- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.141
Ayy bebeklere bak yaa kac gunde bu kadar buyudulerr
Yamuk oldu niyeyse ama guzel cicegim buAaa cok üzüldümm şifa dilerim bir an evvel sağlığına kavussun insallah
Yaa aynenn benimde renk renk saksılarım içlerinde yapay çiçekler
Ama çok özeniyorum şöyle sardunyalarım olsunnn limon agacım olsun minicikkk biberlerim olsunnn
Ayy bi ara resmini ekle merak ettim çiçeğininn
Yamuk oldu niyeyse ama guzel cicegim bu
Ayy iyi ki sana bisey olmamis gecmis olsun dikkat etmek lazim bu topik.sayesinde benimde telefon elimden dusmez oldu ha bire neler konusulmus bisey kacirdim mi diye bakiyorumAh sakar ben.
Bir yandan telefonla ugrasıp bir yandan yukardan tencere almaya calısırken tencerenin cam kapağı önce kafama ardından yere duserek tuzla buz oldu.
Kafamda hafif bir şişlik oluştu ama umrumda değildi o yuzlerce parca camı temizlemek daha kötüydü.
Umarım hepsini temizleyebilmişimdir.
Sanki kafamdan aşağı sıcak sular iniyor gibi hissediyorum arada acının yanı sıra
Sagol canim suan oglumu yine yatirdim inan yorgunluktan koltuga cokup kaldim yemek yedik sofra toplanacak bana bakiyor ama mutfagiminda yarisini yaptim azi kaldi resimde cektim kendimi biraz toparlarsam sizlede paylasirum insallahOh mis gibi olmuştur canım ellerine sağlık valla ne güzel anlattın tekrar is yapasm geldi birden
Oohhh ne guzel eline saglik canim foto bekliyoz amaselam kızlar bugünde mutfak dolaplarımı bitirdim ohhh be ev temiz olunca insanı bi huzur kaplıyo
Sagol caniimm tesekurler en azindan su tedavim bitene kadar temiz kalsa cok iyi olacakELİNE SAĞLIK MİSLER GİBİ OTURUN İNŞALAH..BENDE BURDA YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA EVE GİDİP TEMİZLİK YAPASIM GELİYOR AMA EVE GİDİNCE YAN GELİP YATIYORUM NAPICAZ BU DURUMU BİLMEM
şu işlerimi tamamen bitirim foto eklicem canım benimOohhh ne guzel eline saglik canim foto bekliyoz ama
Allah sifa versin insallah canim uzulmeDün çocukların sünnet kontrolleri vardı akşam 7 de eve geldim bugünde hiçelimi kaldırıp iş yapamıyorum anneannemin kansere yakalandıği nı öğrendim hem bağırsak hem de mide kanseri olmuş çok Üzgünüm çok
fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım
Uzerine ince bir poset gecir canim daha cabuk buyurEvet canım Tohumdan ektim hatta resmini çektim şimdi senn için arkadasimda ekmisti beraber ektik hatta onunkiler 2 katı oldu cnku ben ilk başta güneş almyan yere koymusum snradan farkettm güneşi gördükçe büyümeye başladılarEki Görüntüle 1503341
Ben Oglusumun dolaplarini paylasayim fikirlere acigim
Yaa beceremiyom bir turlu Bu ne yaa
Yukleyemedim bu daha sadece bir cekmecesi komidinin 1metre eninde oldugu icin bir fotoya sigmiyor bir suru cektimde yukleye bilsemBende aynı coraplarini böyle kutuya koydum ama bizimkinin giysileri beşiğinin altında 2 cekmece var yarısı orda yarisi bzim sifonyerde askıda olanlarda bzim dolapda yakinda kızda doğacak napcam bilmuyorumgaliba oda yapmak şart olucak gibi
ayy canım benim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine verilmiş sadakan varmış...Ah sakar ben.
Bir yandan telefonla ugrasıp bir yandan yukardan tencere almaya calısırken tencerenin cam kapağı önce kafama ardından yere duserek tuzla buz oldu.
Kafamda hafif bir şişlik oluştu ama umrumda değildi o yuzlerce parca camı temizlemek daha kötüydü.
Umarım hepsini temizleyebilmişimdir.
Sanki kafamdan aşağı sıcak sular iniyor gibi hissediyorum arada acının yanı sıra
gözünaydın cnmm çok sevindim işlerinin çoğunu hallettiğine...Sagol canim suan oglumu yine yatirdim inan yorgunluktan koltuga cokup kaldim yemek yedik sofra toplanacak bana bakiyor ama mutfagiminda yarisini yaptim azi kaldi resimde cektim kendimi biraz toparlarsam sizlede paylasirum insallah
Sagol canim bu hafta bitecek insallahayy canım benim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine verilmiş sadakan varmış...
gözünaydın cnmm çok sevindim işlerinin çoğunu hallettiğine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?