- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
temzlik esanasında sıkıntı oluyo canım bişey damlasa rezistanslara gelebiliyo özellikle de alttki açıksa büyük sıkıntı silerken rezistansları siliyosun hoşuma gitmiyobendimahi arkadaşım buğün ankastre için gezerken senin için midifırınların kapaklarını açıp kapatıp baktım ve bitane bile kapalı rezistans görmedim hepsininde rezistansları gözüküyodu.Luksel ,termikel,ve kumtel de durum bu .Bunda bir hikmet vardır.Açık olmasını neden istemedin sen canım ?
bu arada çok teşekkür ederim tatlıcım çok mutlu ettin beni çok incesinbendimahi arkadaşım buğün ankastre için gezerken senin için midifırınların kapaklarını açıp kapatıp baktım ve bitane bile kapalı rezistans görmedim hepsininde rezistansları gözüküyodu.Luksel ,termikel,ve kumtel de durum bu .Bunda bir hikmet vardır.Açık olmasını neden istemedin sen canım ?
Hiçbiseycik değil tatlım .Üst rezistansları açıktı altları kapalıyidı.Üstsüzlerdi yanibu arada çok teşekkür ederim tatlıcım çok mutlu ettin beni çok incesin
Hiçbiseycik değil tatlım .Üst rezistansları açıktı altları kapalıyidı.Üstsüzlerdi yani
işte ona da razıyım benim edepsiz çırılçıplak
Aksama misafirlerim geliyor. Sabah hemen pazara gottim geldim.
Butun odalar supurulup silindi tozlari alindi balkonlar yikandi. Banyo wc ovuldu. Mutfak camasir suyu esliginde gicir gicir yapildi davlumbaz firin ciflendi.
Aksm icin yemek hazirlandi. Salonun koltuklar silindi. Misafirlere yorgan yastik cikarildi. Oglusum yikandi. Makinaya camasir atildi. Asildi. Biraz utum kaldi. Hrmen onlarida hallrdip bi dusa girmem lazim
Ben dün dışardaydım tüm günSelam bebekler
Bugun artık paydos verdim yarın devam edicem
Neler yaptım
Bulasıklar makıneye atıldı yıkandı yerleştirildi
Çamaşır yıkandı asıldı
Nevresim değiştirildi, kirli nevresimler yıkandı asıldı
Mutfak dolaplarının içleri boşaltıldı silindi yerleştirildi
Dolapların dışı silindi
Davlumbaz silindi
Ocak silindi
Mutfagın avizesi silindi
Banyo tuvalet yıkandı, lavabolar ovuldu
Salon süpürüldü silindi tozu alındı
Koltuklar şöyle bir yuzunden silindi
Camları bugunde silemedim hava yagmurlu
Yarın hava guzel olursa camları ve perdeleri yarın halledicem
Bide dağ gibi ütüm birikti onuda yarın halledicem
Duvardaki küflerimde temizlenmeyi bekliyor
Temizliğim daha bitmedi malesefff
Bahar temizliğide yagmurlu havada hiç çekilmiyor
Neyse bugunluk planlarımı bitirdim gönül rahatlıgıyla uzandım şimdi sörvaynır izlicem
Yorgunluktan ölüyorum uyuyup kalmam inşallah
Benimki de yarı edepliişte ona da razıyım benim edepsiz çırılçıplak
Kendimi işe vurdum sizin dünkü hâllerinizi kıskanıpHaftasonu diye topik sessiz kalıyor herhalde geziyonuzmu kız hepiniz gben gibi nerdesiniz
Ahaaa bende aynısını yapıyordum yarım saat öncee.Aynen herkes bisilerle ugrasiyor kimileri gezmelerde belki bende vakumlu hurclarla ask yasiyorumsuper biseymis acikta ne yorgan kaldi ne yastikk
attaniyelerimle yün yastıklarıma da mı alsam diye düşünüyorum yün yorgan koyan var mı hacmi azalıyor mu?
Ben yun yorgana yaptim valla bayada kuculdu azaliyor yani hacmi tavsiye ediyorumKendimi işe vurdum sizin dünkü hâllerinizi kıskanıp
Balkonu yıkadım
Yatak örtümü atmıştım makineye, onu balkona çıkardım serdim.
Kurumuş çamaşırları katladım.
Yün yastıkları havalandırmaya balkona koydum.
Elyaf yastıklarımla, tek kişilik battaniyelerimi yıkamıştım zaten yağmurlardan önce.
Elyaf yorganlarla yastıkları vakumlu hurçla hüplettirdim.
Ütü yapacağım birazdan
Bahar temizliğinin en yüklü kısmı bitti sayılır
Ahaaa bende aynısını yapıyordum yarım saat öncee.Ay mis gibi oldu battaniyelerimle yün yastıklarıma da mı alsam diye düşünüyorum yün yorgan koyan var mı hacmi azalıyor mu?
Ben koyuyorum canım elyaflar kadar olmasada onlarda azalıyor
Ben yun yorgana yaptim valla bayada kuculdu azaliyor yani hacmi tavsiye ediyorum
GEÇMİŞ OLSUN ÇABUK İYİLEŞ BU SENE HASTALIKLAR BİTMEDİ ETRAFTAN Bİ TÜRLÜ..günaydın kızlar.
cuma çok aşırı bir burun akıntısı başlamıştı bende.
c.tesi sabah yataktan kalkamadım.
her yanım acıyor,ağrıyordu.
iki gün çok zor geçti.
sabah işe geldim ama birazdan dr.gidip rapor alacağım.
çok fenayım.
canım çok geçmiş olsun, dinlen muhakkakgünaydın kızlar.
cuma çok aşırı bir burun akıntısı başlamıştı bende.
c.tesi sabah yataktan kalkamadım.
her yanım acıyor,ağrıyordu.
iki gün çok zor geçti.
sabah işe geldim ama birazdan dr.gidip rapor alacağım.
çok fenayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?