Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Salon;
  • Dağınıklık toplandı
  • Avizesi lambaderi silindi
  • Camlar silindi
  • Balkon kapısı silindi
  • Kalorifer silindi
  • Yerler süpürüldü
  • Yerler silindi
  • Süpürgelik silindi
  • Kapısı silindi
  • Prizler silindi
  • Tv'nin tvliğin tozu alındı
  • Koltuklar süpürüldü
  • Eşyaların tozu alındı
  • BİTTİİ

Çamaşır Odası;
  • Avizesi silindi
  • Camlar silindi
  • Yerler süpürüldü
  • Yerler silindi
  • Kaloriferi silindi
  • Süpürgeliği silindi
  • Kapısı silindi
  • Prizleri silindi
  • Dolapların, ütü masasının tozu alındı
  • BİTTİİİ
Banyo;
  • Duvarları silindi
  • Yerleri silindi
  • Klozet temizlendi
  • Lavabo temizlendi
  • Duşakabin temizlendi
  • Çamaşır makinesi temizlendi
  • Aynalar silindi
  • Dolapların tozu alındı
  • Aksesuarları yıkandı
  • Paspasları yıkandı
  • Havlu terliği yıkandı
  • Kaloriferi silindi
  • Prizi silindi
  • Kapısı silindi
  • BİTTİİ
Yatak Odası;
  • Dağınıklık toparlandı
  • Avizesi silindi
  • Camları silindi
  • Kapısı silindi
  • Kaloriferi silindi
  • Prizleri silindi
Hobi Odası;
  • Avizesi silindi
  • Camlar silindi
  • Kalorifer silindi
  • Balkon kapısı silindi
  • Kapısı silindi
  • Prizler silindi
Antre;
  • Avizeleri silindi
  • Kaloriferi yıkandı
  • Yerleri süpürüldü
  • Süpürgelik silindi
  • Dış kapı silindi
  • Prizler silindi
  • Ayakkabılar düzenlendi
  • Ayakkabılığın tozu alındı
Mutfak;
  • Avizesi silindi
  • Camlar silindi
  • Kalorifer silindi
  • Kapısı silindi
  • Prizleri silindi
Ebeveyn Banyosu;
  • Paspasları yıkandı
  • Havlu terlikleri yıkandı
  • Kapısı silindi

Öldüm kızlaar

Kız maşallah sana Toto nu kası nazar değmesin ne ara yaptın ya bende yapmak istiyorum bahar temizliği eşime diyorum izin al temizlik yapacağım olmaz diyorağlamak istiyorum evim pis Mayıs ta annemlere gideceğim Evimi temizleme den gitmek istemiyorum gben sen evini n resimlerini paylaştın mi varsa bakayım merak ettim senin evi

Ayyy yuhhhh
Hepsini 1 günde nasıl yaptın ayolll
Valla helal olsun ellerine sağlıkk

maşallah diyorum nazarlardan korusun Allah

Paylaşmadım mavili38imm, daha benim halım yok yemek takımım yok Zaten o yüzden de çabuk bitti baksana
Onları tamamlayım çekerim
Eşim dışarı çıkmıştı yokluğunda ooh yemek derdi de yok vızır vızır yaptım . Biz de memlekete gideceğiz düğünler nikahlar var şu ara. Gelirken belki misafir getiririm diye yapayım dedim.
Yarın diğer tikleri de tamamlayacağım inşaallah

Ayyy yuhhhh
Hepsini 1 günde nasıl yaptın ayolll
Valla helal olsun ellerine sağlıkk

ihihi teşekkür ederiiim canım ya ben oda oda temizlemiyorum pek. Ayrıntıya geçince odaları tamamlıyorum. Camlar silinecekse, tüm camları siliyorum, o bitiyor kapılar mı? Bir su yapıyorum tüm kapıları siliyorum. Sonra bir su daha, tüm prizleri. Öyle öyle kolay oluyor. Onda da en temiz neresiyse oradan başlarım. Genelde yatak odamdan başlayıp dış kapıda bitiririm mesela kapıları. Pis suyla silmemiş oluyorum böylece.
maşallah diyorum nazarlardan korusun Allah
Yaaaaa Teşekkür ederim siz daha kısa sürede bitirin inşaallah bahar temizliğinizii
Hoşgeldiniz topiğimize

Ay ben herkesin evini merak ediyorum ya

doktor bu nee kız sen insan mısın???
bukadar şeyi bir günde hangi ara yaptın inanamıyorum, hadi yaptın buraya tek tek yazmaya da nasıl halin ve zamanın kaldı yaw

kaloriferi nasıl siliyosun neyle siliyosun ve içlerini nasıl temizliyosun cevap ver bebek

Ay inanmiyorum maşallah canım ya bu kadar işi nasıl yaptın bigunde bende mutfak dolabı siliyorum üstler bitti altlar var duruyo ama gözüm hiç yemiyo

maşallah sana diyorum .. ne çok iş hepsi bir günde..ne güzel mis mis oturun şimdi :)

canım listenin örneği ilk sayfada link olarak var ama listenin tamamı excel formatında olduğu için burdan ekleyemiyorum özelden e-postanı gönderirsen listeyi sanada gönderirim gbene gönderdim mesela

selam kızlar sizi takip ediyordum artık kayıt oldum bende aranızdayım:)))
awaree hoşgeldin aramıza canım

canımmmm süpürgelik prizler kalorifer falan görünce gönderdiğim liste işe yaramış sanırım , çok mutlu oldum

herkese günaaaaaaaaaaayyyyydıııııınnnnnnnnn
102 sayfayı görünce ben eyyyyy maşallah
hepsini okudum tabiki , sayfa çok olunca herkese cevap yazamıyorum ama hepinizi çooooooooookkkkkkkkkk seviyommmm

Reactions: kba
herkese günaaaaaaaaaaayyyyydıııııınnnnnnnnn
102 sayfayı görünce ben eyyyyy maşallah
hepsini okudum tabiki , sayfa çok olunca herkese cevap yazamıyorum ama hepinizi çooooooooookkkkkkkkkk seviyommmm
AYNEN BENDE ÇOK ŞAŞIRDIM NE ÇOK KONUŞMUŞ BU HANIMLAR BIDI BIDI

vallahi canım ya biz seninle buradayken bu hanımlar evde vızır vızır çalışıyor biz eve gidince yaptıklarını buraya yazıp sohbet ediyorlar ,bizi düşünen yok tabi
DOĞRU DİYOSUN CNM..C.TESİ MİSAFİRİM VARDI..AKŞAMINA PERTTİM ZATEN..
DÜNDE ÇAMAŞIR YIKADIM BOL BOL BİRAZ ORTALIK DÜZELTTİM..BULAŞIK MAKİNESİNİ AÇTIM BİTSİN ORTALIKTA KALANLARI TEMİZLERİM DİYE YAN GELİP YATIYORDUM Kİİ PAT DİYE KAYINVALİDEMLER GELDİ SÜRPRİZ:) ASLINDA BEKLİYORDUK DA DÜN DEĞİL..HALİMİ SEN DÜŞÜN ARTIK..KALKTIM HEMEN TABİ KOŞ MUTFAĞA HEMEN TEMİZLEDİM :) ALLAH'TAN KAYINVALİDEM YEMEK DE GETİRMİŞ YANINDA BİR SÜRÜ EVDE ÇORBA DIŞINDA BİŞEYCİK YOKTU VALLA

yemek getiren kayınvalideye alkış ama önceden haber verselermiş keşke, haber vermeden gelen karşısında ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…