Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

benim eski evde mutfak ve antrede vardı, hep halı yıkamaya verdim ama altları hep pul pul döküldü

Uzak yasamakmi peh kaynanam dibimde oturuyo bu bana yetiyo valla

Ayni vallaha eve ne alsak soylenir cok para harciyomusuz diye Allahtan ayni evde degiliz ama cok yakiniz evinden bakinca bizim evi goruyor malesef bir isiklari erken sonmus gorsun hemen telefona sarilir isiklariniz niye yanmiyor diye cok yoruyor beni ama saygisizlik etmek istemiyorum oda laftan anlamiyor hani derlerya, kore renkleri anlatmak kadar zor cahile laf anlatmak aynen oyle bizim durum ben bazi seyleri tatlilikla anlatmaya calissamda malesef bisey degismiyor

seninki daha da zor tatlım biz ayda yılda bir gördüğümüz insanlardan şikayet ediyoruz seninki dibinde bi de, bu yaştan sonra o değişmez tabi , mecburen idare ediceksin böyle durumlarda en iyi çözüm , yaptığı şeyleri kafada düşünüp düşünüp kendini kurmamak çünkü düşündükçe insan sinirleniyo en güzeli başka şeylere odaklanıp unutmak tatlım sen yurt dışındaydın senin ailende oradamı

Selam kizlar... kac gundur ugrayamiyorm. Ogkumun sunneti dis bugdayi derken bu haftada kv ler geliyor 1 hafta daha yokum ortalarda. Bu arada bazamin altini falan duzenledim foto atarim bi ara. Sohbet almis gitmis bende ozLedim opuyorum herkesi

Ay bizim evler görünmüyor ama sabah akşam arıyor zaten oğlu sabah işe gderken uğruyor akşam ugruyor ugramasin hemen telefonda neden ugramadin oğlum arama bigün neden aramdiniz ya hafta sonu brak karı koca başbaşa zaman gecirsin nerde ya iyiliğne ıyide brazda dsunceli olsa hiç fena olmaz

ÇOK ZOR YA ÖYLESİ DE..BAZI ANNELER NEDEN DÜŞÜNMEZ Kİ BÖYLE..

Bizimkide ayni canim hatta dun butun gun beraber olmamiza ragmen bugunde geldi butun isim yine kaldi yaaa... Az once yolcu ettim nihayet simdide aksam yemegi yap simdi esim gelir oglani yedir yatir ortaligi topla derken bitti gun artik

Bizimkide ayni canim hatta dun butun gun beraber olmamiza ragmen bugunde geldi butun isim yine kaldi yaaa... Az once yolcu ettim nihayet simdide aksam yemegi yap simdi esim gelir oglani yedir yatir ortaligi topla derken bitti gun artik

Bzimkide hasta hali yok yoksa hergün gelir valla bi ara iyidi geliyodu ama gündüz deil akşam oğlu gelince gelir genelde 11 12 ye kadar da oturur gider nasilda gdiceksem halimde yok felan der kal dememi bekler ama demem ya zaten yakiniz iki adım aman isde böyle böyle geçinip gdiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…