- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
- Konu Sahibi Tembelgiller
Gben bunları senn mi kapladin süper olmuş emeğine sağlık birini ayrıntılı çekip eklermisin canım bizede fikir olsunAyakkabılığıım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gben bunları senn mi kapladin süper olmuş emeğine sağlık birini ayrıntılı çekip eklermisin canım bizede fikir olsunAyakkabılığıım
senin kırmızı topuklu stilini sevsinlerihihihi yaa çok mutlu oldum bence de güzel olmuş
Ayakkabılığıım
Ben kapladım yavrum, kumaşı silikonla, etiketi de tabii ki çift taraflı bantla yapıştırdım Çektim şimdi, ekliyorum aşağıya.Gben bunları senn mi kapladin süper olmuş emeğine sağlık birini ayrıntılı çekip eklermisin canım bizede fikir olsun
Sev beni Baronessssenin kırmızı topuklu stilini sevsinler
Teşekkür ederim yagmulukum Bana ilham veriyorsunuzÇok güzel olmuş canım çok begendim ellerine sağlık spersin
seviyorum seni zaten tatlım bence içine hiç gerek yok canım ya gayet güzel olmuş böyle, ayakkabını güzelliği karşısında benBen kapladım yavrum, kumaşı silikonla, etiketi de tabii ki çift taraflı bantla yapıştırdım Çektim şimdi, ekliyorum aşağıya.
İçleri dışları kadar havalı olmadı, bir posta daha gaza gelsem belki içlerini de hallederim
Sev beni Baronesss
Sığmadı etiket formatıma stilettoStil olarak kısalttım
Dolgu da dolgu topuk değil, gbence dolgu; platform demek Bir tane bile dolgu topuğum yok
Teşekkür ederim yagmulukum Bana ilham veriyorsunuz
HARİKA Bİ FİKİR HEPSİ BİR ÖRNEK OLDUĞU İÇİNDE ÇOK ŞIK DURUYOR DOLABINDA..Ben kapladım yavrum, kumaşı silikonla, etiketi de tabii ki çift taraflı bantla yapıştırdım Çektim şimdi, ekliyorum aşağıya.
İçleri dışları kadar havalı olmadı, bir posta daha gaza gelsem belki içlerini de hallederim
Sev beni Baronesss
Sığmadı etiket formatıma stilettoStil olarak kısalttım
Dolgu da dolgu topuk değil, gbence dolgu; platform demek Bir tane bile dolgu topuğum yok
Teşekkür ederim yagmulukum Bana ilham veriyorsunuz
Bu konudan doyarsak belki "dolaplarımızdaki ayakkabılarımız" diye bir konu açıp her ayakkabımızı paylaşırız Baronesss im çingenemseviyorum seni zaten tatlım bence içine hiç gerek yok canım ya gayet güzel olmuş böyle, ayakkabını güzelliği karşısında ben
Ya zaten kutuları benden başka açıp kim bakacak da Bence de kaplamayım.HARİKA Bİ FİKİR HEPSİ BİR ÖRNEK OLDUĞU İÇİNDE ÇOK ŞIK DURUYOR DOLABINDA..
VALLA BANA SORARSAN İÇLERİNİDE KAPLAMANA HİÇÇ GEREK YOK DIŞI YETERİNCE HAVALI BIRAK İÇİNDEKİ HAVASI AYAKKABIDA KALSIN
ÖYLE BİR KONU AÇARSAK EN RAHAT BEN OLURUM HERALDE ÖYLEEE ÇOKK DÜZENLEMEKLE UĞRAŞIP RESİM EKLEYECEĞİM ÇOK AYAKKABIM YOKBu konudan doyarsak belki "dolaplarımızdaki ayakkabılarımız" diye bir konu açıp her ayakkabımızı paylaşırız Baronesss im çingenem
Ya zaten kutuları benden başka açıp kim bakacak da Bence de kaplamayım.
Olsun ya ayakkabı olsun her türlü bakarızÖYLE BİR KONU AÇARSAK EN RAHAT BEN OLURUM HERALDE ÖYLEEE ÇOKK DÜZENLEMEKLE UĞRAŞIP RESİM EKLEYECEĞİM ÇOK AYAKKABIM YOK
AYAKKABI VE ÇANTA KONUSUNDA FAKİRİM BİRAZ HELE BİDE İŞE SPOR AYAKKABI İLE GELİNCE
canım gördüğün gibi gündüz kimsecikler yok ben de çıkıyorum şimdiAaa herkes nerelere kaybolduu?
Ben 2 makine çamaşır yıkadıım, yün yorganımı havalandırdım. Onu kaldıracağım baza altına.
Nevresimleri değiştirdim, kaz tüyü yorganı geçirdim.
Kutuları yaparken dağıttığım odayı topladım
Mutfağı toparladım. Yemek yaptım salata 2 dklık iş.
Aaay azıcık iş yapmışım
Aaa herkes nerelere kaybolduu?
Ben 2 makine çamaşır yıkadıım, yün yorganımı havalandırdım. Onu kaldıracağım baza altına.
Nevresimleri değiştirdim, kaz tüyü yorganı geçirdim.
Kutuları yaparken dağıttığım odayı topladım
Mutfağı toparladım. Yemek yaptım salata 2 dklık iş.
Aaay azıcık iş yapmışım
Maşallah çok güzel olmuş pembis pembisEki Görüntüle 1491896 Eki Görüntüle 1491897 Eki Görüntüle 1491898 Eki Görüntüle 1491899 Eki Görüntüle 1491900 Eki Görüntüle 1491901 Eki Görüntüle 1491902 Eki Görüntüle 1491903
haftasonu yapılanlar kızımın tavla için daha güzel bişey en kısa zamanda yapmalıyım sanki.. hadi buyrun hanımlar bekliyorum fikirlerinizi
Allah damatlığinı da göstersin canım nasıl şimdi küçük beyKizlar bu gun oglum sunnet oldu. Bende hic bir is yok yani. Ama bi kav sepet aldim duzenlememei yapinca fotolari aticam.
Ah biz de de takı-toka tepesi sorunsalı mevcut ama kroner yer yetmezliği sorunu moral bozuyor. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.Eki Görüntüle 1491896 Eki Görüntüle 1491897 Eki Görüntüle 1491898 Eki Görüntüle 1491899 Eki Görüntüle 1491900 Eki Görüntüle 1491901 Eki Görüntüle 1491902 Eki Görüntüle 1491903
haftasonu yapılanlar kızımın tavla için daha güzel bişey en kısa zamanda yapmalıyım sanki.. hadi buyrun hanımlar bekliyorum fikirlerinizi
O beyaz sepetin fiyatını hatırlıyor musun canım?Günaydın bayanlar bende dün banyo dolabimi düzenledim braz