• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Bende hiç inanmam öyle seylere ama nazar konusu cok baska ya gercekten nazar değiyor. Hele bana göz değdiği anda beni bir esneme tutar anlatamam dugunumde butun gun esnemiştim gözümden yaşlar geliyordu artık butun makyaj dagılmıstı sonra nazar duası okudularda geçti :KK48:
Her eklediğin resmin ustune 'maşallah deyin lağğnnn uyuyamıyorum sizin yuzunuzden' yaz bari :KK53:
:-)haklisin valla bidaha öyle yazicam ya yada resim felan koymucam artik

Ayy kızlar iyice korkutuyorsunuz beni çocuktan ya gelen cocuk yuzunden uyumadım bütün gece diyor:KK48:
Kendini zorlama ya iş nedir ki bir kalkarsın bitiverir. Önemlileri yap gerisini her gun kucuk kucuk yaparsın.

Evin halini görsen hiç öyle demezsin. Bi haftadır elektrik süpürgesi açamadım. Uyurken ses olur diye açamıyorum, uyanıkken de korkuyor. Çamaşır bulaşık desen hiç bitmiyor yine küçük bey yüzünden. Odadan çıksam peşimden ağlıyor. Vallahi zormuş çocuklu kadın olmak:confused:

Evin halini görsen hiç öyle demezsin. Bi haftadır elektrik süpürgesi açamadım. Uyurken ses olur diye açamıyorum, uyanıkken de korkuyor. Çamaşır bulaşık desen hiç bitmiyor yine küçük bey yüzünden. Odadan çıksam peşimden ağlıyor. Vallahi zormuş çocuklu kadın olmak:confused:
geçer bu dönemlerde canım.
hep böyle olmuyorlar Allah'tan.
1,5 dan sonra daha kolay büyüyorlar.

benim en küçük 2.5 yaşında.
biz de sabahları kıyafet kavgası yapıyoruz artık.:)

geçer bu dönemlerde canım.
hep böyle olmuyorlar Allah'tan.
1,5 dan sonra daha kolay büyüyorlar.

benim en küçük 2.5 yaşında.
biz de sabahları kıyafet kavgası yapıyoruz artık.:)
Benimki de yaşına girecek 2 hafta sonra. Şu an yeni ayaklandığı için çok zorlanıyorum.

İnşallah şöyle güzel uyuyup güzel oynadığı zamanları görürüm.

2 gün öncedenmi yatış olacak 2 gün napacak çocuklar orada
orda kalmayacaklar canım.
sadece yatış işlemi yapılmış olacak.
Benimki de yaşına girecek 2 hafta sonra. Şu an yeni ayaklandığı için çok zorlanıyorum.

İnşallah şöyle güzel uyuyup güzel oynadığı zamanları görürüm.
inşaALLAH canım.
benim de en zorlandığım dönemdir 1-1.5 arası.
ama geçiyor çabucak.:)

orda kalmayacaklar canım.
sadece yatış işlemi yapılmış olacak.

inşaALLAH canım.
benim de en zorlandığım dönemdir 1-1.5 arası.
ama geçiyor çabucak.:)

Acaba bu 1.5 yasda bu kadar ağlamak normalmi hiç aglamayan oğlum herseye ağlar oldu koltuğa oturdumu görmesin elimden tutup ya kapıya götruyor zorla havalarda isindikca evde drmak istemiyor yada mutfaga durmadan bseyler ver yiyim diyor hiç otramiyorum yemek yapiyorum kucagina al bn katistriym diye ağlıyor of altını degstrirken ble agliyor

Ayy çalışanlara daha zordur tabi yazın calısmak. Benim üniv.de okulu en cok astıgım gunler bu gunlerdi :KK48: İnsanın içerilere binalara giresi gelmiyor.
Hamileymişsin canm tebrik ederm Sağlıcakla al kucağına inşallah
SORMA DIŞARIYI GÖRDÜKÇE İŞİMİ BİTİRİP İŞTEN KAÇASIM GELİYOR BENİMDE..ÜNİVERSİTEDE ÇOK YAPARDIK AMA İŞTE YAPILMIYOR MALESEF :d EVET CNM OĞLUŞUMLA BERABER ÇALIŞIYORUZ GÖBEĞİM MASAYA ÇARPMAYA BAŞLADI AMA İDARE EDİYOZ :KK70:5 YAŞINDA BİDE KIZIM VAR BENİM BAK TEYZESİ HAMUR AÇIYOR RESİMDE..

Selam kızlar bugun yine cok yakısıklıyım
image.jpg

Back