- Konu Sahibi Tembelgiller
-
canım hoşgeldinnnn topiğimizedolap içleri olarak bir düzenli mutfağım bir de banyomdur.gerisi ben ölürsem kimseye haber verilmeden düzelenmesi gereken şeyler
bunu bende çok merak ettimHavası alınmış hurç için yorgan yastık poşeti diye kalın poşet satılıyor onları alıp elektrik süpürgesi ile havasını çektirip ağzını bantlıyorum ben .bir sene idare ediyo.
canım senin tost makinesi linkini de ilk sayfaya ekledimDoğrudur mirjamım gitmedim hiç bilmiyorum kiKumaş alıp kendin dikebilirsin belki.
Bu kafadan bende istiyorum papatyadiyaridolap içleri olarak bir düzenli mutfağım bir de banyomdur.gerisi ben ölürsem kimseye haber verilmeden düzelenmesi gereken şeyler
Yaaaa çok sevindiimcnm ya haklısın bana kalsa öyle yapacağım o raflata ama kızın kullanımı açısından böyle işte..yoksa alttakini alıcam derken dağıtıyor..çok müdahale de istemiyor hanım..taşındığımızda ben yerleştiricem odamı dedi vee kıyafet dolabına kitaplarını yerleştirmiş onları aldım diye bi surat bi surat
Tchibo'da vardı onlardan benlacivertGünnaydııın.
Benim mutfak dolablarım az yetmiyo bana yaptırcak yerde yok.
Arkadaşlar şu duvara asılan cepli cepli örtülerden nerden alabiliriz.Bazı sitelerde gördüm ama .şeffaf olanlar filan kullanışlı Hem yer kaplamıyo .Kapı arkasına asılsa olurmu acaba.
Kba maaaşallaaah hem hamaratmış da senin ufaklık. Artık küçüğü büyüğün kucağına verir yaparsın işlerini doğumdan sonraBEBİŞ VAR KIZ VAR :) DÜN AKŞAM DİNLENİP YAPMAM GEREKEN BİKAÇ İŞ VAR ONLARI HALLEDECEKTİM SÖZDE :) ANNE KURABİYE YAPALIM ONU YAPARKEN ANNE BİDE KEK YAPALIM MI ?? HAYIR DENMİYOR TABİ :) BİR BAKTIM KANEPEDE UYUYAKALMIŞIM TABİ İŞLERDE KALMIŞ :)
Evet o çok dert. Hemen patlıyorlar.Günaydın hanımlar.Şu vakumlu hurçların iyisini nerde buluruz ?benimkilerin havası kaçtı bazanın altında .Tekrar vakumladım belki ağzını iyi kapatamamışımdır belki diye.Nafile bikaçgün sonra fışş diye gitti havası poğca gibi kabardılar
Acemi topikciler olduğumuz nasıl bellicanım senin tost makinesi linkini de ilk sayfaya ekledim
ana konumuz düzen olduğuna göre topiğimizde düzenli olsun dedimAcemi topikciler olduğumuz nasıl bellineyi nereye ekleyeceğimizi bilemiyoruz
Ellerine sağlık yavruum hepimizle uğraşıyorsun tek tek
:) tesekkur ederimm. Eh birazci oyleyiz :)canım linki ekledim hemenmaşallah bu ne düzen mağaza içleri gibi olmuş valla bu arada seni seviyorum yazılı yorgan gözümden kaçmış değil romantik çifte kumrular siziiiii
gaz veriyorum bazen :) abla oldum ya ben yapıyorum zaten diyor bana bilmiş :)Bu kafadan bende istiyorum papatyadiyari
Hoşgeldin topiğimize
Yaaaa çok sevindiimetsin işte müdahalee kbam daha ne istiyorsun! Demek ilerde kendisi uğraşacak Güzel tatlı sen onu kandıra kandıra kendine doğru yont ama "benim kızım çok düzenli teyzeleri dolaplarını bir görseniz" şeklinde pekiştirmelerle daha fazla yapmasını sağla
Sepet almaya çıkınca hepsinin fotoğrafını çeksene yagmuluk lütfenYağmur yagiodu kara çevirdibu havalar ne zman düzelirki güya çıkımda Sepet bakayim dolaba diyodum kaldı
ana konumuz düzen olduğuna göre topiğimizde düzenli olsun dedimilk sayfaya giren aradığına rahatlıkla ulaşsın, ben keyifle uğraşıyorum valla yeterki foto eklensin foto görünce acayip gaza geliyor insan 2 günde 30 sayfa olduk harikasınız cetvelciler hepinizi seviyorum
ihihihi birazcık dermiş bir de.:) tesekkur ederimm. Eh birazci oyleyiz :)
Cadı ya tamgaz veriyorum bazen :) abla oldum ya ben yapıyorum zaten diyor bana bilmiş :)
bakar tabi teyzesii benim kuzum..kıskanmasın diye beraber bakıcaz diyorum zaten hep..ama bezini değiştirirken durmam çok pis kokar diyor banaTchibo'da vardı onlardan benlacivertbu hafta son haftası satışta. Alacaksan elini çabuk tut derim
http://www.tchibo.com.tr/kapi-icin-ayakkabi-duzenleyici-p400064711.html
http://www.tchibo.com.tr/fotograf-askisi-p400064760.html
Kba maaaşallaaah hem hamaratmış da senin ufaklık. Artık küçüğü büyüğün kucağına verir yaparsın işlerini doğumdan sonra, çocuk da bakar senin güzelin
Evet o çok dert. Hemen patlıyorlar.Aslında hava kaçırdığı yeri tespit edip orayı elektrik bandıyla kapatabilirsen dayanır bir mevsim daha
Sepet almaya çıkınca hepsinin fotoğrafını çeksene yagmuluk lütfenNe zamandır şöyle gönlüme göre kutuların sepetlerin arasına girip gezemedim
Aynen ya fotoğraf nasıl bir teşvikleyiciymiş meğer böyle
ihihihi birazcık dermiş bir de.
Cadı ya tam
maşallah akıllı kuzuya ya yerim onubakar tabi teyzesii benim kuzum..kıskanmasın diye beraber bakıcaz diyorum zaten hep..ama bezini değiştirirken durmam çok pis kokar diyor banabak özledim şimdi olmadı bu :)
Teşekkür edrim baktım iyi fikir oldu.ama 48 cm küçük geldi daha güzelini kendim dikiym bari.Tchibo'da vardı onlardan benlacivertbu hafta son haftası satışta. Alacaksan elini çabuk tut derim
http://www.tchibo.com.tr/kapi-icin-ayakkabi-duzenleyici-p400064711.html
http://www.tchibo.com.tr/fotograf-askisi-p400064760.html
Kba maaaşallaaah hem hamaratmış da senin ufaklık. Artık küçüğü büyüğün kucağına verir yaparsın işlerini doğumdan sonra, çocuk da bakar senin güzelin
Evet o çok dert. Hemen patlıyorlar.Aslında hava kaçırdığı yeri tespit edip orayı elektrik bandıyla kapatabilirsen dayanır bir mevsim daha
Canım dantelliler küçük almaz sanırım ordaki bakliyatları içineTamam canım cekerim artık hafta sonu cikarim gibi oraya nasil bir sepet olur acaba şu dantellilerden alsam nasıl durur ?
Bize de göster bitinceTeşekkür edrim baktım iyi fikir oldu.ama 48 cm küçük geldi daha güzelini kendim dikiym bari.
Canım dantelliler küçük almaz sanırım ordaki bakliyatları içineDaha büyüklerinden varsa onlar olur. Ölç de git
Bize de göster bitince
Bende de var makine ben de dikiş dikiyorum severekPlanlarım çok ama ucuz kumaş bulmalıyım ve güzel olmalı seviyorum dikiş dikmeyi makinemi yeni bir makine almak istiyorum ama hertürlü kumaşı dikebilen.
Bulurum diye düşünüyorum .olmazsa stoklardan rengarenk yaparım .yada koltuk kaplamacılara gidip çiçekli artık kumaşları aliym geliym .Bende de var makine ben de dikiş dikiyorum severekUcuz kumaş hayal gibi geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?