- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Eki Görüntüle 1491896 Eki Görüntüle 1491897 Eki Görüntüle 1491898 Eki Görüntüle 1491899 Eki Görüntüle 1491900 Eki Görüntüle 1491901 Eki Görüntüle 1491902 Eki Görüntüle 1491903
haftasonu yapılanlarkızımın tavla için daha güzel bişey en kısa zamanda yapmalıyım sanki.. hadi buyrun hanımlar bekliyorum fikirlerinizi
Kizlar bu gun oglum sunnet oldu. Bende hic bir is yok yani. Ama bi kav sepet aldim duzenlememei yapinca fotolari aticam.
O beyaz sepetin fiyatını hatırlıyor musun canım?
Sağol canım. Bende şu dantelli ve kapaklı olanları aynı fiyata gördüm.Canım a101 den aldım ben 3.500 tlye başka byerde gördüm ardından 6 tlye
Günaydın. Hayırlısı olsun.Bu arada Günaydın herkeze ben bugun heycanliyim bebegimin cinsiyetini ögrenicem sabaha kdar uyumadim aslında geçen kontrolde kız gibi duruyo demişti ama bugün kesinlescek çok merak ediorum nedicek kontrol aksama doğru bugün nasıl akşam olcak bilmiyorum
Çok güzel canım ellerine sağlık, bu arada o tepsiyi çekince deterjanlar kolayca geliyor mu devrilmeden?canlarım misafir banyomdan fotolarla karşınızdayım
:) aslında ben orda taçları yazmıştım ama tablette nasıl oldu anlamadım tavla diye çıkmışAh biz de de takı-toka tepesi sorunsalı mevcut ama kroner yer yetmezliği sorunu moral bozuyor. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
"Kızımın tavla derken neyi kastettin anlayamadım?"
Eki Görüntüle 1491896 Eki Görüntüle 1491897 Eki Görüntüle 1491898 Eki Görüntüle 1491899 Eki Görüntüle 1491900 Eki Görüntüle 1491901 Eki Görüntüle 1491902 Eki Görüntüle 1491903
haftasonu yapılanlarkızımın taçları için daha güzel bişey en kısa zamanda yapmalıyım sanki.. hadi buyrun hanımlar bekliyorum fikirlerinizi
ALLAH HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH..Bu arada Günaydın herkeze ben bugun heycanliyim bebegimin cinsiyetini ögrenicem sabaha kdar uyumadim aslında geçen kontrolde kız gibi duruyo demişti ama bugün kesinlescek çok merak ediorum nedicek kontrol aksama doğru bugün nasıl akşam olcak bilmiyorum
Canım biçok sağlık problemim olduğu için ömrüm hastanelerde geçti ayrıca da bir hemşire çocuguyum mecburluktan anlıyorum biraz bu işlerden.Tansiyon düşünce tuzlu ayran yerine bir çay bardağı toz şekere bir su bardağı su ekleyerek yapacağın şerbeti iç önce beş dk. Miden bulanır ama 15 dk.sonra iyi hissedeceksin.Denenmiştir defalarca ...Geçmiş olsun.Bugün 3 makine çamaşır yıkadım .Biraz yemek başkada bişey yok.Tansiyonum düşük öýle dönüyo heryer .çamaşırları eşim serdi .Tuzlu ayran içiriyo .Neoldu anlamadım ..
hayırlı olsun canım Allah damatlığını göstersinKizlar bu gun oglum sunnet oldu. Bende hic bir is yok yani. Ama bi kav sepet aldim duzenlememei yapinca fotolari aticam.
aaaaa canım hayırlısı olsun ben bile heycan yaptım öğrenince bize de haber verBu arada Günaydın herkeze ben bugun heycanliyim bebegimin cinsiyetini ögrenicem sabaha kdar uyumadim aslında geçen kontrolde kız gibi duruyo demişti ama bugün kesinlescek çok merak ediorum nedicek kontrol aksama doğru bugün nasıl akşam olcak bilmiyorum
teşekkür ederim tatlımÇok güzel canım ellerine sağlık, bu arada o tepsiyi çekince deterjanlar kolayca geliyor mu devrilmeden?
canım raylı daha iyi değilmi çekince öne geliyordur arkadakileri rahatça alırsın foto ekle bakalımGünaydın hanimlar bu arada.yeni eve kiler dolabı istemiştim .Ama usta kafasına göre raylı raflar yapmış yani çekmece gibi raflar hiç beğenmedim.Ama uzaktan gelen ustalardı patronları yanlış anlamış ya da işine öyle gelmiş bilmiyorum.NEyse dedim öyle olsun.işini doğru yapmayan insanlara fena gıcık oluyorum.Bu arada hamile arkadaşlar var topikte hepsine hayırlı doğumlar diliyorum Allah bir nefeste kurtarsın .
canım yeni gördüm şimdi nasılsın düzeldinmi?Bugün 3 makine çamaşır yıkadım .Biraz yemek başkada bişey yok.Tansiyonum düşük öýle dönüyo heryer .çamaşırları eşim serdi .Tuzlu ayran içiriyo .Neoldu anlamadım ..
AMİNNN BENİM OĞLUŞUMDA DOĞSUN İNŞALLAHGünaydın hanimlar bu arada.yeni eve kiler dolabı istemiştim .Ama usta kafasına göre raylı raflar yapmış yani çekmece gibi raflar hiç beğenmedim.Ama uzaktan gelen ustalardı patronları yanlış anlamış ya da işine öyle gelmiş bilmiyorum.NEyse dedim öyle olsun.işini doğru yapmayan insanlara fena gıcık oluyorum.Bu arada hamile arkadaşlar var topikte hepsine hayırlı doğumlar diliyorum Allah bir nefeste kurtarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?