Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

canım işe yaramasına çok sevindim

Çocuk yapmak için önümdeki en buyuk korkularımdan biri gece uykularımın bölünecek olması
Hastamı canım neden uyumadı kaç yasında

Bende uykusuzluga hiç gelemem baş ağrısı yapar sinirli olurum ama çocuk olunca bambaşka oluyomus.15 aylik canım daha ay bilmiyorumki hastada değil akşam yatmadan facebooka resim koyduk aradan yarım saat sora böyle nazara inanmam ama bu gidisle inanicam :)

Bende hiç inanmam öyle seylere ama nazar konusu cok baska ya gercekten nazar değiyor. Hele bana göz değdiği anda beni bir esneme tutar anlatamam dugunumde butun gun esnemiştim gözümden yaşlar geliyordu artık butun makyaj dagılmıstı sonra nazar duası okudularda geçti
Her eklediğin resmin ustune 'maşallah deyin lağğnnn uyuyamıyorum sizin yuzunuzden' yaz bari

Ben de haftalık yapılacak işleri yazıp buzdolabına asıyordum,bittikçe de karalıyordum, bu liste fikri iyiymiş

genelde sabahları tek takılırdım buralarda sizi görmek güzel
nazara bende çok inanıyorum aynı senin gibi beni de esneme tutar hatta kafayı kaldıramam

Hemen birine nazar duası okut ona geçsin esneme

Bu arada beni de alıştırın şu işlere yaa. Temizimdir ama evin dağınıklığı, işi hiç bitmiyor

Canm hoşgeldin.
Al benden de o kadar benim evde cok dagınıktır 2 kedi 1 köpek oldugundan dolayı. Ben şöyle bir çözüm buldum.
Bugunden itibaren kendine sevimli renkli buyuk bir sepet al evde ortada kalan ve yerine kaldırmaya üşendiğin her seyi o sepetin içine at. Ertesi gün temizlik yaparken yerlerine kaldırırsın. Ben bu sekilde kurtuldum

benim motive kaynağım bu bide renkli kalemlerle işaretliyorum rengarenk gördükçe yaptıkça yapası geliyor insanın canım

o zaman doğru topiktesin tatlım aramıza hoşgeldin

Hoşbuldum canımlar
Evde çok iş var ama ben elimde telefon uzanıyorum koltukta.

11 aylık oğlum var ve geceleri hiç uyuumuyorum desem yeridir yani. Galiba depresyona da girdim iyice. Iş görmek istemiyorum bi süredir

Öyle bi sepetimiz var zaten ama bebek olunca, ben toplarken o da sepetin diğer ucundan boşaltıyor

Hoşbuldum canımlar
Evde çok iş var ama ben elimde telefon uzanıyorum koltukta.

11 aylık oğlum var ve geceleri hiç uyuumuyorum desem yeridir yani. Galiba depresyona da girdim iyice. Iş görmek istemiyorum bi süredir

Ayy kızlar iyice korkutuyorsunuz beni çocuktan ya gelen cocuk yuzunden uyumadım bütün gece diyor
Kendini zorlama ya iş nedir ki bir kalkarsın bitiverir. Önemlileri yap gerisini her gun kucuk kucuk yaparsın.

Ayy kızlar iyice korkutuyorsunuz beni çocuktan ya gelen cocuk yuzunden uyumadım bütün gece diyor
Kendini zorlama ya iş nedir ki bir kalkarsın bitiverir. Önemlileri yap gerisini her gun kucuk kucuk yaparsın.
korkma ya bu yaşa kadar neler için uykusuz kalmışsındır.:)
sınavlar için ne çok sabahladık hepimiz.
insan severek yapıyor.
o yüzden şu anki sitemli yaklaşım aklına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…