Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

dolap içleri olarak bir düzenli mutfağım bir de banyomdur.gerisi ben ölürsem kimseye haber verilmeden düzelenmesi gereken şeyler
Bu kafadan bende istiyorum papatyadiyari
Hoşgeldin topiğimize
Yaaaa çok sevindiim etsin işte müdahalee kbam daha ne istiyorsun! Demek ilerde kendisi uğraşacak Güzel tatlı sen onu kandıra kandıra kendine doğru yont ama "benim kızım çok düzenli teyzeleri dolaplarını bir görseniz" şeklinde pekiştirmelerle daha fazla yapmasını sağla

Reactions: kba
Tchibo'da vardı onlardan benlacivert bu hafta son haftası satışta. Alacaksan elini çabuk tut derim
http://www.tchibo.com.tr/kapi-icin-ayakkabi-duzenleyici-p400064711.html
http://www.tchibo.com.tr/fotograf-askisi-p400064760.html

Kba maaaşallaaah hem hamaratmış da senin ufaklık. Artık küçüğü büyüğün kucağına verir yaparsın işlerini doğumdan sonra, çocuk da bakar senin güzelin

Evet o çok dert. Hemen patlıyorlar. Aslında hava kaçırdığı yeri tespit edip orayı elektrik bandıyla kapatabilirsen dayanır bir mevsim daha

Yağmur yagiodu kara çevirdi bu havalar ne zman düzelirki güya çıkımda Sepet bakayim dolaba diyodum kaldı

Acemi topikciler olduğumuz nasıl belli neyi nereye ekleyeceğimizi bilemiyoruz
Ellerine sağlık yavruum hepimizle uğraşıyorsun tek tek
ana konumuz düzen olduğuna göre topiğimizde düzenli olsun dedim ilk sayfaya giren aradığına rahatlıkla ulaşsın, ben keyifle uğraşıyorum valla yeterki foto eklensin foto görünce acayip gaza geliyor insan 2 günde 30 sayfa olduk harikasınız cetvelciler hepinizi seviyorum

gaz veriyorum bazen :) abla oldum ya ben yapıyorum zaten diyor bana bilmiş :)

Yağmur yagiodu kara çevirdi bu havalar ne zman düzelirki güya çıkımda Sepet bakayim dolaba diyodum kaldı
Sepet almaya çıkınca hepsinin fotoğrafını çeksene yagmuluk lütfen Ne zamandır şöyle gönlüme göre kutuların sepetlerin arasına girip gezemedim
Aynen ya fotoğraf nasıl bir teşvikleyiciymiş meğer böyle
:) tesekkur ederimm. Eh birazci oyleyiz :)
ihihihi birazcık dermiş bir de.
gaz veriyorum bazen :) abla oldum ya ben yapıyorum zaten diyor bana bilmiş :)
Cadı ya tam

bakar tabi teyzesii benim kuzum..kıskanmasın diye beraber bakıcaz diyorum zaten hep..ama bezini değiştirirken durmam çok pis kokar diyor banabak özledim şimdi olmadı bu :)

Tamam canım cekerim artık hafta sonu cikarim gibi oraya nasil bir sepet olur acaba şu dantellilerden alsam nasıl durur ?

Teşekkür edrim baktım iyi fikir oldu.ama 48 cm küçük geldi daha güzelini kendim dikiym bari.

Tamam canım cekerim artık hafta sonu cikarim gibi oraya nasil bir sepet olur acaba şu dantellilerden alsam nasıl durur ?
Canım dantelliler küçük almaz sanırım ordaki bakliyatları içineDaha büyüklerinden varsa onlar olur. Ölç de git

Teşekkür edrim baktım iyi fikir oldu.ama 48 cm küçük geldi daha güzelini kendim dikiym bari.
Bize de göster bitince

Canım dantelliler küçük almaz sanırım ordaki bakliyatları içineDaha büyüklerinden varsa onlar olur. Ölç de git

Bize de göster bitince
Planlarım çok ama ucuz kumaş bulmalıyım ve güzel olmalı seviyorum dikiş dikmeyi makinemi yeni bir makine almak istiyorum ama hertürlü kumaşı dikebilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…