• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

EVE GİTTİĞİMDE ZATEN PERT OLUYORUM HAFTASONUNA İŞ KALMASA DİNLENSEM DEDİM YİNE OLMUYOR 2GÜN YAPMASAM EV ALIYOR BAŞINI EVDEKİLERİDE ALIŞTIRMAM LAZIM YAVAŞTAN..İKİ ÇOCUK EV BİDE İŞ HERŞEYE BEN YETİŞEMEM DİMİ AMA..KIZIMIN DAĞINIKLIĞINI ÜSTTENDE OLSA TOPLAMAYI ÖĞRENMESİ LAZIM..EŞİMİN İŞLERİ DETAYLI YAPABİLMEYİ ÖĞRENMESİ LAZIM..YAPAR YAPMAZ DEMİYORUM ZATEN YAPAR MISIN DEYİNCE YAPMASI LAZIM :KK70:
ben çocuksuzum ama ben bile yetişemiyorum ev işlerine sizleri hiç düşünemiyorum canım, bencede evde herkesin öğrenmesi gereken en önemli şey aldığını yerine koymak olmalı
tabi bunu bende öğrensem çok iyi olacak:KK53:

• Beğen
Reactions: kba
Selam canlar nasilsiniz? Yogunluktan yazamiyorum yaa ama az kaldi insallah islerimi bir toparlarsam aranizdayim insallah

Zaten öyle silebildim yok iki silip birakiyorum ister istemez yoruluyorum ama silmesem olmaz içleri artık siyahlasmaya başlamıştı yardım edicek kimsede yok mecbur bana bakiyo simdiden de temizlikci almak istemiorum doğuma yakın alirm dye
doğumdan sonra gelen çok olur tabi dip köşe temizlik şart, malesef bizim milletimizin hanımları bebek görmekten çok evin tertibine bakmaya gelirler :rolleyes:

Zaten öyle silebildim yok iki silip birakiyorum ister istemez yoruluyorum ama silmesem olmaz içleri artık siyahlasmaya başlamıştı yardım edicek kimsede yok mecbur bana bakiyo simdiden de temizlikci almak istemiorum doğuma yakın alirm dye
Ya yavrum kıyamam o zaman gelen yardımcıya yaptırırsın dolapları. Aklına takıldı mı yapmamak da zor ama Baronesss i dinle bence, yapma.
ben çocuksuzum ama ben bile yetişemiyorum ev işlerine sizleri hiç düşünemiyorum canım, bencede evde herkesin öğrenmesi gereken en önemli şey aldığını yerine koymak olmalı
Düzen Dersi 101'e hoşgeldiiikk:KK15: Öyle bir ders olsa kesin ilk maddesi senin şu yazdığın olurdu Baronesss:KK9:
Selam canlar nasilsiniz? Yogunluktan yazamiyorum yaa ama az kaldi insallah islerimi bir toparlarsam aranizdayim insallah
Gözümüz arıyor ama mirjamm özletmeyin arada ses soluk verin işte böyle:KK19: İnşaallah tez elden biter işlerin de burda laklaklaşırız beraber:KK53:

Günaydın şekerlerrrr:KK71:

Dün yaptım ama bu saate kadar da yattım nasıl da yorulmuşum:KK64:

Loc'lu suyla siliyorum bendimahim :KK15:Üç ay önce yıkamıştım o yüzden sildim şimdi sadece.
Yıkayışım da şu şekilde: Kaynara yakın sıcak suya yine loc karıştırıp sonra maşrapayla su döküyorum kalorifere, altına da fırın tepsisi koyuyorum kalın kenarlı. Dışarı akan su da oluyor da yer beziyle kuruluyorum hemen. :KK19:

Mutfağı yapmayı hiç sevmiyorum bende:KK12: hep bölünür inşaallah bu sefer tek postada kurtarırım:KK14:

Daha yarısı duruyor işlerin:KK43: Yeni kalktım hem :KK53: Biter inşaallah bugünn:-)

Yaramaz mııı ilham aldım tabii kii:KK36:Teşekkür ederimm:KK55:Ama kendi listemi yaptım :-)o küçücük küçücük şeyleri tiklemek zevkli olmayacaktı hiç ay falan yok benimkinde direk iş ve kutusu:KK8:Bu sefer neyi yapacaksam onları yazdım tikleye tikleye yaptım. Yoksa buraya yazmak için aklıma gelmezdi hepsi tek tek:KK15::KK19:

Geçmiş olsun ElifAhsen02 arkadaşım:KK43: İnşaallah arpacık gibi çabuk iyileşen bir şeydir:KK15:

Bende çok yorulmuşum dün hiç yapasım yok ama yapmam lazım:KK61:Bu saatte kalktım bir de:KK11:

:KK5:Aynen:-)

Abartma bak sonra veremiyoruz yagmulukum seni de diyet grubuna alırız valla:KK53:

Konusahibemizi dinleyin kızlarr:KK19: O bizim için en iyisi neyse onu bilir:KK58:

:KK70::KK70:

Ya yavrum kıyamam o zaman gelen yardımcıya yaptırırsın dolapları. Aklına takıldı mı yapmamak da zor ama Baronesss i dinle bence, yapma.

Düzen Dersi 101'e hoşgeldiiikk:KK15: Öyle bir ders olsa kesin ilk maddesi senin şu yazdığın olurdu Baronesss:KK9:

Gözümüz arıyor ama mirjamm özletmeyin arada ses soluk verin işte böyle:KK19: İnşaallah tez elden biter işlerin de burda laklaklaşırız beraber:KK53:
canım benim hoşgeldinnnnnnn:KK15::KK15::KK15:
valla bu hamişler beni hiç dinlemiyor :KK43: canım ya :mad:

doğumdan sonra gelen çok olur tabi dip köşe temizlik şart, malesef bizim milletimizin hanımları bebek görmekten çok evin tertibine bakmaya gelirler :rolleyes:

Aynen öle valla oglumda geldiler esimin kuzeni Bnim tencereleri beğenmedi aldımmi bn en iyisini alcam bunlar ıyi deil diyo töbe yarabbi başkası banyoda drmus çocuğa aldım kremleri sampuanlari incelems gelmiş hepsindende almssin biri mesela tabloma laf etti bunemis bide bnu asmislar ne anliyolarsa diyo töbe yarabbi dedim sanki çocuk görmeye deilde ev görmeye geliyolar

:KK48: BENİMDE ÖĞRENMEM LAZIM..BİDE BAZEN DÜŞÜNÜYORUM HEP İŞ HEP İŞ NE ZAMAN YATIP DİNLENİCEM..TV KARŞISINDA ÇEKİRDEK YEMEK YADA TVDE GEÇ SAATE KADAR BİŞEYLER İZLEYİP TEMBELLİK YAPMAK İSTİYORUM YANİ NAPİM..:mad:

Aynen öle valla oglumda geldiler esimin kuzeni Bnim tencereleri beğenmedi aldımmi bn en iyisini alcam bunlar ıyi deil diyo töbe yarabbi başkası banyoda drmus çocuğa aldım kremleri sampuanlari incelems gelmiş hepsindende almssin biri mesela tabloma laf etti bunemis bide bnu asmislar ne anliyolarsa diyo töbe yarabbi dedim sanki çocuk görmeye deilde ev görmeye geliyolar
EN GICIK OLDUĞUM İNSAN TİPLERİ..İŞE YARAMAZLAR AMA LAFA GELİNCE Bİ TON..

canım benim hoşgeldinnnnnnn:KK15::KK15::KK15:
valla bu hamişler beni hiç dinlemiyor :KK43: canım ya :mad:
:KK15::KK19::KK19:
Hepsi birbirinden afacan hamişlerimiz var topikte:anneadayı::KK46::KK70:
:KK57::KK57::KK57: Aaaa üstüme iyilik sağlık:KK57::KK57::KK57:
Onlar hangi model yaa böyle iş mi olur. :KK57:Kaldım sahiden böyle:KK57:
:KK48: BENİMDE ÖĞRENMEM LAZIM..BİDE BAZEN DÜŞÜNÜYORUM HEP İŞ HEP İŞ NE ZAMAN YATIP DİNLENİCEM..TV KARŞISINDA ÇEKİRDEK YEMEK YADA TVDE GEÇ SAATE KADAR BİŞEYLER İZLEYİP TEMBELLİK YAPMAK İSTİYORUM YANİ NAPİM..:mad:
Çekirdek ben iki elimle de yiyebilirim eş zamanlı ahahah tembellik yapmak hakkımız söke söke alırız:KK31:
Sahiden mi var bu modeller yaa ben hiç denk gelmediimo_O
Belki hiç doğum yapmışlığım olmadığı içindir:KK53::KK70:

Çekirdek ben iki elimle de yiyebilirim eş zamanlı ahahah tembellik yapmak hakkımız söke söke alırız:KK31:

Olmazmi canım ya esimin akraba tarafı toplu çocuk görmeye gelmslerdi valla bu doğumdan snra napcam hiç bilmiyorum binan dusundumde hastaneden çıktım ertesi günü kaynanamin bütün bina lohusa görmeye geldi sora akrabalar sora çocuk görmeye ayrı :(

Insallah canim bir bitirebilsem bende hayirlisiyla Karisirim laklaklara

vallahi nefret ediyorum böyle insanlardan:KK62:
bekara sen daha evlenmiyormusun , evliye çocuğun olmuyormu ,bebeği olana sütün yokmu çocuğu olana felancanın çocuğu şöyle akıllı diyen, evine misafir gelip bir bahane ile heryeri gezen oooooo çok doluymuşum ya say say bitmez

Hepinize tesekkur ediyorum dostlar goz kapagim iltihaplanmis insaallah gecer bi kac gune
Geçmiş olsun inşaallah geçer. :KK19:
Olmazmi canım ya esimin akraba tarafı toplu çocuk görmeye gelmslerdi valla bu doğumdan snra napcam hiç bilmiyorum binan dusundumde hastaneden çıktım ertesi günü kaynanamin bütün bina lohusa görmeye geldi sora akrabalar sora çocuk görmeye ayrı :KK43:
Akrabalardan uzak yaşamak iyi bir şey bu bakımdan:KK11: İnsanı zorla soğuturlar:KK12:
Insallah canim bir bitirebilsem bende hayirlisiyla Karisirim laklaklara
Taşınma telaşı öyle bir şey canım düzene oturtursun. Bekliyoruz:KK31:
bekara sen daha evlenmiyormusun , evliye çocuğun olmuyormu ,bebeği olana sütün yokmu çocuğu olana felancanın çocuğu şöyle akıllı diyen, evine misafir gelip bir bahane ile heryeri gezen oooooo çok doluymuşum ya say say bitmez
Toplum baskısı:KK62: Psikolojin düzgünse her türlü hedeflerindesin zaten bozmak için her şeyi yapıyorlar:KK11:

Baroness benim kaynanam oyle herseye karisiyo konusuyor biktim vallaha artik kaldiramiyorum cocugum olmuyordu gelip senden sonra evlenenler kac tane dogurdu ben anlamiyorum simdiki genclere noluyor ben istemezdim cocuk bir bakardim hamileyim derdi daha neleeeerrr neler simdide cocuguma konusyor cok hareketli yok cok az emzirmisim yok cocugun yasi kucuk ben herseyi yediriyormusum yok cok az giydiriyomusum anlatsam sayfalar yetmez inan ustelik ben cocuk egitimi uzerine okumus bir insanim 2,5-4 yas arasi anaokulu ogretmeniyim dusunebiliyonmu bunlari bana konusuyor

Baroness benim kaynanam oyle herseye karisiyo konusuyor biktim vallaha artik kaldiramiyorum cocugum olmuyordu gelip senden sonra evlenenler kac tane dogurdu ben anlamiyorum simdiki genclere noluyor ben istemezdim cocuk bir bakardim hamileyim derdi daha neleeeerrr neler simdide cocuguma konusyor cok hareketli yok cok az emzirmisim yok cocugun yasi kucuk ben herseyi yediriyormusum yok cok az giydiriyomusum anlatsam sayfalar yetmez inan ustelik ben cocuk egitimi uzerine okumus bir insanim 2,5-4 yas arasi anaokulu ogretmeniyim dusunebiliyonmu bunlari bana konusuyor
ahhhhhhh ah bilmezmiyim bir bırakmazlar insanı kendi haline, valla yakını uzağı akrabaların yakınların çoğu böyle bir de kıskanç tayfa var evliliğini arabanı evini kıskanır açık arar durur , sen son zamanlarda kilomu aldın baronesss başka yerden vuramayacakya vuracağı yeri iyi biliyor

biz mutlu insan sevmiyoruz mutlu insanı al aşağı etmeye uğraşıyoruz bizim gibi mutsuz olsun herkes düşüncesi:KK62:
aha ha ha:KK70: hava kapalı ya içim karardı konuda karardı , biz cetvelciler hiçbirine pirim vermeyiz evelallah, evlerimiz düzenli gezsin görsün dileyen, çocuğumuza da eşimize de en iyi biz bakarız varsın konuşsunlar unutmayalım meyve veren ağaç taşlanır:KK72:

Dostlarrr bisey sorucam ama su ince halilar var ya genelde mutfaga alinan alti jel taban olanlardan halifleks hani bilir misiniz acaba ya yikamaya versem sorun olur mu ince ya baya haliya gore hali yikama sirketine sorucamda numarasini bulamadim size bi danisayim dedim :-)

Back