- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 42
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.021
ALKIŞ ALKIŞ BENDEN DE:) SARMALARI GETİRMİŞ SAĞOLSUN :)GİTMEDEN DE SARARIZ BERABER DOLABA ATARIZ OHH GELMİŞKEN DEĞERLENDİREYİM BARİ BEN DİMİ:)KIZIMA SÖZ VERMİŞLERDİ ÇOCUK BAYRAMINA GELİCEZ DİYE..GELECEKLERİ BELLİYDİ ZATEN DE SABAH KONUŞTUK EVDELERDİ O SAATE ÇIKIP GELECEKLERİNİ TAHMİN EDEMEDİK :) ANKARADAN ÇERKEZKÖYE:)yemek getiren kayınvalideye alkışama önceden haber verselermiş keşke, haber vermeden gelen karşısında ben
evet canım değerlendir bencede, bol bol dondurucuya atılacak şeyler yapsın sonra çok lazım olacak sanaALKIŞ ALKIŞ BENDEN DE:) SARMALARI GETİRMİŞ SAĞOLSUN :)GİTMEDEN DE SARARIZ BERABER DOLABA ATARIZ OHH GELMİŞKEN DEĞERLENDİREYİM BARİ BEN DİMİ:)KIZIMA SÖZ VERMİŞLERDİ ÇOCUK BAYRAMINA GELİCEZ DİYE..GELECEKLERİ BELLİYDİ ZATEN DE SABAH KONUŞTUK EVDELERDİ O SAATE ÇIKIP GELECEKLERİNİ TAHMİN EDEMEDİK :) ANKARADAN ÇERKEZKÖYE:)
cuma iyiydi buralar herkes burdaydı , hanımlar haftasonu yoruldu şimdi horul horul uyuyolarBUGÜNDE BİZDEN BAŞKA KİMSECİKLER YOK..
AA GEÇMİŞ OLSUN NEDEN ŞİŞTİ ACABA?Bugune dair ne guzel planlarim vardi hava mis dip kose giriseyim dedim ise ama sabah bi kalktim gozum balon misali sis nasilda aciyor birazdan doktora gidiyorum isler kaldi tabi
Tsk ederimAA GEÇMİŞ OLSUN NEDEN ŞİŞTİ ACABA?
canım çok geçmiş olsunTsk ederimhic boyle olmamisti yaz alerjim var ama kizariklik kasinti yapardi bu ilk kez oluyor bakalim doktor ne dicek
Bugune dair ne guzel planlarim vardi hava mis dip kose giriseyim dedim ise ama sabah bi kalktim gozum balon misali sis nasilda aciyor birazdan doktora gidiyorum isler kaldi tabi
evet ya temizlik dediğin güneşli havada yapılır bahar gelemedi birBugün hava kapalı hiç güzel deil hiç bşey yapası gelmiyor insanin ama çocuğu uyutup mutfak dolaplarina devam edicem mecbur daha fayanslari var fırın var varda vr
evet ya temizlik dediğin güneşli havada yapılır bahar gelemedi birmutfak dolap temizliğide en sevmediğim iştir sana kolay gelsin canım
ödül koy kendine tatlım bitirince tatlı yicem falan gibi bende çok işe yarıyoSağol canim hiç sorma bende sevmem o yüzden yavaş yavaş yapiyorum 2 biyer silip bırakıyorum geri
ödül koy kendine tatlım bitirince tatlı yicem falan gibi bende çok işe yarıyo
amaaaaaaaan yat boşver ya napcan mutfak da öyle kalsın, güneşli günde yaparsın tatlım hem ben hamilelere iş yapmayı yasaklamamışmıydım azıcık kba dan örnek alınhamile olmasam bu iyi olurdu ama hamileyim diye zaten herseyi yiyorum
VALLA İKİ TUR ATSAM EVDE YORULDUM DEYİP YATIYORUM.. NASILSA DOĞUMDAN SONRA KOŞTURUCAMamaaaaaaaan yat boşver ya napcan mutfak da öyle kalsın, güneşli günde yaparsın tatlım hem ben hamilelere iş yapmayı yasaklamamışmıydım azıcık kba dan örnek alın
canım benim en doğrusu ,takdir ediyorum seniVALLA İKİ TUR ATSAM EVDE YORULDUM DEYİP YATIYORUM.. NASILSA DOĞUMDAN SONRA KOŞTURUCAM
EVE GİTTİĞİMDE ZATEN PERT OLUYORUM HAFTASONUNA İŞ KALMASA DİNLENSEM DEDİM YİNE OLMUYOR 2GÜN YAPMASAM EV ALIYOR BAŞINI EVDEKİLERİDE ALIŞTIRMAM LAZIM YAVAŞTAN..İKİ ÇOCUK EV BİDE İŞ HERŞEYE BEN YETİŞEMEM DİMİ AMA..KIZIMIN DAĞINIKLIĞINI ÜSTTENDE OLSA TOPLAMAYI ÖĞRENMESİ LAZIM..EŞİMİN İŞLERİ DETAYLI YAPABİLMEYİ ÖĞRENMESİ LAZIM..YAPAR YAPMAZ DEMİYORUM ZATEN YAPAR MISIN DEYİNCE YAPMASI LAZIMcanım benim en doğrusu ,takdir ediyorum senihadi günlük temizlik tamamda hamile hamile mutfak dolabı nedir yaaaa yagmuluk duy sesimi hemen bırakıyosun
Dün yaptım ama bu saate kadar da yattım nasıl da yorulmuşumdoktor bu neekız sen insan mısın???
bukadar şeyi bir günde hangi ara yaptın inanamıyorum, hadi yaptın buraya tek tek yazmaya da nasıl halin ve zamanın kaldı yaw
Loc'lu suyla siliyorum bendimahimkaloriferi nasıl siliyosun neyle siliyosun ve içlerini nasıl temizliyosun cevap ver bebek
Mutfağı yapmayı hiç sevmiyorum bendeAy inanmiyorum maşallah canım ya bu kadar işi nasıl yaptın bigunde bende mutfak dolabı siliyorum üstler bitti altlar var duruyo ama gözüm hiç yemiyo
Daha yarısı duruyor işlerinmaşallah sana diyorum .. ne çok iş hepsi bir günde..ne güzel mis mis oturun şimdi :)
Yaramaz mııı ilham aldım tabii kiicanım listenin örneği ilk sayfada link olarak var ama listenin tamamı excel formatında olduğu için burdan ekleyemiyorum özelden e-postanı gönderirsen listeyi sanada gönderirim gbene gönderdim mesela
awaree hoşgeldin aramıza canım
canımmmmsüpürgelik prizler kalorifer falan görünce gönderdiğim liste işe yaramış sanırım , çok mutlu oldum
Geçmiş olsun ElifAhsen02 arkadaşımBugune dair ne guzel planlarim vardi hava mis dip kose giriseyim dedim ise ama sabah bi kalktim gozum balon misali sis nasilda aciyor birazdan doktora gidiyorum isler kaldi tabi
Bende çok yorulmuşum dün hiç yapasım yok ama yapmam lazımBugün hava kapalı hiç güzel deil hiç bşey yapası gelmiyor insanin ama çocuğu uyutup mutfak dolaplarina devam edicem mecbur daha fayanslari var fırın var varda vr
evet ya temizlik dediğin güneşli havada yapılır bahar gelemedi birmutfak dolap temizliğide en sevmediğim iştir sana kolay gelsin canım
Abartma bak sonra veremiyoruz yagmulukum seni de diyet grubuna alırız vallahamile olmasam bu iyi olurdu ama hamileyim diye zaten herseyi yiyorum
Konusahibemizi dinleyin kızlarramaaaaaaaan yat boşver ya napcan mutfak da öyle kalsın, güneşli günde yaparsın tatlım hem ben hamilelere iş yapmayı yasaklamamışmıydım azıcık kba dan örnek alın
VALLA İKİ TUR ATSAM EVDE YORULDUM DEYİP YATIYORUM.. NASILSA DOĞUMDAN SONRA KOŞTURUCAM
EVE GİTTİĞİMDE ZATEN PERT OLUYORUM HAFTASONUNA İŞ KALMASA DİNLENSEM DEDİM YİNE OLMUYOR 2GÜN YAPMASAM EV ALIYOR BAŞINI EVDEKİLERİDE ALIŞTIRMAM LAZIM YAVAŞTAN..İKİ ÇOCUK EV BİDE İŞ HERŞEYE BEN YETİŞEMEM DİMİ AMA..KIZIMIN DAĞINIKLIĞINI ÜSTTENDE OLSA TOPLAMAYI ÖĞRENMESİ LAZIM..EŞİMİN İŞLERİ DETAYLI YAPABİLMEYİ ÖĞRENMESİ LAZIM..YAPAR YAPMAZ DEMİYORUM ZATEN YAPAR MISIN DEYİNCE YAPMASI LAZIM
canım benim en doğrusu ,takdir ediyorum senihadi günlük temizlik tamamda hamile hamile mutfak dolabı nedir yaaaa yagmuluk duy sesimi hemen bırakıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?