• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

2,5 yaşında bebişti aldığımızda, biz kucak kedisi olsun diye almıştık ama durmuyor bizimki:cry: kimseyide sevdirmiyor

Ayy buyumuş seninkiii benimkiler daha minnoşşş
Bazısının karakteri öyle oluyor yaa cadoloz oluyorlar:KK48: ismi ne

Evin halini görsen hiç öyle demezsin. Bi haftadır elektrik süpürgesi açamadım. Uyurken ses olur diye açamıyorum, uyanıkken de korkuyor. Çamaşır bulaşık desen hiç bitmiyor yine küçük bey yüzünden. Odadan çıksam peşimden ağlıyor. Vallahi zormuş çocuklu kadın olmak:confused:

Kız sayende temelli korktum cocuk yapmaktan:KK48:

SORMA DIŞARIYI GÖRDÜKÇE İŞİMİ BİTİRİP İŞTEN KAÇASIM GELİYOR BENİMDE..ÜNİVERSİTEDE ÇOK YAPARDIK AMA İŞTE YAPILMIYOR MALESEF :d EVET CNM OĞLUŞUMLA BERABER ÇALIŞIYORUZ GÖBEĞİM MASAYA ÇARPMAYA BAŞLADI AMA İDARE EDİYOZ :KK70:5 YAŞINDA BİDE KIZIM VAR BENİM BAK TEYZESİ HAMUR AÇIYOR RESİMDE..

Ünideki kadar kolay olsa keşke her sey ya kıymetini bilememişiz:KK48:
Allah bagıslasın canm ya minik bir cetvelci yetişiyor :KK48:
ayyyy ay çok yakışıklı gerçekten:KK15::KK15::KK15:

MAŞALLAH DİYELİMDE NAZAR DEĞMESİN :)

Teşekkürlerrr :KK36::KK36:

Bende artık kahvaltı yapim azda çay içerek keyif yaparım sonradaaaa temizlik memizlikk.
Yarın arkadasım geliyor ortalığı şööööyle bir elden geçireyim.

az önce yolcu ettik misafirleri, gelip de görmeyin evin halini her yer rezalet.
ne zaman kayınvalideler gelse bize böyle oluyor, inanın o kadar zor ki benim için; tertip, düzen, temizlik hiç yok onlarda maalesef, benim asla yaşayamayacağım bi şekilde yaşıyorlar, inanın anlatılmaz...
kayınpeder geldiğinde hastaydı, biz de yeni yeni atlatıyorduk gribi, onlar gelince tekrar nüksetti e koşturup uğraşıyorsun da tabi o kadar hasta oldum ki kızlar ben hayatımda böyle öksürük görmedim inanın kaç gece uyumadım, sabah akşam iğne oluyorum az önce iğneden geldim onlar da hazırlanmıştı eşim aldı götürdü bi baktım eve yok böyle bişey....zaten hemşire feci acıttı iğne yaparken eve zor geldim, onun acısıyla evin pislik ve dağınıklığını da görünce dayanamadım ağladım sinirden :mad:
Allahım okadar zor ki onların her bu halini gördüğümde ben nasıl insanlara gelin oldum diye düşünüyorum. İyi insanlar hoş insanlar ama işte öyle dağınık öyle tertipsiz ve pis yaşıyolar ki... Allah canlarına sağlık versin bana da yardım etsin :KK42:

az önce yolcu ettik misafirleri, gelip de görmeyin evin halini her yer rezalet.
ne zaman kayınvalideler gelse bize böyle oluyor, inanın o kadar zor ki benim için; tertip, düzen, temizlik hiç yok onlarda maalesef, benim asla yaşayamayacağım bi şekilde yaşıyorlar, inanın anlatılmaz...
kayınpeder geldiğinde hastaydı, biz de yeni yeni atlatıyorduk gribi, onlar gelince tekrar nüksetti e koşturup uğraşıyorsun da tabi o kadar hasta oldum ki kızlar ben hayatımda böyle öksürük görmedim inanın kaç gece uyumadım, sabah akşam iğne oluyorum az önce iğneden geldim onlar da hazırlanmıştı eşim aldı götürdü bi baktım eve yok böyle bişey....zaten hemşire feci acıttı iğne yaparken eve zor geldim, onun acısıyla evin pislik ve dağınıklığını da görünce dayanamadım ağladım sinirden :mad:
Allahım okadar zor ki onların her bu halini gördüğümde ben nasıl insanlara gelin oldum diye düşünüyorum. İyi insanlar hoş insanlar ama işte öyle dağınık öyle tertipsiz ve pis yaşıyolar ki... Allah canlarına sağlık versin bana da yardım etsin :KK42:
geçmiş olsun canım ya kıyamam, bu yaştan sonra değişmezler idare edeceksin artık, ağlaman iyi olmuş o stresi atmışsındır üstünden hemen başlama temizliğe önce iyileş sonra hepberaber bahar temizliği yapıcaz:21:

HERALDE :) SABAHLARI KİMSECİKLER OLMUYORDU BURDA BUGÜN HERKESLER ERKEN KALKMIŞ..HAVA GÜZEL KİMSE DURAMAMIŞ YATAKTA ANLAŞILAN..
valla bugün yüzüm gülüyor benimde bi sen bi ben olurduk buralarda hep böyle olsun inşallah bencede güneşin etkisi var kesin
gben eksik ama gbeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn nerdesin:mad:

geçmiş olsun canım ya kıyamam, bu yaştan sonra değişmezler idare edeceksin artık, ağlaman iyi olmuş o stresi atmışsındır üstünden hemen başlama temizliğe önce iyileş sonra hepberaber bahar temizliği yapıcaz:21:
yok tatlım değişmezler tabi zaten bütün aile öyle ama insan öyle görmeyip öyle yetişmeyince çok zorlanıyor ama ne yapacaksın işte hayat bişeylere katlanmakla geçiyo zaten...
eveli gün evlilik yıldönümümüzdü o da yalan oldu:cry:

selam kizlar bir gittim bidaha gelemedim :KK43: ama islerim, oglum ve birde tedavim hersey cok ustuste geldi cok yogunum neyseki temizlik islerini birazcik toparlamaya basladim bu arada burdaki sayfalarda ilerlemis bayagi ama hepsini okuyacagim insallah suan 60. sayfadayim

sağol canım.
evde yatacak durumdayım ama işteyim desem.:KK43:

sabah hastaneden aradılar.
çocukların ameliyatını p.tesine almışlar.
bugün yatış yapılacakmış.:KK42:
Canım benim korkma inşallah kolayca atlatırsın.
Geçmişolsun bendi yat biran önce kurtul gripten.
İkikediannesi engüzel uykusuzluk annelik.Senin ufaklıklar yardımeder sana .
Baroneeeeeees liste süpermiş.Bende hazırlıyim kendime.
:KK19::KK37::KK68:

yok tatlım değişmezler tabi zaten bütün aile öyle ama insan öyle görmeyip öyle yetişmeyince çok zorlanıyor ama ne yapacaksın işte hayat bişeylere katlanmakla geçiyo zaten...
eveli gün evlilik yıldönümümüzdü o da yalan oldu:cry:
sen bu akşam şık bir sofra hazırla eşine bugün kutlayın artık:KK60:

Canım benim korkma inşallah kolayca atlatırsın.
Geçmişolsun bendi yat biran önce kurtul gripten.
İkikediannesi engüzel uykusuzluk annelik.Senin ufaklıklar yardımeder sana .
Baroneeeeeees liste süpermiş.Bende hazırlıyim kendime.
:KK19::KK37::KK68:
liste çok işe yarıyor canım en azından bahar temizliği için bile hazırlanabilir:21:

Back