- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.041
ben çocuksuzum ama ben bile yetişemiyorum ev işlerine sizleri hiç düşünemiyorum canım, bencede evde herkesin öğrenmesi gereken en önemli şey aldığını yerine koymak olmalıEVE GİTTİĞİMDE ZATEN PERT OLUYORUM HAFTASONUNA İŞ KALMASA DİNLENSEM DEDİM YİNE OLMUYOR 2GÜN YAPMASAM EV ALIYOR BAŞINI EVDEKİLERİDE ALIŞTIRMAM LAZIM YAVAŞTAN..İKİ ÇOCUK EV BİDE İŞ HERŞEYE BEN YETİŞEMEM DİMİ AMA..KIZIMIN DAĞINIKLIĞINI ÜSTTENDE OLSA TOPLAMAYI ÖĞRENMESİ LAZIM..EŞİMİN İŞLERİ DETAYLI YAPABİLMEYİ ÖĞRENMESİ LAZIM..YAPAR YAPMAZ DEMİYORUM ZATEN YAPAR MISIN DEYİNCE YAPMASI LAZIM
doğumdan sonra gelen çok olur tabi dip köşe temizlik şart, malesef bizim milletimizin hanımları bebek görmekten çok evin tertibine bakmaya gelirlerZaten öyle silebildim yok iki silip birakiyorum ister istemez yoruluyorum ama silmesem olmaz içleri artık siyahlasmaya başlamıştı yardım edicek kimsede yok mecbur bana bakiyo simdiden de temizlikci almak istemiorum doğuma yakın alirm dye
Ya yavrum kıyamam o zaman gelen yardımcıya yaptırırsın dolapları. Aklına takıldı mı yapmamak da zor ama Baronesss i dinle bence, yapma.Zaten öyle silebildim yok iki silip birakiyorum ister istemez yoruluyorum ama silmesem olmaz içleri artık siyahlasmaya başlamıştı yardım edicek kimsede yok mecbur bana bakiyo simdiden de temizlikci almak istemiorum doğuma yakın alirm dye
Düzen Dersi 101'e hoşgeldiiikkben çocuksuzum ama ben bile yetişemiyorum ev işlerine sizleri hiç düşünemiyorum canım, bencede evde herkesin öğrenmesi gereken en önemli şey aldığını yerine koymak olmalı
tabi bunu bende öğrensem çok iyi olacak
Gözümüz arıyor ama mirjamm özletmeyin arada ses soluk verin işte böyleSelam canlar nasilsiniz? Yogunluktan yazamiyorum yaa ama az kaldi insallah islerimi bir toparlarsam aranizdayim insallah
Günaydın şekerlerrrr
Dün yaptım ama bu saate kadar da yattım nasıl da yorulmuşum
Loc'lu suyla siliyorum bendimahimÜç ay önce yıkamıştım o yüzden sildim şimdi sadece.
Yıkayışım da şu şekilde: Kaynara yakın sıcak suya yine loc karıştırıp sonra maşrapayla su döküyorum kalorifere, altına da fırın tepsisi koyuyorum kalın kenarlı. Dışarı akan su da oluyor da yer beziyle kuruluyorum hemen.
Mutfağı yapmayı hiç sevmiyorum bendehep bölünür inşaallah bu sefer tek postada kurtarırım
Daha yarısı duruyor işlerinYeni kalktım hem Biter inşaallah bugünn
Yaramaz mııı ilham aldım tabii kiiTeşekkür ederimm Ama kendi listemi yaptım o küçücük küçücük şeyleri tiklemek zevkli olmayacaktı hiç ay falan yok benimkinde direk iş ve kutusu Bu sefer neyi yapacaksam onları yazdım tikleye tikleye yaptım. Yoksa buraya yazmak için aklıma gelmezdi hepsi tek tek
Geçmiş olsun ElifAhsen02 arkadaşımİnşaallah arpacık gibi çabuk iyileşen bir şeydir
Bende çok yorulmuşum dün hiç yapasım yok ama yapmam lazımBu saatte kalktım bir de
Aynen
Abartma bak sonra veremiyoruz yagmulukum seni de diyet grubuna alırız valla
Konusahibemizi dinleyin kızlarrO bizim için en iyisi neyse onu bilir
canım benim hoşgeldinnnnnnnYa yavrum kıyamam o zaman gelen yardımcıya yaptırırsın dolapları. Aklına takıldı mı yapmamak da zor ama Baronesss i dinle bence, yapma.
Düzen Dersi 101'e hoşgeldiiikkÖyle bir ders olsa kesin ilk maddesi senin şu yazdığın olurdu Baronesss
Gözümüz arıyor ama mirjamm özletmeyin arada ses soluk verin işte böyleİnşaallah tez elden biter işlerin de burda laklaklaşırız beraber
mirjam hoşgeldin senin işler bitmez fıstığım, bizde 1 sende 3 kat varSelam canlar nasilsiniz? Yogunluktan yazamiyorum yaa ama az kaldi insallah islerimi bir toparlarsam aranizdayim insallah
doğumdan sonra gelen çok olur tabi dip köşe temizlik şart, malesef bizim milletimizin hanımları bebek görmekten çok evin tertibine bakmaya gelirler
ben çocuksuzum ama ben bile yetişemiyorum ev işlerine sizleri hiç düşünemiyorum canım, bencede evde herkesin öğrenmesi gereken en önemli şey aldığını yerine koymak olmalı
tabi bunu bende öğrensem çok iyi olacak
EN GICIK OLDUĞUM İNSAN TİPLERİ..İŞE YARAMAZLAR AMA LAFA GELİNCE Bİ TON..Aynen öle valla oglumda geldiler esimin kuzeni Bnim tencereleri beğenmedi aldımmi bn en iyisini alcam bunlar ıyi deil diyo töbe yarabbi başkası banyoda drmus çocuğa aldım kremleri sampuanlari incelems gelmiş hepsindende almssin biri mesela tabloma laf etti bunemis bide bnu asmislar ne anliyolarsa diyo töbe yarabbi dedim sanki çocuk görmeye deilde ev görmeye geliyolar
canım benim hoşgeldinnnnnnn
valla bu hamişler beni hiç dinlemiyorcanım ya
Aynen öle valla oglumda geldiler esimin kuzeni Bnim tencereleri beğenmedi aldımmi bn en iyisini alcam bunlar ıyi deil diyo töbe yarabbi başkası banyoda drmus çocuğa aldım kremleri sampuanlari incelems gelmiş hepsindende almssin biri mesela tabloma laf etti bunemis bide bnu asmislar ne anliyolarsa diyo töbe yarabbi dedim sanki çocuk görmeye deilde ev görmeye geliyolar
Çekirdek ben iki elimle de yiyebilirim eş zamanlı ahahah tembellik yapmak hakkımız söke söke alırızBENİMDE ÖĞRENMEM LAZIM..BİDE BAZEN DÜŞÜNÜYORUM HEP İŞ HEP İŞ NE ZAMAN YATIP DİNLENİCEM..TV KARŞISINDA ÇEKİRDEK YEMEK YADA TVDE GEÇ SAATE KADAR BİŞEYLER İZLEYİP TEMBELLİK YAPMAK İSTİYORUM YANİ NAPİM..
Sahiden mi var bu modeller yaa ben hiç denk gelmediimEN GICIK OLDUĞUM İNSAN TİPLERİ..İŞE YARAMAZLAR AMA LAFA GELİNCE Bİ TON..
Hepsi birbirinden afacan hamişlerimiz var topikte
Aaaa üstüme iyilik sağlık
Onlar hangi model yaa böyle iş mi olur.Kaldım sahiden böyle
Çekirdek ben iki elimle de yiyebilirim eş zamanlı ahahah tembellik yapmak hakkımız söke söke alırız
Sahiden mi var bu modeller yaa ben hiç denk gelmediim
Belki hiç doğum yapmışlığım olmadığı içindir
Insallah canim bir bitirebilsem bende hayirlisiyla Karisirim laklaklaraYa yavrum kıyamam o zaman gelen yardımcıya yaptırırsın dolapları. Aklına takıldı mı yapmamak da zor ama Baronesss i dinle bence, yapma.
Düzen Dersi 101'e hoşgeldiiikkÖyle bir ders olsa kesin ilk maddesi senin şu yazdığın olurdu Baronesss
Gözümüz arıyor ama mirjamm özletmeyin arada ses soluk verin işte böyleİnşaallah tez elden biter işlerin de burda laklaklaşırız beraber
Aynen öle valla oglumda geldiler esimin kuzeni Bnim tencereleri beğenmedi aldımmi bn en iyisini alcam bunlar ıyi deil diyo töbe yarabbi başkası banyoda drmus çocuğa aldım kremleri sampuanlari incelems gelmiş hepsindende almssin biri mesela tabloma laf etti bunemis bide bnu asmislar ne anliyolarsa diyo töbe yarabbi dedim sanki çocuk görmeye deilde ev görmeye geliyolar
EN GICIK OLDUĞUM İNSAN TİPLERİ..İŞE YARAMAZLAR AMA LAFA GELİNCE Bİ TON..
Hepsi birbirinden afacan hamişlerimiz var topikte
Aaaa üstüme iyilik sağlık
Onlar hangi model yaa böyle iş mi olur.Kaldım sahiden böyle
Çekirdek ben iki elimle de yiyebilirim eş zamanlı ahahah tembellik yapmak hakkımız söke söke alırız
Sahiden mi var bu modeller yaa ben hiç denk gelmediim
Belki hiç doğum yapmışlığım olmadığı içindir
Hosbuldum canim evet yaa aynen bitmiyor tam ay surayi temizledim seviniyorum bir bakiyorum baska taraf berbat olmusmirjam hoşgeldin senin işler bitmez fıstığım, bizde 1 sende 3 kat var
Geçmiş olsun inşaallah geçer.Hepinize tesekkur ediyorum dostlar goz kapagim iltihaplanmis insaallah gecer bi kac gune
Akrabalardan uzak yaşamak iyi bir şey bu bakımdanOlmazmi canım ya esimin akraba tarafı toplu çocuk görmeye gelmslerdi valla bu doğumdan snra napcam hiç bilmiyorum binan dusundumde hastaneden çıktım ertesi günü kaynanamin bütün bina lohusa görmeye geldi sora akrabalar sora çocuk görmeye ayrı
Taşınma telaşı öyle bir şey canım düzene oturtursun. BekliyoruzInsallah canim bir bitirebilsem bende hayirlisiyla Karisirim laklaklara
Toplum baskısıvallahi nefret ediyorum böyle insanlardan
bekara sen daha evlenmiyormusun , evliye çocuğun olmuyormu ,bebeği olana sütün yokmu çocuğu olana felancanın çocuğu şöyle akıllı diyen, evine misafir gelip bir bahane ile heryeri gezen oooooo çok doluymuşum ya say say bitmez
Baroness benim kaynanam oyle herseye karisiyo konusuyor biktim vallaha artik kaldiramiyorum cocugum olmuyordu gelip senden sonra evlenenler kac tane dogurdu ben anlamiyorum simdiki genclere noluyor ben istemezdim cocuk bir bakardim hamileyim derdi daha neleeeerrr neler simdide cocuguma konusyor cok hareketli yok cok az emzirmisim yok cocugun yasi kucuk ben herseyi yediriyormusum yok cok az giydiriyomusum anlatsam sayfalar yetmez inan ustelik ben cocuk egitimi uzerine okumus bir insanim 2,5-4 yas arasi anaokulu ogretmeniyim dusunebiliyonmu bunlari bana konusuyorvallahi nefret ediyorum böyle insanlardan
bekara sen daha evlenmiyormusun , evliye çocuğun olmuyormu ,bebeği olana sütün yokmu çocuğu olana felancanın çocuğu şöyle akıllı diyen, evine misafir gelip bir bahane ile heryeri gezen oooooo çok doluymuşum ya say say bitmez
ahhhhhhh ah bilmezmiyim bir bırakmazlar insanı kendi haline, valla yakını uzağı akrabaların yakınların çoğu böyle bir de kıskanç tayfa var evliliğini arabanı evini kıskanır açık arar durur , sen son zamanlarda kilomu aldın baronesss başka yerden vuramayacakya vuracağı yeri iyi biliyorBaroness benim kaynanam oyle herseye karisiyo konusuyor biktim vallaha artik kaldiramiyorum cocugum olmuyordu gelip senden sonra evlenenler kac tane dogurdu ben anlamiyorum simdiki genclere noluyor ben istemezdim cocuk bir bakardim hamileyim derdi daha neleeeerrr neler simdide cocuguma konusyor cok hareketli yok cok az emzirmisim yok cocugun yasi kucuk ben herseyi yediriyormusum yok cok az giydiriyomusum anlatsam sayfalar yetmez inan ustelik ben cocuk egitimi uzerine okumus bir insanim 2,5-4 yas arasi anaokulu ogretmeniyim dusunebiliyonmu bunlari bana konusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?