimda ekmisti beraber ektik hatta onunkiler 2 katı oldu cnku ben ilk başta güneş almyan yere koymusum snradan farkettm güneşi gördükçe büyümeye başladılarEki Görüntüle 1503341

Ayy bebeklere bak yaa kac gunde bu kadar buyudulerr

Back