- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Kesinlikle işe yarıyor!kendi adıma konuşayım ben gerçekten merak ediyorum fotoları, aklıma yatanları kafamda ampul yakanları kopyalıyorum not alıyorum ve gerçekten buranın çok işe yaradığına inanıyorum, kba sabırsızlıkla bekliyorum fotolarını
Evet Baronesss im ya raf aralığı fazla olan dolaplarda kutulama çok iyi bir alan kazandırıcıkumaş işi daha zormuş canım ya, aman dikkat et kendine sen bize lazımsın, ben koçtaştan almıştım kağıtları yaklaşık 3 yıl oldu yapalı, vitrinin (camsız) kapağını açınca üst üste aynı desen kutular düzenli duruyor bir de en azından bardaklar falan üst üste koyulabildiği için yer kazandırıyor
merak ettim şimdi senin kutuları , sen ne için kullanacaksın tek kumaştanmı yapıyorsun hepsiniKesinlikle işe yarıyor!
Burdan gazı almasam ben nerden popomu kaldıracağım da ayakkabı kutularımı kaplayım diyeceğim!Aklıma gelmişti ama üşeniyordum burda sizlerin gıcır gıcır ayakkabılıkları görünceee "kızım gben kalk dedim taş çatlasın iki günlük iş yapayım mı yapmayım mı deyip durma!"
Etiket de yapıştıracağım nihaha
Evet Baronesss im ya raf aralığı fazla olan dolaplarda kutulama çok iyi bir alan kazandırıcı
Ayakkabılarım içiin. Önce ikeanın ayakkabı kutularına baktım hatta aldım ondan "olur yiaa" diye. Sığmıyor ayakkabılığıma ayakkabılar, onlara koyuncamerak ettim şimdi senin kutuları , sen ne için kullanacaksın tek kumaştanmı yapıyorsun hepsini
sağolsun ya o öyle yardımcı olmasa halim ne olur benim..aramızda kalsın evde bulaşık makinesi boşaltma ve toz alma işi onunne güzel eşini takdir ettim valla, epey iş yapmışsınız beraber,nasıl güzel evine bahar gelmiştir şimdi
bende mi öyle yapsam acep..hmm bi düşüneyim o dolabıma ek raf koyacaktım ama kutuda olabilir..kumaş işi daha zormuş canım ya, aman dikkat et kendine sen bize lazımsın, ben koçtaştan almıştım kağıtları yaklaşık 3 yıl oldu yapalı, vitrinin (camsız) kapağını açınca üst üste aynı desen kutular düzenli duruyor bir de en azından bardaklar falan üst üste koyulabildiği için yer kazandırıyor
SÜPER OLMUŞ BİŞEYLERİ DÜZELTİRKEN BAŞKA ŞEYLER İÇİN YER AÇILMASI NE HOŞ :)Paketli makarna baharatlarim vs için sepet aldım hepsini içine topladim bakliyat dolabina taşıdım boşalan yerede baharatligim tezgahda duran yagdanligi felan koydum Eki Görüntüle 1491566 Eki Görüntüle 1491553
sepeti aldım yere arkadaş gidiyodu sağolsun söyledim aldı geldi bende hemen koydum böyle daha iyi oldu sankiEki Görüntüle 1491526
Baronesss in herr yeri misHerkese güzel bir hafta olsun inşallah hastalarımıza şifa derdi olana deva versin Allah
Baronesss banyo nu çok beğendim Ohh mis maşallah
bende cumartesi Eminönü ne gittim oturma odamin perdesi yırtılmıştı onu yeniledim pazar da eşimin de yardımıyla evi süpür sil toz al yaptım gece oniki ye kadarda ütü yaptım birde yürüyüş yaptım arkadaş larla sabaha ben pert çıktım
simdi çocukları uyutup bende uyuyacaktim sizlerin yaptığınız işleri görünce ne yapacağımı şaşırdım
şöyle bir kahve içip uykuyu kaçırayim bari işler beni Bekler
Ayy evet keşke ütüye de el atsalar kbamsağolsun ya o öyle yardımcı olmasa halim ne olur benim..aramızda kalsın evde bulaşık makinesi boşaltma ve toz alma işi onunbi ütüyü beceremiyor işte..yapabilse onuda yaptırıcam ama malesef..
Evde boşta kutun varsa koy bi dene güzel olursa alırsınbende mi öyle yapsam acep..hmm bi düşüneyim o dolabıma ek raf koyacaktım ama kutuda olabilir..
Ooo bayağı toparlamıışPaketli makarna baharatlarim vs için sepet aldım hepsini içine topladim bakliyat dolabina taşıdım boşalan yerede baharatligim tezgahda duran yagdanligi felan koydum Eki Görüntüle 1491566 Eki Görüntüle 1491553
canımmmmm, bekliyorum ama bi öngösterim tek bir kutu fotosu alsaydık iyiydiAyakkabılarım içiin. Önce ikeanın ayakkabı kutularına baktım hatta aldım ondan "olur yiaa" diye. Sığmıyor ayakkabılığıma ayakkabılar, onlara koyuncaSonra senin şeffaflardan baktım. Aynen, yine sığmıyor. Bende madem içlerinde rahat oldukları kutuları güzelleştireyim dedim.
Tek kumaştan yapacaktım ama kapaklara yetmedi başka kumaştan yapıyorum onları.3 kapağım kaldı bugün biter yaaa yüklerim hemen Hiç merak etme yavruum Kimse merak etmesin bitsin hemen yükleyeceğim
süpersinsepeti aldım yere arkadaş gidiyodu sağolsun söyledim aldı geldi bende hemen koydum böyle daha iyi oldu sankiEki Görüntüle 1491526
Bitirdim bileecanımmmmm, bekliyorum ama bi öngösterim tek bir kutu fotosu alsaydık iyiydi
teşekkür ederim canım, kahve yanı çikolata ye tatlım bol enerji lazım, ahhhh ah işteyim ben ,evde olsam neler yapardım şimdi sizleri görünceHerkese güzel bir hafta olsun inşallah hastalarımıza şifa derdi olana deva versin Allah
Baronesss banyo nu çok beğendim Ohh mis maşallah
bende cumartesi Eminönü ne gittim oturma odamin perdesi yırtılmıştı onu yeniledim pazar da eşimin de yardımıyla evi süpür sil toz al yaptım gece oniki ye kadarda ütü yaptım birde yürüyüş yaptım arkadaş larla sabaha ben pert çıktım
simdi çocukları uyutup bende uyuyacaktim sizlerin yaptığınız işleri görünce ne yapacağımı şaşırdım
şöyle bir kahve içip uykuyu kaçırayim bari işler beni Bekler
fotosunu çekerim tatlım bir bak kafana yatarsa öyle yaparsınbende mi öyle yapsam acep..hmm bi düşüneyim o dolabıma ek raf koyacaktım ama kutuda olabilir..
Paketli makarna baharatlarim vs için sepet aldım hepsini içine topladim bakliyat dolabina taşıdım boşalan yerede baharatligim tezgahda duran yagdanligi felan koydum Eki Görüntüle 1491566 Eki Görüntüle 1491553
ayyyyyyyy ay ay neler görüyorum valla merak ettiğimiz kadar varmış, Allahım ya ne yetenekler varmış sende böyle ağzım açık kaldı bakarken, kutuların güzelliğiAyakkabılığıım
AMA BUNLAR ÇOK GÜZEL OLMUŞŞŞ
ihihihi yaa çok mutlu oldumayyyyyyyy ay ay neler görüyorum valla merak ettiğimiz kadar varmış, Allahım ya ne yetenekler varmış sende böyle ağzım açık kaldı bakarken, kutuların güzelliğidur bi daha bakayım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?