Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Yamuk oldu niyeyse ama guzel cicegim bu

Eklentiler

• 2015-04-21 17.33.33.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 125
Ah sakar ben.
Bir yandan telefonla ugrasıp bir yandan yukardan tencere almaya calısırken tencerenin cam kapağı önce kafama ardından yere duserek tuzla buz oldu.
Kafamda hafif bir şişlik oluştu ama umrumda değildi o yuzlerce parca camı temizlemek daha kötüydü.
Umarım hepsini temizleyebilmişimdir.
Sanki kafamdan aşağı sıcak sular iniyor gibi hissediyorum arada acının yanı sıra

Ayy iyi ki sana bisey olmamis gecmis olsun dikkat etmek lazim bu topik.sayesinde benimde telefon elimden dusmez oldu ha bire neler konusulmus bisey kacirdim mi diye bakiyorum

Oh mis gibi olmuştur canım ellerine sağlık valla ne güzel anlattın tekrar is yapasm geldi birden
Sagol canim suan oglumu yine yatirdim inan yorgunluktan koltuga cokup kaldim yemek yedik sofra toplanacak bana bakiyor ama mutfagiminda yarisini yaptim azi kaldi resimde cektim kendimi biraz toparlarsam sizlede paylasirum insallah

ELİNE SAĞLIK MİSLER GİBİ OTURUN İNŞALAH..BENDE BURDA YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA EVE GİDİP TEMİZLİK YAPASIM GELİYOR AMA EVE GİDİNCE YAN GELİP YATIYORUM NAPICAZ BU DURUMU BİLMEM
Sagol caniimm tesekurler en azindan su tedavim bitene kadar temiz kalsa cok iyi olacak

Allah sifa versin insallah canim uzulme

Ben Oglusumun dolaplarini paylasayim fikirlere acigim
Yaa beceremiyom bir turlu Bu ne yaa

Bende aynı coraplarini böyle kutuya koydum ama bizimkinin giysileri beşiğinin altında 2 cekmece var yarısı orda yarisi bzim sifonyerde askıda olanlarda bzim dolapda yakinda kızda doğacak napcam bilmuyorum galiba oda yapmak şart olucak gibi

Yukleyemedim bu daha sadece bir cekmecesi komidinin 1metre eninde oldugu icin bir fotoya sigmiyor bir suru cektimde yukleye bilsem

ayy canım benim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine verilmiş sadakan varmış...

Sagol canim suan oglumu yine yatirdim inan yorgunluktan koltuga cokup kaldim yemek yedik sofra toplanacak bana bakiyor ama mutfagiminda yarisini yaptim azi kaldi resimde cektim kendimi biraz toparlarsam sizlede paylasirum insallah
gözünaydın cnmm çok sevindim işlerinin çoğunu hallettiğine...

kızlarr ya kıskandım sizi ben, hepiniz telden mi giriyosunuz ne güzel keşke benim de öyle olsa ben bilgisayardan giriyorum ve buyüzden bilg başına oturmam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…