- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Bende hiç inanmam öyle seylere ama nazar konusu cok baska ya gercekten nazar değiyor. Hele bana göz değdiği anda beni bir esneme tutar anlatamam dugunumde butun gun esnemiştim gözümden yaşlar geliyordu artık butun makyaj dagılmıstı sonra nazar duası okudularda geçti
Her eklediğin resmin ustune 'maşallah deyin lağğnnn uyuyamıyorum sizin yuzunuzden' yaz bari
canımmmmmmmmmm şimdi okudum senin topikte 2 iran kedin varmış senin benim kızımda iranAy inşallah yaa
canımmmmmmmmmm şimdi okudum senin topikte 2 iran kedin varmış senin benim kızımda iran
ay canım koymayın resim ya benim de başıma geldi öyle face e resim koymuştum nazar değdi üstümde bir ağırlık aylarca gezdim tüm resimlerimi kaldırdım üstümden yük kalktı resmenhaklisin valla bidaha öyle yazicam ya yada resim felan koymucam artik
2,5 yaşında bebişti aldığımızda, biz kucak kedisi olsun diye almıştık ama durmuyor bizimkiOhh bi tontonda sende var demekİranlar baska oluyor yaa kaç yasında seninki
günaydın canım bugün nasılsın toparlandınmı birazgünaydın kızlar.:)
Ayy kızlar iyice korkutuyorsunuz beni çocuktan ya gelen cocuk yuzunden uyumadım bütün gece diyor
Kendini zorlama ya iş nedir ki bir kalkarsın bitiverir. Önemlileri yap gerisini her gun kucuk kucuk yaparsın.
sağol canım.günaydın canım bugün nasılsın toparlandınmı biraz
geçer bu dönemlerde canım.Evin halini görsen hiç öyle demezsin. Bi haftadır elektrik süpürgesi açamadım. Uyurken ses olur diye açamıyorum, uyanıkken de korkuyor. Çamaşır bulaşık desen hiç bitmiyor yine küçük bey yüzünden. Odadan çıksam peşimden ağlıyor. Vallahi zormuş çocuklu kadın olmak
2 gün öncedenmi yatış olacak 2 gün napacak çocuklar oradasağol canım.
evde yatacak durumdayım ama işteyim desem.
sabah hastaneden aradılar.
çocukların ameliyatını p.tesine almışlar.
bugün yatış yapılacakmış.
Benimki de yaşına girecek 2 hafta sonra. Şu an yeni ayaklandığı için çok zorlanıyorum.geçer bu dönemlerde canım.
hep böyle olmuyorlar Allah'tan.
1,5 dan sonra daha kolay büyüyorlar.
benim en küçük 2.5 yaşında.
biz de sabahları kıyafet kavgası yapıyoruz artık.:)
sağol canım.
evde yatacak durumdayım ama işteyim desem.
sabah hastaneden aradılar.
çocukların ameliyatını p.tesine almışlar.
bugün yatış yapılacakmış.
orda kalmayacaklar canım.2 gün öncedenmi yatış olacak 2 gün napacak çocuklar orada
inşaALLAH canım.Benimki de yaşına girecek 2 hafta sonra. Şu an yeni ayaklandığı için çok zorlanıyorum.
İnşallah şöyle güzel uyuyup güzel oynadığı zamanları görürüm.
orda kalmayacaklar canım.
sadece yatış işlemi yapılmış olacak.
inşaALLAH canım.
benim de en zorlandığım dönemdir 1-1.5 arası.
ama geçiyor çabucak.:)
SORMA DIŞARIYI GÖRDÜKÇE İŞİMİ BİTİRİP İŞTEN KAÇASIM GELİYOR BENİMDE..ÜNİVERSİTEDE ÇOK YAPARDIK AMA İŞTE YAPILMIYOR MALESEF :d EVET CNM OĞLUŞUMLA BERABER ÇALIŞIYORUZ GÖBEĞİM MASAYA ÇARPMAYA BAŞLADI AMA İDARE EDİYOZAyy çalışanlara daha zordur tabi yazın calısmak. Benim üniv.de okulu en cok astıgım gunler bu gunlerdiİnsanın içerilere binalara giresi gelmiyor.
Hamileymişsin canm tebrik ederm Sağlıcakla al kucağına inşallah
MAŞALLAH DİYELİMDE NAZAR DEĞMESİN :)Selam kızlar bugun yine cok yakısıklıyımEki Görüntüle 1497560
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?