• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Dostlarrr bisey sorucam ama su ince halilar var ya genelde mutfaga alinan alti jel taban olanlardan halifleks hani bilir misiniz acaba ya yikamaya versem sorun olur mu ince ya baya haliya gore hali yikama sirketine sorucamda numarasini bulamadim size bi danisayim dedim :-)
benim eski evde mutfak ve antrede vardı, hep halı yıkamaya verdim ama altları hep pul pul döküldü

Geçmiş olsun inşaallah geçer. :KK19:

Akrabalardan uzak yaşamak iyi bir şey bu bakımdan:KK11: İnsanı zorla soğuturlar:KK12:

Taşınma telaşı öyle bir şey canım düzene oturtursun. Bekliyoruz:KK31:

Toplum baskısı:KK62: Psikolojin düzgünse her türlü hedeflerindesin zaten bozmak için her şeyi yapıyorlar:KK11:

Uzak yasamakmi peh kaynanam dibimde oturuyo bu bana yetiyo valla

ahhhhhhh ah bilmezmiyim bir bırakmazlar insanı kendi haline, valla yakını uzağı akrabaların yakınların çoğu böyle bir de kıskanç tayfa var evliliğini arabanı evini kıskanır açık arar durur , sen son zamanlarda kilomu aldın baronesss başka yerden vuramayacakya vuracağı yeri iyi biliyor
Ayni vallaha eve ne alsak soylenir cok para harciyomusuz diye Allahtan ayni evde degiliz ama cok yakiniz evinden bakinca bizim evi goruyor malesef bir isiklari erken sonmus gorsun hemen telefona sarilir isiklariniz niye yanmiyor diye cok yoruyor beni ama saygisizlik etmek istemiyorum oda laftan anlamiyor hani derlerya, kore renkleri anlatmak kadar zor cahile laf anlatmak aynen oyle bizim durum ben bazi seyleri tatlilikla anlatmaya calissamda malesef bisey degismiyor

Ayni vallaha eve ne alsak soylenir cok para harciyomusuz diye Allahtan ayni evde degiliz ama cok yakiniz evinden bakinca bizim evi goruyor malesef bir isiklari erken sonmus gorsun hemen telefona sarilir isiklariniz niye yanmiyor diye cok yoruyor beni ama saygisizlik etmek istemiyorum oda laftan anlamiyor hani derlerya, kore renkleri anlatmak kadar zor cahile laf anlatmak aynen oyle bizim durum ben bazi seyleri tatlilikla anlatmaya calissamda malesef bisey degismiyor
seninki daha da zor tatlım biz ayda yılda bir gördüğümüz insanlardan şikayet ediyoruz seninki dibinde bi de, bu yaştan sonra o değişmez tabi , mecburen idare ediceksin böyle durumlarda en iyi çözüm , yaptığı şeyleri kafada düşünüp düşünüp kendini kurmamak çünkü düşündükçe insan sinirleniyo en güzeli başka şeylere odaklanıp unutmak tatlım sen yurt dışındaydın senin ailende oradamı

Selam kizlar... kac gundur ugrayamiyorm. Ogkumun sunneti dis bugdayi derken bu haftada kv ler geliyor 1 hafta daha yokum ortalarda. Bu arada bazamin altini falan duzenledim foto atarim bi ara. Sohbet almis gitmis bende ozLedim opuyorum herkesi

Ay bizim evler görünmüyor ama sabah akşam arıyor zaten oğlu sabah işe gderken uğruyor akşam ugruyor ugramasin hemen telefonda neden ugramadin oğlum arama bigün neden aramdiniz ya hafta sonu brak karı koca başbaşa zaman gecirsin nerde ya iyiliğne ıyide brazda dsunceli olsa hiç fena olmaz

Ay bizim evler görünmüyor ama sabah akşam arıyor zaten oğlu sabah işe gderken uğruyor akşam ugruyor ugramasin hemen telefonda neden ugramadin oğlum arama bigün neden aramdiniz ya hafta sonu brak karı koca başbaşa zaman gecirsin nerde ya iyiliğne ıyide brazda dsunceli olsa hiç fena olmaz
ÇOK ZOR YA ÖYLESİ DE..BAZI ANNELER NEDEN DÜŞÜNMEZ Kİ BÖYLE..

Bizimkide ayni canim hatta dun butun gun beraber olmamiza ragmen bugunde geldi butun isim yine kaldi yaaa...:KK42: Az once yolcu ettim nihayet simdide aksam yemegi yap simdi esim gelir oglani yedir yatir ortaligi topla derken bitti gun artik :mad:

Bizimkide ayni canim hatta dun butun gun beraber olmamiza ragmen bugunde geldi butun isim yine kaldi yaaa...:KK42: Az once yolcu ettim nihayet simdide aksam yemegi yap simdi esim gelir oglani yedir yatir ortaligi topla derken bitti gun artik :mad:

Bzimkide hasta hali yok yoksa hergün gelir valla bi ara iyidi geliyodu ama gündüz deil akşam oğlu gelince gelir genelde 11 12 ye kadar da oturur gider nasilda gdiceksem halimde yok felan der kal dememi bekler ama demem ya zaten yakiniz iki adım aman isde böyle böyle geçinip gdiyoruz

Back