- Konu Sahibi Tembelgiller
Günaydın bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım işe yaramasına çok sevindimÖlüyorum kuşlarrr cok yorgunumm
Bugun neler yaptıgımı yazıp kaçıcam devircem totoyu
Bulasıklar yıkandı yerleştirildi
Çamaşır yıkandı asıldı
Perdeler yıkandı ütülendi takıldı
Camlar silindi
Çekmeceler boşaltıldı temizlendi fazlalıklar atıldı
Küfler temizlendi Baroness saol canım o küf spreyiyle hallettim kolay oldu valla
Alışveriş yapıldı
Köpeğim yürüyüşe çıkarıldı
Akşam yemeğine de mangal yaktı eşim
Artık dinlenmeye gectim
Tabi tüm bu işlerde kocamda cok yardımcı oldu saolsun hatta camları dıştan o siliyor bizde
Herkese iyi geceler
Çocuk yapmak için önümdeki en buyuk korkularımdan biri gece uykularımın bölünecek olması
Hastamı canım neden uyumadı kaç yasında
Günaydın minnoşlarrr
GÜNAYDINNN
Hayırlı Cumalar bol enerjiler.
Günaydın bu arada
Bende uykusuzluga hiç gelemem baş ağrısı yapar sinirli olurum ama çocuk olunca bambaşka oluyomus.15 aylik canım daha ay bilmiyorumki hastada değil akşam yatmadan facebooka resim koyduk aradan yarım saat sora böyle nazara inanmam ama bu gidisle inanicam :)
günaydın canlarımmmmm güneşli bir sabaha uyanmak ve herkesi burada bulmak harika
genelde sabahları tek takılırdım buralarda sizi görmek güzelEvet bugun erkenden kalabalıkça açtık başlığı
Ben de haftalık yapılacak işleri yazıp buzdolabına asıyordum,bittikçe de karalıyordum, bu liste fikri iyiymişcanlarım malum üzere son derece tembelliğiyle ünlü bir insan olarak bir iş yapabilmem için motiveye arkadan ittirilmeye kaktırılmaya ihtiyaç duyuyorum, geçen sene acaba nasıl temizliğe motive olurum diye kara kara düşünürken yabancı düzen bloglarında temizlik listeleri olduğunu gördüm ve onları inceleyip kendi evime uygun bir liste oluşturdum (ekte foto koydum bu liste tüm odalar için uzuyor aşağı doğru)
bu liste daha önce fotosunu eklediğim temizlik dolabımda asılı duruyor ,yaptıkça orada gidip işaretliyorum yani mesela banyonun temizliğini bitirdim diyelim koşuyorum bu listede işaretliyorum o kare kutucuklar doldukça tümünün dolması için gaza geliyorum
fotoda anlaşılıyormu bilmiyorum ama dikkat ederseniz liste 6 aylık her ay 4 haftaya ayrılmış, yani orada haftalık olanda var 2 ayda bir yapılması gerekende(oralar koyu renkle işaretli) ona göre bakıyorum işaretlenmemiş kısımları yapıyorum
bahar temizliğimde boş kutucuk kalmıyacak şekilde temizlik yapmak demek benim için
benim çok işime yarıyor
benim motive kaynağım bu bide renkli kalemlerle işaretliyorum rengarenk gördükçe yaptıkça yapası geliyor insanın canımBen de haftalık yapılacak işleri yazıp buzdolabına asıyordum,bittikçe de karalıyordum, bu liste fikri iyiymiş
o zaman doğru topiktesin tatlım aramıza hoşgeldinBu arada beni de alıştırın şu işlere yaa. Temizimdir ama evin dağınıklığı, işi hiç bitmiyor
genelde sabahları tek takılırdım buralarda sizi görmek güzel
nazara bende çok inanıyorum aynı senin gibi beni de esneme tutar hatta kafayı kaldıramam
Bu arada beni de alıştırın şu işlere yaa. Temizimdir ama evin dağınıklığı, işi hiç bitmiyor
benim motive kaynağım bu bide renkli kalemlerle işaretliyorum rengarenk gördükçe yaptıkça yapası geliyor insanın canım
o zaman doğru topiktesin tatlım aramıza hoşgeldin
Hemen birine nazar duası okut ona geçsin esneme
Canm hoşgeldin.
Al benden de o kadar benim evde cok dagınıktır 2 kedi 1 köpek oldugundan dolayı. Ben şöyle bir çözüm buldum.
Bugunden itibaren kendine sevimli renkli buyuk bir sepet al evde ortada kalan ve yerine kaldırmaya üşendiğin her seyi o sepetin içine at. Ertesi gün temizlik yaparken yerlerine kaldırırsın. Ben bu sekilde kurtuldum
Hoşbuldum canımlar
Evde çok iş var ama ben elimde telefon uzanıyorum koltukta.
11 aylık oğlum var ve geceleri hiç uyuumuyorum desem yeridir yani. Galiba depresyona da girdim iyice. Iş görmek istemiyorum bi süredir
günaydın kızlar.:)
Öyle bi sepetimiz var zaten ama bebek olunca, ben toplarken o da sepetin diğer ucundan boşaltıyor
korkma ya bu yaşa kadar neler için uykusuz kalmışsındır.:)Ayy kızlar iyice korkutuyorsunuz beni çocuktan ya gelen cocuk yuzunden uyumadım bütün gece diyor
Kendini zorlama ya iş nedir ki bir kalkarsın bitiverir. Önemlileri yap gerisini her gun kucuk kucuk yaparsın.
korkma ya bu yaşa kadar neler için uykusuz kalmışsındır.:)
sınavlar için ne çok sabahladık hepimiz.
insan severek yapıyor.
o yüzden şu anki sitemli yaklaşım aklına gelmiyor.