- Konu Sahibi Tembelgiller
-
günaydın kızlar.
cuma çok aşırı bir burun akıntısı başlamıştı bende.
c.tesi sabah yataktan kalkamadım.
her yanım acıyor,ağrıyordu.
iki gün çok zor geçti.
sabah işe geldim ama birazdan dr.gidip rapor alacağım.
çok fenayım.
canlarım misafir banyomdan fotolarla karşınızdayım
sepet kardeşliğiGünaydın bayanlar bende dün banyo dolabimi düzenledim braz
teşekkür ederimmmÇok güzel olmuş canım ellerine saglik
sepet kardeşliğicanım dolabın eski fotosuna baktım şimdi de sepet ne kadar değiştiriyor görüntüyü çok güzel olmuş
teşekkür ederimmm
böylede güzel duruyor aslında, tabi sepette içi gözükmeyeceği için daha düzenli görünebilir canımEvet canım ya aslında orayi mutfaga almıştım denedim çokda gsel oldu sonra ani bir fikirle banyoya taşıdım şimdi mutfagadami alsamki diyorum
Günaydın kbacığıımgünaydın şekerler..
Geçmiş olsun arkadaşım bende yeni atlattım Allah şifa versingünaydın kızlar.
cuma çok aşırı bir burun akıntısı başlamıştı bende.
c.tesi sabah yataktan kalkamadım.
her yanım acıyor,ağrıyordu.
iki gün çok zor geçti.
sabah işe geldim ama birazdan dr.gidip rapor alacağım.
çok fenayım.
Günaydıınngünaydınnn cetvelciler haftasonu çok hareketlilik olmamışbizim kızlar cetvellerini alıp alışverişe vurmuşlar kendilerini anlaşılan, ben de nacizane 2 sepetle gbenin bahsettiği arkası yapışkanlı askıdan aldım, planlarım var bakalım yakın zamanda ,evet haftasonunun çalışkan hatunları fotoları bekliyoruz ben başlatayım hemen
canlarım misafir banyomdan fotolarla karşınızdayım
Canım kesinlikle daha güzel olmuşGünaydın bayanlar bende dün banyo dolabimi düzenledim braz
canım planlar bitmez, yaptıkça eklicem bakalım, sabahtan seni buralarda görmek çok güzelGünaydın kbacığıım
Geçmiş olsun arkadaşım bende yeni atlattım Allah şifa versin
GünaydıınnHaftasonu gezmeleri dinlenmeleri işleri yaptık arkadaşııım sen naaptıın neymiş planlarıın?
Vuuuhuuuİşte aynı tip sepetlerin ve renk tonlarının önemini vurgulayan fotoğraflaar Baronesss'den geliyoor
Canım kesinlikle daha güzel olmuş
Vee mutfağa da aynı sepetten alsan daha güzel olabilir
Günaydın ceetvelcileer
Bizim hatunlar fotoğraf yükleyecekti gideyim de nöbet tutayım dedimcanım planlar bitmez, yaptıkça eklicem bakalım, sabahtan seni buralarda görmek çok güzel
valla aslında haftasonu foto falan çekmeye hiç vaktim yoktu ama sana pazartesi yazdım diye zorladım kendimi çektim fotoları canım, sabah sohbet eden yok zaten, kba olurdu o da yok ortada iyiki geldinBizim hatunlar fotoğraf yükleyecekti gideyim de nöbet tutayım dedimyine de geç kalmışım
valla aslında haftasonu foto falan çekmeye hiç vaktim yoktu ama sana pazartesi yazdım diye zorladım kendimi çektim fotoları canım, sabah sohbet eden yok zaten, kba olurdu o da yok ortada iyiki geldin
canım kutuları kaplıyormusun nasıl yapıyorsun? ben daha önce yapmıştım o işi de kolaymış gibi gözüksede zor iş valla , ayakkabı kutularını hepsini aynı kendinden yapışkanlı kağıtla kaplamıştım ama içlerini kaplamadım sadece dış, ben salon vitrininin içinde kullandım çay bardaklarını, su bardaklarını , kahve fincanlarını falan bu şekilde kutulayıp gruplandırdımKba tembellik ediyor galiba bugün. Ya da o kadar çok çalışıyor ki bakmaya vakit bulamıyor
Bende ayakkabı kutularıyla uğraşıyorum bitmedi bir türlü. Hiç kolay değilmiş yiaa içlerini çok uyduruk yapıyorum kimse görmesin
Ne yaptın başka haftasonu da vaktin yoktuu
Kaplıyorum evet. Yapışkanlı kağıtla değil kumaşlacanım kutuları kaplıyormusun nasıl yapıyorsun? ben daha önce yapmıştım o işi de kolaymış gibi gözüksede zor iş valla , ayakkabı kutularını hepsini aynı kendinden yapışkanlı kağıtla kaplamıştım ama içlerini kaplamadım sadece dış, ben salon vitrininin içinde kullandım çay bardaklarını, su bardaklarını , kahve fincanlarını falan bu şekilde kutulayıp gruplandırdım
Geçmiş olsun yavruum:) BURDAYIM DA SİZE LAF YETİŞTİREMEDİM .. İŞ ÇOK BANA BU HAFTA MALESEF ÜSTÜNE BİRDE SİNÜZİT AĞRIM VAR İLAÇ DA İÇEMİYORUMSIKINTILIYIM YANİ..
C.TESİ BEBİŞİ GÖRMEYE GİTTİK DIŞARDA DOLANDIK DERKEN PEK DÜZENLEME OLMADI TABİ EVDEKOCACIĞIMI ÇALIŞTIRDIM BOL BOL EVİ SÜPÜRDÜ SAĞOLSUN..PAZAR GÜNÜ TOPLADIM KIŞLIKLARI KALDIRDIM YAZLIKLARI ÇIKARDIM..BAZA VE ÇEKYATLARIN ALTINI DÜZENLEDİM VAKUMLU POŞETLER ARTIK BOŞ DEĞİL :)RESİM ÇEKTİM AMA YÜKLEYEMEDİM AKŞAMA İNŞALLAH..BİR SÜRÜ ÜTÜ YAPTIM TİŞÖRTLER GÖZÜMÜN ÖNÜNDE UÇUŞUYOR :)AMA DOLABIMDA EPEY YER AÇILDI KIŞLIKLAR KALKINCA BİR GÜZEL DÜZENLENDİ...KIZIMIN TOKA ÇEKMECESİNİ DÜZENLEDİM ÇOK GÜZEL OLDU AZ MERAK EDİN :)
BENİMKİ ZORUNLU MERAK ETTİRME ÇABASI ŞEKERİM ÇÜNKÜ RESİMLER EVDE TABLETTE KALDIKaplıyorum evet. Yapışkanlı kağıtla değil kumaşla
Yapışkanlı kağıtla bir kere kaplamıştım kutu. O da olabilirdi ama bir dünya kağıt lazım desenini beğendiğim yokHazırda kumaşlarım vardı onları harcıyorum
Bakalım seninkilere deeNerden alıyorsun yapışkanlı kağıdı, deseni nasıl?
Geçmiş olsun yavruum
Ahaaa bir merak ettiriyim meraklısı dahaaEdiyoruz merak daha napalıım
Bana yetmedi vakumlu poşet, bir Koçtaş daha yapmam lazım
Ohh hiç ütüm yok ama bu demek oluyor ki yıkanacaklar varYatak örtüm tamamını kaplıyor çamaşır telinin, o bir kurusun da hâl çaresine bakacağız artık.
BENİMKİ ZORUNLU MERAK ETTİRME ÇABASI ŞEKERİM ÇÜNKÜ RESİMLER EVDE TABLETTE KALDI
ne güzel eşini takdir ettim valla, epey iş yapmışsınız beraber,nasıl güzel evine bahar gelmiştir şimdi:) BURDAYIM DA SİZE LAF YETİŞTİREMEDİM .. İŞ ÇOK BANA BU HAFTA MALESEF ÜSTÜNE BİRDE SİNÜZİT AĞRIM VAR İLAÇ DA İÇEMİYORUMSIKINTILIYIM YANİ..
C.TESİ BEBİŞİ GÖRMEYE GİTTİK DIŞARDA DOLANDIK DERKEN PEK DÜZENLEME OLMADI TABİ EVDEKOCACIĞIMI ÇALIŞTIRDIM BOL BOL EVİ SÜPÜRDÜ SAĞOLSUN..PAZAR GÜNÜ TOPLADIM KIŞLIKLARI KALDIRDIM YAZLIKLARI ÇIKARDIM..BAZA VE ÇEKYATLARIN ALTINI DÜZENLEDİM VAKUMLU POŞETLER ARTIK BOŞ DEĞİL :)RESİM ÇEKTİM AMA YÜKLEYEMEDİM AKŞAMA İNŞALLAH..BİR SÜRÜ ÜTÜ YAPTIM TİŞÖRTLER GÖZÜMÜN ÖNÜNDE UÇUŞUYOR :)AMA DOLABIMDA EPEY YER AÇILDI KIŞLIKLAR KALKINCA BİR GÜZEL DÜZENLENDİ...KIZIMIN TOKA ÇEKMECESİNİ DÜZENLEDİM ÇOK GÜZEL OLDU AZ MERAK EDİN :)
BENİMKİ ZORUNLU MERAK ETTİRME ÇABASI ŞEKERİM ÇÜNKÜ RESİMLER EVDE TABLETTE KALDI
Siz yeter ki koyun ben merak etmeye devam ederim
Az kaldı benim de ayakkabı kutuları bitmek üzere. Sıcak silikon yapışmayan parmağım kalmadı.
Parmaklar telef
kumaş işi daha zormuş canım ya, aman dikkat et kendine sen bize lazımsın, ben koçtaştan almıştım kağıtları yaklaşık 3 yıl oldu yapalı, vitrinin (camsız) kapağını açınca üst üste aynı desen kutular düzenli duruyor bir de en azından bardaklar falan üst üste koyulabildiği için yer kazandırıyorKaplıyorum evet. Yapışkanlı kağıtla değil kumaşla
Yapışkanlı kağıtla bir kere kaplamıştım kutu. O da olabilirdi ama bir dünya kağıt lazım desenini beğendiğim yokHazırda kumaşlarım vardı onları harcıyorum
Bakalım seninkilere deeNerden alıyorsun yapışkanlı kağıdı, deseni nasıl?
Geçmiş olsun yavruum
Ahaaa bir merak ettiriyim meraklısı dahaaEdiyoruz merak daha napalıım
Bana yetmedi vakumlu poşet, bir Koçtaş daha yapmam lazım
Ohh hiç ütüm yok ama bu demek oluyor ki yıkanacaklar varYatak örtüm tamamını kaplıyor çamaşır telinin, o bir kurusun da hâl çaresine bakacağız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?