Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Gben bunları senn mi kapladin süper olmuş emeğine sağlık birini ayrıntılı çekip eklermisin canım bizede fikir olsun
Ben kapladım yavrum, kumaşı silikonla, etiketi de tabii ki çift taraflı bantla yapıştırdım Çektim şimdi, ekliyorum aşağıya.
İçleri dışları kadar havalı olmadı, bir posta daha gaza gelsem belki içlerini de hallederim
senin kırmızı topuklu stilini sevsinler
Sev beni Baronesss
Sığmadı etiket formatıma stilettoStil olarak kısalttım
Dolgu da dolgu topuk değil, gbence dolgu; platform demek Bir tane bile dolgu topuğum yok
Çok güzel olmuş canım çok begendim ellerine sağlık spersin
Teşekkür ederim yagmulukum Bana ilham veriyorsunuz

Eklentiler

• 11.jpg
    171,9 KB · Görüntüleme: 275
  • 12.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 260
  • 13.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 266
  • 14.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 266
  • 15.jpg
    160,2 KB · Görüntüleme: 266
  • 16.jpg
    168,7 KB · Görüntüleme: 247
seviyorum seni zaten tatlım bence içine hiç gerek yok canım ya gayet güzel olmuş böyle, ayakkabını güzelliği karşısında ben

HARİKA Bİ FİKİR HEPSİ BİR ÖRNEK OLDUĞU İÇİNDE ÇOK ŞIK DURUYOR DOLABINDA..
VALLA BANA SORARSAN İÇLERİNİDE KAPLAMANA HİÇÇ GEREK YOK DIŞI YETERİNCE HAVALI BIRAK İÇİNDEKİ HAVASI AYAKKABIDA KALSIN

seviyorum seni zaten tatlım bence içine hiç gerek yok canım ya gayet güzel olmuş böyle, ayakkabını güzelliği karşısında ben
Bu konudan doyarsak belki "dolaplarımızdaki ayakkabılarımız" diye bir konu açıp her ayakkabımızı paylaşırız Baronesss im çingenem
Ya zaten kutuları benden başka açıp kim bakacak da Bence de kaplamayım.

Reactions: kba
ÖYLE BİR KONU AÇARSAK EN RAHAT BEN OLURUM HERALDE ÖYLEEE ÇOKK DÜZENLEMEKLE UĞRAŞIP RESİM EKLEYECEĞİM ÇOK AYAKKABIM YOK
AYAKKABI VE ÇANTA KONUSUNDA FAKİRİM BİRAZ HELE BİDE İŞE SPOR AYAKKABI İLE GELİNCE

Olsun ya ayakkabı olsun her türlü bakarız
Sabahtan beri eve bir gıdım hayrım dokunmadı kalksam da biraz iş yapsaam
Ne nankör iş ev işi sahiden! Yapıyorsun yapıyorsun sonra yine yapman gerekiyor

Aaa herkes nerelere kaybolduu?
Ben 2 makine çamaşır yıkadıım, yün yorganımı havalandırdım. Onu kaldıracağım baza altına.
Nevresimleri değiştirdim, kaz tüyü yorganı geçirdim.
Kutuları yaparken dağıttığım odayı topladım
Mutfağı toparladım. Yemek yaptım salata 2 dklık iş.
Aaay azıcık iş yapmışım

canım gördüğün gibi gündüz kimsecikler yok ben de çıkıyorum şimdi

Oh ne gzel ya ben is olarak sadece çamaşır yikadim serdim biraz isde dolaplari dzenlemistm yemek yaptim o mutfakda ki dagnikli bile şimdi kalkıp mecburiyetten toplucam hiç halim yok güya buzdolabı temizlicektim bugün

Kızlar sizin resimleri gördükçe yaptığınız işleri gördükçe canım çekiyo ama hiiç gücüm yok.Şu evi hayırlısıyla bir taşıyalımda o zaman inşallah daha çok faydası olacak bu topiğin bana .

Maşallah çok güzel olmuş pembis pembis
Kizlar bu gun oglum sunnet oldu. Bende hic bir is yok yani. Ama bi kav sepet aldim duzenlememei yapinca fotolari aticam.
Allah damatlığinı da göstersin canım nasıl şimdi küçük bey

Bugün 3 makine çamaşır yıkadım .Biraz yemek başkada bişey yok.Tansiyonum düşük öýle dönüyo heryer . çamaşırları eşim serdi .Tuzlu ayran içiriyo .Neoldu anlamadım ..

Kızlar bugün 3M Migrostaydım, temizlik bezleri, süngerler, temizlik eldivenleri (%50) bazı deterjanlar ve diş fırçaları indirimdeydi. Birkaç eldiven, mikro fiber bez, fırça filan aldım. Bu arada saklama kabında da indirim gözüme çarpanlar arasında.

Ah biz de de takı-toka tepesi sorunsalı mevcut ama kroner yer yetmezliği sorunu moral bozuyor. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
"Kızımın tavla derken neyi kastettin anlayamadım?"

Reactions: kba
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…