- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyy şunlara bak minik minik çok güzeller bebek kokusu geliyor buram buram maşallah
topikte foto görünce benEki Görüntüle 1503996
Eki Görüntüle 1503997
Eki Görüntüle 1503999
Eki Görüntüle 1504000
Eki Görüntüle 1504001
Eki Görüntüle 1504002
Buda mutfagimin bir bolumu sizin kadar duzenli degil biliyorum ama fikir alabilirim sizlerden
dolabin bir tarafinda saklamayi dusundugum bebek kiyafetleri ve daha hic giydirmedigim hediye gelen kiyafetler var, oglumun dolaplari benimkinden cokayyyyyyy şunlara bak minik minik çok güzeller bebek kokusu geliyor buram buram maşallah
çekmeceler geniş geniş, kaşıklıklar geniş geniş ooooooh süper yaaa tebrik ederim canım ellerine sağlıkkkEki Görüntüle 1503996
Eki Görüntüle 1503997
Eki Görüntüle 1503999
Eki Görüntüle 1504000
Eki Görüntüle 1504001
Eki Görüntüle 1504002
Buda mutfagimin bir bolumu sizin kadar duzenli degil biliyorum ama fikir alabilirim sizlerden
kolay gelsin şekerrneyse canlar bu kadar tembellik yeter ben kalkip birturlu bitiremedigim islerime bakayim gorusuruz
ser bence canım bişey olmazFayanslar bitti sandalyeler avize bitti kapisinida silip brakcam camlari silsem yarın yagmurlu diyo oda dursun diyorum camini silmeden halısıni sersemmi blemedim
Eki Görüntüle 1503996
Eki Görüntüle 1503997
Eki Görüntüle 1503999
Eki Görüntüle 1504000
Eki Görüntüle 1504001
Eki Görüntüle 1504002
ser bence canım bişey olmaz
Oğlun ne kadarlık kaçta kalkıyor sabah benimkiler 7de ayakta babayı işe yolculuyor lar yeni de konuşuyor lar hayırlı işler baba Allah a emanet ol birde öpüp gönderiyoruz işe Allahım herkese tattir sin bu duyguyuneyse canlar bu kadar tembellik yeter ben kalkip birturlu bitiremedigim islerime bakayim gorusuruz
Oğlun ne kadarlık kaçta kalkıyor sabah benimkiler 7de ayakta babayı işe yolculuyor lar yeni de konuşuyor lar hayırlı işler baba Allah a emanet ol birde öpüp gönderiyoruz işe Allahım herkese tattir sin bu duyguyuneyse canlar bu kadar tembellik yeter ben kalkip birturlu bitiremedigim islerime bakayim gorusuruz
Benim bıçaklar tezgah üstünde çocuklar çekmece yi karıştiri yor diye geçen eşim den kutu istedim oda kantin den getirmegetirmiş yapışkanlı kağıt la kapladım tahttahta kaşıkla ri koydum bir daha getir dedim bakalım ne zaman getirecek onada Çırpıcı filan koyarim artıkCok duzenli tebrikler. Tahta kasiklari , tel cirpici , bicaklar , cay suzgeci gibi ivir zivirlari nasil sakliyorsunuz kizlar? Benim bir cekmecede duruyor ama duzensiz.
sagol canim tesekurlerçekmeceler geniş geniş, kaşıklıklar geniş geniş ooooooh süper yaaa tebrik ederim canım ellerine sağlıkkk