• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

yemek getiren kayınvalideye alkış:KK9: ama önceden haber verselermiş keşke, haber vermeden gelen karşısında ben:KK62::KK70:
ALKIŞ ALKIŞ BENDEN DE:) SARMALARI GETİRMİŞ SAĞOLSUN :)GİTMEDEN DE SARARIZ BERABER DOLABA ATARIZ OHH GELMİŞKEN DEĞERLENDİREYİM BARİ BEN DİMİ:)KIZIMA SÖZ VERMİŞLERDİ ÇOCUK BAYRAMINA GELİCEZ DİYE..GELECEKLERİ BELLİYDİ ZATEN DE SABAH KONUŞTUK EVDELERDİ O SAATE ÇIKIP GELECEKLERİNİ TAHMİN EDEMEDİK :) ANKARADAN ÇERKEZKÖYE:)

ALKIŞ ALKIŞ BENDEN DE:) SARMALARI GETİRMİŞ SAĞOLSUN :)GİTMEDEN DE SARARIZ BERABER DOLABA ATARIZ OHH GELMİŞKEN DEĞERLENDİREYİM BARİ BEN DİMİ:)KIZIMA SÖZ VERMİŞLERDİ ÇOCUK BAYRAMINA GELİCEZ DİYE..GELECEKLERİ BELLİYDİ ZATEN DE SABAH KONUŞTUK EVDELERDİ O SAATE ÇIKIP GELECEKLERİNİ TAHMİN EDEMEDİK :) ANKARADAN ÇERKEZKÖYE:)
evet canım değerlendir bencede, bol bol dondurucuya atılacak şeyler yapsın sonra çok lazım olacak sana

Bugune dair ne guzel planlarim vardi hava mis dip kose giriseyim dedim ise ama sabah bi kalktim gozum balon misali sis nasilda aciyor birazdan doktora gidiyorum isler kaldi tabi :(

Bugün hava kapalı hiç güzel deil hiç bşey yapası gelmiyor insanin ama çocuğu uyutup mutfak dolaplarina devam edicem mecbur daha fayanslari var fırın var varda vr:KK43:

Bugün hava kapalı hiç güzel deil hiç bşey yapası gelmiyor insanin ama çocuğu uyutup mutfak dolaplarina devam edicem mecbur daha fayanslari var fırın var varda vr:KK43:
evet ya temizlik dediğin güneşli havada yapılır bahar gelemedi bir:cry:mutfak dolap temizliğide en sevmediğim iştir sana kolay gelsin canım

canım benim en doğrusu ,takdir ediyorum seni:KK9:hadi günlük temizlik tamamda hamile hamile mutfak dolabı nedir yaaaa yagmuluk duy sesimi hemen bırakıyosun
EVE GİTTİĞİMDE ZATEN PERT OLUYORUM HAFTASONUNA İŞ KALMASA DİNLENSEM DEDİM YİNE OLMUYOR 2GÜN YAPMASAM EV ALIYOR BAŞINI EVDEKİLERİDE ALIŞTIRMAM LAZIM YAVAŞTAN..İKİ ÇOCUK EV BİDE İŞ HERŞEYE BEN YETİŞEMEM DİMİ AMA..KIZIMIN DAĞINIKLIĞINI ÜSTTENDE OLSA TOPLAMAYI ÖĞRENMESİ LAZIM..EŞİMİN İŞLERİ DETAYLI YAPABİLMEYİ ÖĞRENMESİ LAZIM..YAPAR YAPMAZ DEMİYORUM ZATEN YAPAR MISIN DEYİNCE YAPMASI LAZIM :KK70:

Günaydın şekerlerrrr:KK71:
doktor bu nee :KK53: kız sen insan mısın???
bukadar şeyi bir günde hangi ara yaptın inanamıyorum, hadi yaptın buraya tek tek yazmaya da nasıl halin ve zamanın kaldı yaw :KK8:
Dün yaptım ama bu saate kadar da yattım nasıl da yorulmuşum:KK64:
kaloriferi nasıl siliyosun neyle siliyosun ve içlerini nasıl temizliyosun cevap ver bebek :KK66:
Loc'lu suyla siliyorum bendimahim :KK15:Üç ay önce yıkamıştım o yüzden sildim şimdi sadece.
Yıkayışım da şu şekilde: Kaynara yakın sıcak suya yine loc karıştırıp sonra maşrapayla su döküyorum kalorifere, altına da fırın tepsisi koyuyorum kalın kenarlı. Dışarı akan su da oluyor da yer beziyle kuruluyorum hemen. :KK19:
Ay inanmiyorum maşallah canım ya bu kadar işi nasıl yaptın bigunde bende mutfak dolabı siliyorum üstler bitti altlar var duruyo ama gözüm hiç yemiyo :KK43::KK43::KK43:
Mutfağı yapmayı hiç sevmiyorum bende:KK12: hep bölünür inşaallah bu sefer tek postada kurtarırım:KK14:
maşallah sana diyorum .. ne çok iş hepsi bir günde..ne güzel mis mis oturun şimdi :)
Daha yarısı duruyor işlerin:KK43: Yeni kalktım hem :KK53: Biter inşaallah bugünn:-)
canım listenin örneği ilk sayfada link olarak var ama listenin tamamı excel formatında olduğu için burdan ekleyemiyorum özelden e-postanı gönderirsen listeyi sanada gönderirim gbene gönderdim mesela
awaree hoşgeldin aramıza canım:KK19:
canımmmm:KK9::KK9::KK9: süpürgelik prizler kalorifer falan görünce gönderdiğim liste işe yaramış sanırım , çok mutlu oldum:KK36:
Yaramaz mııı ilham aldım tabii kii:KK36:Teşekkür ederimm:KK55:Ama kendi listemi yaptım :-)o küçücük küçücük şeyleri tiklemek zevkli olmayacaktı hiç ay falan yok benimkinde direk iş ve kutusu:KK8:Bu sefer neyi yapacaksam onları yazdım tikleye tikleye yaptım. Yoksa buraya yazmak için aklıma gelmezdi hepsi tek tek:KK15::KK19:
Bugune dair ne guzel planlarim vardi hava mis dip kose giriseyim dedim ise ama sabah bi kalktim gozum balon misali sis nasilda aciyor birazdan doktora gidiyorum isler kaldi tabi :KK43:
Geçmiş olsun ElifAhsen02 arkadaşım:KK43: İnşaallah arpacık gibi çabuk iyileşen bir şeydir:KK15:
Bende çok yorulmuşum dün hiç yapasım yok ama yapmam lazım:KK61:Bu saatte kalktım bir de:KK11:
evet ya temizlik dediğin güneşli havada yapılır bahar gelemedi bir:cry:mutfak dolap temizliğide en sevmediğim iştir sana kolay gelsin canım
:KK5:Aynen:-)
hamile olmasam bu iyi olurdu ama hamileyim diye zaten herseyi yiyorum:KK48:
Abartma bak sonra veremiyoruz yagmulukum seni de diyet grubuna alırız valla:KK53:
amaaaaaaaan yat boşver ya napcan mutfak da öyle kalsın, güneşli günde yaparsın tatlım hem ben hamilelere iş yapmayı yasaklamamışmıydım azıcık kba dan örnek alın:KK20::anneadayı:
Konusahibemizi dinleyin kızlarr:KK19: O bizim için en iyisi neyse onu bilir:KK58:
VALLA İKİ TUR ATSAM EVDE YORULDUM DEYİP YATIYORUM.. NASILSA DOĞUMDAN SONRA KOŞTURUCAM :KK48:
EVE GİTTİĞİMDE ZATEN PERT OLUYORUM HAFTASONUNA İŞ KALMASA DİNLENSEM DEDİM YİNE OLMUYOR 2GÜN YAPMASAM EV ALIYOR BAŞINI EVDEKİLERİDE ALIŞTIRMAM LAZIM YAVAŞTAN..İKİ ÇOCUK EV BİDE İŞ HERŞEYE BEN YETİŞEMEM DİMİ AMA..KIZIMIN DAĞINIKLIĞINI ÜSTTENDE OLSA TOPLAMAYI ÖĞRENMESİ LAZIM..EŞİMİN İŞLERİ DETAYLI YAPABİLMEYİ ÖĞRENMESİ LAZIM..YAPAR YAPMAZ DEMİYORUM ZATEN YAPAR MISIN DEYİNCE YAPMASI LAZIM :KK70:

:KK70::KK70:

canım benim en doğrusu ,takdir ediyorum seni:KK9:hadi günlük temizlik tamamda hamile hamile mutfak dolabı nedir yaaaa yagmuluk duy sesimi hemen bırakıyosun

Zaten öyle silebildim yok iki silip birakiyorum ister istemez yoruluyorum ama silmesem olmaz içleri artık siyahlasmaya başlamıştı yardım edicek kimsede yok mecbur bana bakiyo simdiden de temizlikci almak istemiorum doğuma yakın alirm dye

Back