• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

günaydın kızlar.
cuma çok aşırı bir burun akıntısı başlamıştı bende.
c.tesi sabah yataktan kalkamadım.
her yanım acıyor,ağrıyordu.
iki gün çok zor geçti.
sabah işe geldim ama birazdan dr.gidip rapor alacağım.
çok fenayım.:KK43:

Geçmiş olsun canim inş biran önce toparlanirsin.

Günaydın bayanlar bende dün banyo dolabimi düzenledim braz

Eklentiler

• 14289071965301336671164.jpg
    14289071965301336671164.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 217
sepet kardeşliği:KK19: canım dolabın eski fotosuna baktım şimdi de sepet ne kadar değiştiriyor görüntüyü çok güzel olmuş

teşekkür ederimmm:KK15::KK15::KK15:

Evet canım ya aslında orayi mutfaga almıştım denedim çokda gsel oldu sonra ani bir fikirle banyoya taşıdım şimdi mutfagadami alsamki diyorum

günaydın şekerler..
Günaydın kbacığıım:KK19:
günaydın kızlar.
cuma çok aşırı bir burun akıntısı başlamıştı bende.
c.tesi sabah yataktan kalkamadım.
her yanım acıyor,ağrıyordu.
iki gün çok zor geçti.
sabah işe geldim ama birazdan dr.gidip rapor alacağım.
çok fenayım.:KK43:
Geçmiş olsun arkadaşım bende yeni atlattım Allah şifa versin:KK1:
günaydınnn cetvelciler haftasonu çok hareketlilik olmamış:KK43: bizim kızlar cetvellerini alıp alışverişe vurmuşlar kendilerini anlaşılan, ben de nacizane 2 sepetle gbenin bahsettiği arkası yapışkanlı askıdan aldım, planlarım var bakalım yakın zamanda:KK39:,evet haftasonunun çalışkan hatunları fotoları bekliyoruz:KK36: ben başlatayım hemen
Günaydıınn:KK68: Haftasonu gezmeleri dinlenmeleri işleri yaptık arkadaşııım sen naaptıın neymiş planlarıın?:KK15:
canlarım misafir banyomdan fotolarla karşınızdayım:KK52::nazar:
:KK9::KK9::KK9:
Vuuuhuuu:KK36: İşte aynı tip sepetlerin ve renk tonlarının önemini vurgulayan fotoğraflaar Baronesss'den geliyoor:KK76:
Günaydın bayanlar bende dün banyo dolabimi düzenledim braz
Canım kesinlikle daha güzel olmuş:KK9:
Vee mutfağa da aynı sepetten alsan daha güzel olabiliro_O

Günaydın ceetvelcileer:KK73::KK73::KK73:

Günaydın kbacığıım:KK19:

Geçmiş olsun arkadaşım bende yeni atlattım Allah şifa versin:KK1:

Günaydıınn:KK68: Haftasonu gezmeleri dinlenmeleri işleri yaptık arkadaşııım sen naaptıın neymiş planlarıın?:KK15:

:KK9::KK9::KK9:
Vuuuhuuu:KK36: İşte aynı tip sepetlerin ve renk tonlarının önemini vurgulayan fotoğraflaar Baronesss'den geliyoor:KK76:

Canım kesinlikle daha güzel olmuş:KK9:
Vee mutfağa da aynı sepetten alsan daha güzel olabiliro_O

Günaydın ceetvelcileer:KK73::KK73::KK73:
canım planlar bitmez, yaptıkça eklicem bakalım, sabahtan seni buralarda görmek çok güzel:KK15:

Bizim hatunlar fotoğraf yükleyecekti gideyim de nöbet tutayım dedim:KK53: yine de geç kalmışım:KK70:
valla aslında haftasonu foto falan çekmeye hiç vaktim yoktu ama sana pazartesi yazdım diye zorladım kendimi çektim fotoları canım, sabah sohbet eden yok zaten, kba olurdu o da yok ortada iyiki geldin:KK15::KK15::KK15:

valla aslında haftasonu foto falan çekmeye hiç vaktim yoktu ama sana pazartesi yazdım diye zorladım kendimi çektim fotoları canım, sabah sohbet eden yok zaten, kba olurdu o da yok ortada iyiki geldin:KK15::KK15::KK15:

Kba tembellik ediyor galiba bugün. Ya da o kadar çok çalışıyor ki bakmaya vakit bulamıyor:KK45:
Bende ayakkabı kutularıyla uğraşıyorum bitmedi bir türlü. Hiç kolay değilmiş yiaa içlerini çok uyduruk yapıyorum kimse görmesin:rolleyes:
Ne yaptın başka haftasonu da vaktin yoktuu:KK15:

Kba tembellik ediyor galiba bugün. Ya da o kadar çok çalışıyor ki bakmaya vakit bulamıyor:KK45:
Bende ayakkabı kutularıyla uğraşıyorum bitmedi bir türlü. Hiç kolay değilmiş yiaa içlerini çok uyduruk yapıyorum kimse görmesin:rolleyes:
Ne yaptın başka haftasonu da vaktin yoktuu:KK15:
canım kutuları kaplıyormusun nasıl yapıyorsun? ben daha önce yapmıştım o işi de kolaymış gibi gözüksede zor iş valla , ayakkabı kutularını hepsini aynı kendinden yapışkanlı kağıtla kaplamıştım ama içlerini kaplamadım sadece dış, ben salon vitrininin içinde kullandım çay bardaklarını, su bardaklarını , kahve fincanlarını falan bu şekilde kutulayıp gruplandırdım

:) BURDAYIM DA SİZE LAF YETİŞTİREMEDİM .. İŞ ÇOK BANA BU HAFTA MALESEF ÜSTÜNE BİRDE SİNÜZİT AĞRIM VAR İLAÇ DA İÇEMİYORUM :( SIKINTILIYIM YANİ..
C.TESİ BEBİŞİ GÖRMEYE GİTTİK DIŞARDA DOLANDIK DERKEN PEK DÜZENLEME OLMADI TABİ EVDE :p KOCACIĞIMI ÇALIŞTIRDIM BOL BOL:KK70:EVİ SÜPÜRDÜ SAĞOLSUN..PAZAR GÜNÜ TOPLADIM KIŞLIKLARI KALDIRDIM YAZLIKLARI ÇIKARDIM..BAZA VE ÇEKYATLARIN ALTINI DÜZENLEDİM VAKUMLU POŞETLER ARTIK BOŞ DEĞİL :)RESİM ÇEKTİM AMA YÜKLEYEMEDİM AKŞAMA İNŞALLAH..BİR SÜRÜ ÜTÜ YAPTIM TİŞÖRTLER GÖZÜMÜN ÖNÜNDE UÇUŞUYOR :)AMA DOLABIMDA EPEY YER AÇILDI KIŞLIKLAR KALKINCA BİR GÜZEL DÜZENLENDİ...KIZIMIN TOKA ÇEKMECESİNİ DÜZENLEDİM ÇOK GÜZEL OLDU AZ MERAK EDİN :)

canım kutuları kaplıyormusun nasıl yapıyorsun? ben daha önce yapmıştım o işi de kolaymış gibi gözüksede zor iş valla , ayakkabı kutularını hepsini aynı kendinden yapışkanlı kağıtla kaplamıştım ama içlerini kaplamadım sadece dış, ben salon vitrininin içinde kullandım çay bardaklarını, su bardaklarını , kahve fincanlarını falan bu şekilde kutulayıp gruplandırdım
Kaplıyorum evet. Yapışkanlı kağıtla değil kumaşla:KK64:
Yapışkanlı kağıtla bir kere kaplamıştım kutu. O da olabilirdi ama bir dünya kağıt lazım desenini beğendiğim yok:KK43: Hazırda kumaşlarım vardı onları harcıyorum:rolleyes:
Bakalım seninkilere dee:KK15: Nerden alıyorsun yapışkanlı kağıdı, deseni nasıl?:KK19:
:) BURDAYIM DA SİZE LAF YETİŞTİREMEDİM .. İŞ ÇOK BANA BU HAFTA MALESEF ÜSTÜNE BİRDE SİNÜZİT AĞRIM VAR İLAÇ DA İÇEMİYORUM :KK43: SIKINTILIYIM YANİ..
C.TESİ BEBİŞİ GÖRMEYE GİTTİK DIŞARDA DOLANDIK DERKEN PEK DÜZENLEME OLMADI TABİ EVDE :p KOCACIĞIMI ÇALIŞTIRDIM BOL BOL:KK70:EVİ SÜPÜRDÜ SAĞOLSUN..PAZAR GÜNÜ TOPLADIM KIŞLIKLARI KALDIRDIM YAZLIKLARI ÇIKARDIM..BAZA VE ÇEKYATLARIN ALTINI DÜZENLEDİM VAKUMLU POŞETLER ARTIK BOŞ DEĞİL :)RESİM ÇEKTİM AMA YÜKLEYEMEDİM AKŞAMA İNŞALLAH..BİR SÜRÜ ÜTÜ YAPTIM TİŞÖRTLER GÖZÜMÜN ÖNÜNDE UÇUŞUYOR :)AMA DOLABIMDA EPEY YER AÇILDI KIŞLIKLAR KALKINCA BİR GÜZEL DÜZENLENDİ...KIZIMIN TOKA ÇEKMECESİNİ DÜZENLEDİM ÇOK GÜZEL OLDU AZ MERAK EDİN :)
Geçmiş olsun yavruum
Ahaaa bir merak ettiriyim meraklısı dahaa:KK70:Ediyoruz merak daha napalıım:KK67::KK3:
Bana yetmedi vakumlu poşet, bir Koçtaş daha yapmam lazım:KK56:
Ohh hiç ütüm yok ama bu demek oluyor ki yıkanacaklar var:KK76: Yatak örtüm tamamını kaplıyor çamaşır telinin, o bir kurusun da hâl çaresine bakacağız artık.:KK12:

Son düzenleme:
Yapışkanlı kağıtla bir kere kaplamıştım kutu. O da olabilirdi ama bir dünya kağıt lazım desenini beğendiğim yok:KK43: Hazırda kumaşlarım vardı onları harcıyorum:rolleyes:
Bakalım seninkilere dee:KK15: Nerden alıyorsun yapışkanlı kağıdı, deseni nasıl?:KK19:

Geçmiş olsun yavruum
Ahaaa bir merak ettiriyim meraklısı dahaa:KK70:Ediyoruz merak daha napalıım:KK67::KK3:
Ohh hiç ütüm yok ama bu demek oluyor ki yıkanacaklar var:KK76: Yatak örtüm tamamını kaplıyor çamaşır telinin, o bir kurusun da hâl çaresine bakacağız artık.:KK12:
BENİMKİ ZORUNLU MERAK ETTİRME ÇABASI ŞEKERİM ÇÜNKÜ RESİMLER EVDE TABLETTE KALDI :KK61:

BENİMKİ ZORUNLU MERAK ETTİRME ÇABASI ŞEKERİM ÇÜNKÜ RESİMLER EVDE TABLETTE KALDI :KK61:
:KK15::KK15: Siz yeter ki koyun ben merak etmeye devam ederim:KK8:
Az kaldı benim de ayakkabı kutuları bitmek üzere. Sıcak silikon yapışmayan parmağım kalmadı.
Parmaklar telef:KK70::KK70:

:) BURDAYIM DA SİZE LAF YETİŞTİREMEDİM .. İŞ ÇOK BANA BU HAFTA MALESEF ÜSTÜNE BİRDE SİNÜZİT AĞRIM VAR İLAÇ DA İÇEMİYORUM :KK43: SIKINTILIYIM YANİ..
ne güzel eşini takdir ettim valla, epey iş yapmışsınız beraber,nasıl güzel evine bahar gelmiştir şimdi:KK36:

• Beğen
Reactions: kba

:KK15::KK15: Siz yeter ki koyun ben merak etmeye devam ederim:KK8:
Az kaldı benim de ayakkabı kutuları bitmek üzere. Sıcak silikon yapışmayan parmağım kalmadı.
Parmaklar telef:KK70::KK70:

kendi adıma konuşayım ben gerçekten merak ediyorum fotoları, aklıma yatanları kafamda ampul yakanları kopyalıyorum not alıyorum ve gerçekten buranın çok işe yaradığına inanıyorum, kba sabırsızlıkla bekliyorum fotolarını

Geçmiş olsun yavruum
kumaş işi daha zormuş canım ya, aman dikkat et kendine sen bize lazımsın, ben koçtaştan almıştım kağıtları yaklaşık 3 yıl oldu yapalı, vitrinin (camsız) kapağını açınca üst üste aynı desen kutular düzenli duruyor bir de en azından bardaklar falan üst üste koyulabildiği için yer kazandırıyor

• Beğen
Reactions: kba
Back