• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Naayııır.Var bende iki tane yetiyor

:oops::oops:

Geçmiş olsun canım:KK19:

Bende yaz gelsede dondurucuyu doldursam diye bekliyorum .koca dondurucu yetmiyo bide konserve yapıyorum .

:KK9::KK9:Bildin kız iki oğlan var bende.Amaaan evlenselerde kurtulsam laf ettirmem gelinlerime .Bulduğunu yesinler.

Bide tupper mupper :KK70::KK70:(okunuşu mapır onuda ingilizce gibi yazmışım .:KK70:çok entelim:KK70: )hikaye.Engüzeli maydonoz ,dereotu koy cam kavanoza kapat 3 hafta sararmaz.
Bu arada uyku sebebi anlaşıldı regl oldum .

Allah bağışlasın canım, yanlış anlama olmuş affet:oops:
gelin dostu kayınvalideye alkış gelsin o zaman:KK9:

hanımlar özellikle erkek bebişi olacak esencan kba ya da oğlu olanlar , anneler yapıyor oğullarını böyle çeşit çeşit alıştırıyolar evde sonra gelin çekiyor dertlerini :KK70: geleceğin kaynanaları yapmayın alıştırmayın koyun önlerine tek çeşit bir de masadan herkesin yemeği bitmeden kalkılmaması gerektiğiyle eline sağlık demesini öğretin lütfen:KK20:
aha ha ha ne doluymuş içim:KK48:

kesinlikle katılıyorum çocuk varlığı yokluğu bilecek yemek seçmeyecek evde eşine yardımcı olacak ohoo say say bitmez
eşimden örnek vereyim tek çocuk ,annesi sebze yemeklerine hiç alıştırmamış kendilerine pişirip o beğenmeyince ona özel menü yapılmış cok yanlış
şimdi doğru düzgün sebze yemiyor ben yapıp yiyorum yarım kg pırasa bile çok geliyor banada gına geldi artık
inşallah oğlumu öyle yetiştirmiycem Allah nasip ederse

*tuppera gelince bir adet sera var bende çok verim alamıyorum domates salatalık koyuyorum genelde
4 tanede buzluk için küçükler var antartika onlar daha çok işime yarıyor

Ayy öyleeeee okuyordum bir tembellik var üstümde yazmaya üşeniyordum ama bu tupper meselesini görünce bir yazayım dedim.Şimdi ben de yeşillik sebze saklamak için olan büyük mavi kapaklı küp şeklinde olanın orta boyu var gbencim.Kaç kez denediysem doğrayıp koyunca da bozuldu yikayip bütün koyuncada bozuldu.sadece kuru kuru yıkamadan koyunca bozulmadi kıvırcik felan .Ağzını çok iyi kapatıyorum ama cıkss geçinemedik tupper la vesselam . mor lahanayı doğrayıp kavanoza koyun kızlar yarısindan fazlasına kadar su doldurun üstünüde sirkeyle tamamlayin birazda tuz ekleyin atın dolaba .Bir ay kullaniyorum ben salatalara gayet güzel oluyor.Yemek konusu bizde de sorun benim oglum ergen artık ,herşeyi yemiyo kavga edip duruyoruz şaştım ne pişireceğimi valla.

Canım havasini aliyomusun peki benim yeşillikler 1 ay duruyo

Kızlar tupperi kapatirken havasini iyi almak lazım bende ilk kullandimda peynirim bile hemen bozulmustu kaynanama dedmki okadar alıyorsun bunlar hiç iyi deil anlattım havasını almadim dan oluyormuş şimdi gayet memnunum

kesinlikle katılıyorum çocuk varlığı yokluğu bilecek yemek seçmeyecek evde eşine yardımcı olacak ohoo say say bitmez
eşimden örnek vereyim tek çocuk ,annesi sebze yemeklerine hiç alıştırmamış kendilerine pişirip o beğenmeyince ona özel menü yapılmış cok yanlış
şimdi doğru düzgün sebze yemiyor ben yapıp yiyorum yarım kg pırasa bile çok geliyor banada gına geldi artık
inşallah oğlumu öyle yetiştirmiycem Allah nasip ederse

*tuppera gelince bir adet sera var bende çok verim alamıyorum domates salatalık koyuyorum genelde
4 tanede buzluk için küçükler var antartika onlar daha çok işime yarıyor
:KK9::KK9::KK9:

Kızlar tupperi kapatirken havasini iyi almak lazım bende ilk kullandimda peynirim bile hemen bozulmustu kaynanama dedmki okadar alıyorsun bunlar hiç iyi deil anlattım havasını almadim dan oluyormuş şimdi gayet memnunum
vallahi canım ekstra bir hava alma yöntemi varmı bilmiyorum ama ben kapağını iyice bastırıp hava deliklerini öyle kapatıyorum vakumlamışım gibi oluyor ama içindeki durmuyor:KK43: ancak içine kağıt havlu koyarsam duruyor onu koyduktan sonrada buzdolabı poşetinde de saklasan duruyor zaten

vallahi canım ekstra bir hava alma yöntemi varmı bilmiyorum ama ben kapağını iyice bastırıp hava deliklerini öyle kapatıyorum vakumlamışım gibi oluyor ama içindeki durmuyor:KK43: ancak içine kağıt havlu koyarsam duruyor onu koyduktan sonrada buzdolabı poşetinde de saklasan duruyor zaten
Esseden cam saklama kapları aldım çok seviyorum dikdörtgen şekilli.buzdolapta üstuste koyuyorum .Cam olsunn herşey.mis missssss

doğrayinca turunculaşıyo canım ya:KK43: bende yıkayıp kurutup kaldırıyorum öyle dolapta duruyo ama 7 de evde oluyorum aç düşüyorum eve öyle zor geliyoki bana, hoş seninki gibi önceden doğrasam bile onun üstüne domates salatalık da doğramak lazım tembel olduğumu söylemiştim dimi:KK70: bak bu tupperlarada onca para dökdük daha memnun olduğum bir ürünü çıkmadı aldıklarımdan
Bende çok yok zaten ama kırmızı kapaklı yuvarlak bir şeyi var o güzel yaa ben hep ona koyuyorum salatamıı.o_OBir de turunculaşmasın diyorsan marulları elinle yırtarak böl karemsi güzel gen seviyorum:KK15:
Oğluma şimdiden temizlik bile yaptiriyorum ben yerleri silerken oda hemen getiriyo viledasini kovasini ütü yapiyorum onunda ütüsü var hemen alıp geliyor oda yapiyor simdi ben aspirotrü sildim baktım eline sünger almış masanin altını sıliyor ben gibi egiliyo bide:KK70::KK70:
oooh hamarat maaşallahh:KK57:
Tam bir cetvelci oğlu:KK70:
Ayy öyleeeee okuyordum bir tembellik var üstümde yazmaya üşeniyordum ama bu tupper meselesini görünce bir yazayım dedim.Şimdi ben de yeşillik sebze saklamak için olan büyük mavi kapaklı küp şeklinde olanın orta boyu var gbencim.Kaç kez denediysem doğrayıp koyunca da bozuldu yikayip bütün koyuncada bozuldu.sadece kuru kuru yıkamadan koyunca bozulmadi kıvırcik felan .Ağzını çok iyi kapatıyorum ama cıkss geçinemedik tupper la vesselam . mor lahanayı doğrayıp kavanoza koyun kızlar yarısindan fazlasına kadar su doldurun üstünüde sirkeyle tamamlayin birazda tuz ekleyin atın dolaba .Bir ay kullaniyorum ben salatalara gayet güzel oluyor.Yemek konusu bizde de sorun benim oglum ergen artık ,herşeyi yemiyo kavga edip duruyoruz şaştım ne pişireceğimi valla.
Hay Allah canım ya bir ben mi memnunum:KK64: Mor lahanayı duymuştum da hiç yapmadım deneyeceğim kesinlikle tavsiyenle:KK15:Yemek seçen çocuk zor:KK43:
aynı valla yukarıda da yazdım bende hiç memnun kalmadım bildiğin saklama kabı işte, bende mini şef le rendesi de var öylece duruyor hele meşhur şişesi allahım nasıl koku yapıyor:KK43:
Ay ben mini şefi nerdeyse her gün kullanırım şişesini deee. o_OÇok şaşırdım haa.
Şişede kokuya da hiç rastlamadım:KK57: Gerçi ben hep içine bir fiske ingiliz karbonatı atarım alkali olsun su diye. Daha sağlıklı hem de zayıflatıyor diye. Ondan olabiliro_O
Bide tupper mupper :KK70::KK70:(okunuşu mapır onuda ingilizce gibi yazmışım .:KK70:çok entelim:KK70: )hikaye.Engüzeli maydonoz ,dereotu koy cam kavanoza kapat 3 hafta sararmaz.
Bu arada uyku sebebi anlaşıldı regl oldum .
Tek maydonozu ayıklayıp öyle tutuyorum zaten:KK19: Ben salata olarak söylemiştim marulla beraber.
Esseden cam saklama kapları aldım çok seviyorum dikdörtgen şekilli.buzdolapta üstuste koyuyorum .Cam olsunn herşey.mis missssss
Cam saklama kaplarına bende bayılıyorum çook güzellerrr. Bir tek istediğim boy bulamadım dikdörtgen her girdiğim yerde bakıyorum:KK36:

Hatunlar iyi ki bir pazara gidip geldim bıdır bıdır :eek::KK53:Nasıl da sayfalarca konuşmuşsunuz maaşallah:KK15:

Ölüyorum kuşlarrr cok yorgunumm
Bugun neler yaptıgımı yazıp kaçıcam devircem totoyu:KK48:
Bulasıklar yıkandı yerleştirildi
Çamaşır yıkandı asıldı
Perdeler yıkandı ütülendi takıldı
Camlar silindi
Çekmeceler boşaltıldı temizlendi fazlalıklar atıldı
Küfler temizlendi Baroness saol canım o küf spreyiyle hallettim kolay oldu valla
Alışveriş yapıldı
Köpeğim yürüyüşe çıkarıldı
Akşam yemeğine de mangal yaktı eşim
Artık dinlenmeye gectim
Tabi tüm bu işlerde kocamda cok yardımcı oldu saolsun hatta camları dıştan o siliyor bizde:KK48:
Herkese iyi geceler

Ohh ankarada hava mis yaa.
Yılın en guzel günleri bu kapalı havaların gidipte güneşin pırıl pırıl ısıtmaya basladıgı günler. İnsanın içi cıvıldıryorr:KK68:
Kedilerimi köpeğimi terasa cıkardım yerlerde yuvarlanıp güneşleniyorlar onlarda özlemiş güneşi:KK48:
Benimde coookk uykum varr bir kahve içip kendime geleyim en iyisi. Sabah kahvaltı yapma alıskanlıgımda yok.
Yaz geldi ben şişko şişko geziyorum :KK43:

Yılın en guzel günleri bu kapalı havaların gidipte güneşin pırıl pırıl ısıtmaya basladıgı günler. İnsanın içi cıvıldıryorr:KK68:
Kedilerimi köpeğimi terasa cıkardım yerlerde yuvarlanıp güneşleniyorlar onlarda özlemiş güneşi:KK48:
Benimde coookk uykum varr bir kahve içip kendime geleyim en iyisi. Sabah kahvaltı yapma alıskanlıgımda yok.
GÜNEŞİN TADINI ÇIKAR..ÇERKEZKÖYDE DE HAVA MİSLER GİBİ İNSANIN ÇALIŞASI GELMİYOR VALLA..

GÜNEŞİN TADINI ÇIKAR..ÇERKEZKÖYDE DE HAVA MİSLER GİBİ İNSANIN ÇALIŞASI GELMİYOR VALLA..

Ayy çalışanlara daha zordur tabi yazın calısmak. Benim üniv.de okulu en cok astıgım gunler bu gunlerdi :KK48: İnsanın içerilere binalara giresi gelmiyor.
Hamileymişsin canm tebrik ederm Sağlıcakla al kucağına inşallah

Evet ya bugün hava çok güzel ama bn kafamı kaldramiyorum gece çocuk hiç uyumadi malum bizde uyuyamdk braz uyudu 6tida geri kalkti hala ayakda o geziniyor bn adeta mücadele veriyorum :KK43:

Evet ya bugün hava çok güzel ama bn kafamı kaldramiyorum gece çocuk hiç uyumadi malum bizde uyuyamdk braz uyudu 6tida geri kalkti hala ayakda o geziniyor bn adeta mücadele veriyorum :KK43:

:KK48::KK48: Çocuk yapmak için önümdeki en buyuk korkularımdan biri gece uykularımın bölünecek olması:KK53:
Hastamı canım neden uyumadı kaç yasında

Back