- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
evet canim gercekten cok kullanisli ve mutfagimin hemen yaninda bende cok seviyorumvalla süper hemen düşünüyorum evin neresine böyle bir kiler yaptırabilirim diye :) çok kullanışlı olmuş bence..
hayirlisiyla soyle gozume hos gelecek sekiledede duzenlesem insallah dahada guzel olacakayyyy ayyy ayyyyy ne kadar güzel olmuş nasıl güzel bir fikir bayıldım, canım gbenin eklediği fotolardan ilham alabilirsin bir de instagram da Tülay erkan var o da senin gibi yurt dışında yaşıyor evinde merdiven altını senin gibi değerlendirmiş düzenine hayran olduğum kadındır kendisi onun fotolarını da bir incele istersen, bu arada linki ekledim hemen ilk sayfaya
Yavrum senin yapacağın kronometreyi çalıştırmak, çeyizlik yatak örtünü katlayıp hurcuna yerleştirmek ve yerine koymak.valla bu vakumlular iyi hoşta , ben çok üşeniyorum yaaatorbaların içlerini doldur süpürgeyi çıkar onları vakumla yerine kaldır misafirin geldi diyelim tekrar aç misafir gidince tekrar vakumla kaldır benim gibi bir tembel için hiç uygun değil haftasonu misafirim gelmişti söylemesi ayıp yatak odam kendini göstersin diye çeyizlik yatak örtümü serdim(zaten misafirdeeeeennn misafireeee) bak beşinci gün oldu hala hurcuna koyupta kaldıramadım helede vakumlayacak olsam 1 ay sürünür kesin
Mutfak dolabimin içleri bazı yerleri çekemedim yemek yaparken çektim için oralarİda bi ara çeker koyarım.haftaya silip bi düzenleyeyim diyorum
Yagmulukcum cetvelcilerin en çalışkanısın vesselam
Ya kızımmm çok güzel ne darı yaa.Sağol canim teşekküredrim bide duzenleyebilsem istediğim gibi bazı yerler dar oldundan istediğim gibi durmuyolar.
Başınız ağrısa evde ilaç arayıp mı geziyorsunuz? Parmağınız pıçaklanmış-)) hâldeyken evde yara bandı mı bulamıyorsunuz? Ahaa ayağınız burkuldu, ne sarsam üstüne diye mi düşünüyorsunuz?
Her evin ihtiyacıııı; Evin Eczane Kutusu
Hanımlar bu benim o banyo fotoğraflarında dolabın üstünde görünen beyaz kutu. Tüm ilaçlarımız, sağlık olayı ihtiyaçlarımız hep kutunun içinde. Lazım olunca gezinmiyoruz hiç ne nerede diye.
Tekerleme çocuğu evimize gelirse gerçek ilaçları sahiden midesine yuvarlamasın diye de o tepede tutuyoruz
Başınız ağrısa evde ilaç arayıp mı geziyorsunuz? Parmağınız pıçaklanmış-)) hâldeyken evde yara bandı mı bulamıyorsunuz? Ahaa ayağınız burkuldu, ne sarsam üstüne diye mi düşünüyorsunuz?
Her evin ihtiyacıııı; Evin Eczane Kutusu
Hanımlar bu benim o banyo fotoğraflarında dolabın üstünde görünen beyaz kutu. Tüm ilaçlarımız, sağlık olayı ihtiyaçlarımız hep kutunun içinde. Lazım olunca gezinmiyoruz hiç ne nerede diye.
Tekerleme çocuğu evimize gelirse gerçek ilaçları sahiden midesine yuvarlamasın diye de o tepede tutuyoruz
Hemen bir eczane kutusu yap bak lazım sanaSpermis ya :) bizimkilerde mutfakda bi raf var ufak orda ölece duruyolar
Bizim de yok ama eve gelen oluyor tabi. Bir de şu tekerlemedeki çocuk varBenimde bir çekmecem ecza cekmecesi.
İlerde cocugum olursa bende böyle yuksek yerlere alırım artık
Ben de reglimBuarada bugun regl oldugum için pek yerimden kalkamadım.
Yatak odamı bulasıkları falan halledebildim sadece.
Birde buzdolabını temizledim.
Fotosunu cekmeyi unutmuşum yine.
Ya kızımmm çok güzel ne darı yaa.Benim rafların aralığı bir dünya diye raf ayırıcılar var hep
Mutfağa dar demek yerine kullanmadıklarından kurtulmayı düşünebilirsin? Mesela fazla kupa görüyorum onları göndersen? Plastik saklama kaplarından gözden çıkarabildiklerin falan varsa?
Yemek takımının kullanmadığın sayıdaki tabağını salon konsoluna yerleştirebilirsin?
Bizim de yok ama eve gelen oluyor tabi. Bir de şu tekerlemedeki çocuk var
Ben de reglimBörek yaptım bulaşıklar dağ
Bir banyomu temizledim, bir makine de çamaşır attım serdim.
Ha bir de evi süpürdüm.
Bugünlük yeter bence
Fotoğraf çekmedin mi?Nasıl yaparsın bunu bize? Nasııl!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?