Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Kesinlikle işe yarıyor!
Burdan gazı almasam ben nerden popomu kaldıracağım da ayakkabı kutularımı kaplayım diyeceğim! Aklıma gelmişti ama üşeniyordum burda sizlerin gıcır gıcır ayakkabılıkları görünceee "kızım gben kalk dedim taş çatlasın iki günlük iş yapayım mı yapmayım mı deyip durma!"
Etiket de yapıştıracağım nihaha

Evet Baronesss im ya raf aralığı fazla olan dolaplarda kutulama çok iyi bir alan kazandırıcı

merak ettim şimdi senin kutuları , sen ne için kullanacaksın tek kumaştanmı yapıyorsun hepsini

merak ettim şimdi senin kutuları , sen ne için kullanacaksın tek kumaştanmı yapıyorsun hepsini
Ayakkabılarım içiin. Önce ikeanın ayakkabı kutularına baktım hatta aldım ondan "olur yiaa" diye. Sığmıyor ayakkabılığıma ayakkabılar, onlara koyunca Sonra senin şeffaflardan baktım. Aynen, yine sığmıyor. Bende madem içlerinde rahat oldukları kutuları güzelleştireyim dedim.
Tek kumaştan yapacaktım ama kapaklara yetmedi başka kumaştan yapıyorum onları. 3 kapağım kaldı bugün biter yaaa yüklerim hemen Hiç merak etme yavruum Kimse merak etmesin bitsin hemen yükleyeceğim

Herkese güzel bir hafta olsun inşallah hastalarımıza şifa derdi olana deva versin Allah
Baronesss banyo nu çok beğendim Ohh mis maşallah
bende cumartesi Eminönü ne gittim oturma odamin perdesi yırtılmıştı onu yeniledim pazar da eşimin de yardımıyla evi süpür sil toz al yaptım gece oniki ye kadarda ütü yaptım birde yürüyüş yaptım arkadaş larla sabaha ben pert çıktım
simdi çocukları uyutup bende uyuyacaktim sizlerin yaptığınız işleri görünce ne yapacağımı şaşırdım
şöyle bir kahve içip uykuyu kaçırayim bari işler beni Bekler

ne güzel eşini takdir ettim valla, epey iş yapmışsınız beraber,nasıl güzel evine bahar gelmiştir şimdi
sağolsun ya o öyle yardımcı olmasa halim ne olur benim..aramızda kalsın evde bulaşık makinesi boşaltma ve toz alma işi onun bi ütüyü beceremiyor işte..yapabilse onuda yaptırıcam ama malesef..

bende mi öyle yapsam acep..hmm bi düşüneyim o dolabıma ek raf koyacaktım ama kutuda olabilir..

sepeti aldım yere arkadaş gidiyodu sağolsun söyledim aldı geldi bende hemen koydum böyle daha iyi oldu sankiEki Görüntüle 1491526
Daha güzel olmuuş
Baronesss in herr yeri mis
mavilim sen de az iş yapmamışsın kba'yla senin beylerin maaşallahı varmış bu haftasonuEve yeni perde evi yeniliyor resmen çok güzel olmuştur eminim

sağolsun ya o öyle yardımcı olmasa halim ne olur benim..aramızda kalsın evde bulaşık makinesi boşaltma ve toz alma işi onun bi ütüyü beceremiyor işte..yapabilse onuda yaptırıcam ama malesef..
Ayy evet keşke ütüye de el atsalar kbam
bende mi öyle yapsam acep..hmm bi düşüneyim o dolabıma ek raf koyacaktım ama kutuda olabilir..
Evde boşta kutun varsa koy bi dene güzel olursa alırsın
Ooo bayağı toparlamıış Yagmuluk her bir şeyi değiştirince hiç üşenmeden tekrar fotoğraf çekip ekliyorsun ya helal arkadaşım Ben üşenirim

Ayakkabılığıım

Eklentiler

• 11.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 579
  • 12.jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 671
  • 13.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 562
  • 14.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 578
  • 15.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 671
  • 16.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 541
  • 17.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 504
  • 18.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 561
canımmmmm, bekliyorum ama bi öngösterim tek bir kutu fotosu alsaydık iyiydi

teşekkür ederim canım, kahve yanı çikolata ye tatlım bol enerji lazım, ahhhh ah işteyim ben ,evde olsam neler yapardım şimdi sizleri görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…