- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Kutu fikri guzelmis gbencim. Ben buzdolabinin en ust rafinda sakliyorum. Baya yuksek oglum uzun sure ulasamaz. Ilaclarin sicaknortamda kalmamaai gerekyigini biliyordum ama yanlismi eger oyleyse dolap rafimi bosaltmaknisterim bende. Bi kutu edijirim dantellisinden:)Başınız ağrısa evde ilaç arayıp mı geziyorsunuz? Parmağınız pıçaklanmış-)) hâldeyken evde yara bandı mı bulamıyorsunuz? Ahaa ayağınız burkuldu, ne sarsam üstüne diye mi düşünüyorsunuz?
Her evin ihtiyacıııı; Evin Eczane Kutusu
Hanımlar bu benim o banyo fotoğraflarında dolabın üstünde görünen beyaz kutu. Tüm ilaçlarımız, sağlık olayı ihtiyaçlarımız hep kutunun içinde. Lazım olunca gezinmiyoruz hiç ne nerede diye.
Tekerleme çocuğu evimize gelirse gerçek ilaçları sahiden midesine yuvarlamasın diye de o tepede tutuyoruz
Bende seffaf kapakli bir kutuda sakliyorum butun pasta malzemelerimi..Bu arada ben kabartma tozu puding gibi şeyleri şöyle bir sepette saklıyorum yoksa cok dagılıyor.
Siz nasıl saklıyorsunuz?
Eki Görüntüle 1487739 Eki Görüntüle 1487741 Eki Görüntüle 1487739
Merhabalar duzenli hatunlar Allah sizden razi olsun yaa benimde cam zeminli ocagim var ve gecen bir kaza gecirdik corbanin sosu icin yag kizdirmistim oglum uzun bir sopasi olan oyuncagiyla tavaya vurdu cok sukur ani bir refleksle tavayi arkaya ittim ve yag oldugu gibi kizgin ocagin icine ve benim elime dokuldu cok sukur ogluma bisey olmadi gerisi umrumda degildi ama gidip gelip siyahlasmis ocagi gordukcede sinir oluyordum sizden aldigim tavsiyelerle bugun sokup temizledim daha once icini sokmek aklima gelmemisti
Kırıklardan başlarak güzelce beğenmediklerini yanlışlıkla kırmaya başla bence yagmulukumAh ya o Kupalarla başım derde hiç sorma eşimin hepsi kupa hastalığı var adamda attrmiyoda kenarı kırılms duruyo ölece plastiklerden desen bıktım 2 gün önce gene almış gelmiş kaynanam arkadaşı tupper satıyo ondan alıp alıp geliyo en son getrdinde yetr anne yerim yok istemiyorum dedim inş anlamstr aslında ıyi oluyo büyükleri felan dolapda yeşillik felan sakliyorum ama o Küçüklerden gercekten bıktım kimseyede veremiyorumki anam hemen bundan sennde vardı demi diyotabakalar desen salonda 12 kişiliği var ordada yer yokki napim nerelere gıdim ben bilemedim
Kızlar buda benim mutfak dolap duzenimin bir kısmı
İşte bizim 2KediAnnesi arkadaşımızdan kendine yakışır fotoğraflar Köşeniz de pek güzel tam instagramlık Ellerine sağlık arkadaşım
Yemek takımın sanırım şu yeni tarz derin çekmecelerin içinde. Tencerelerimi koymuştum ben onlara böyle daha mı rahat?
Aynen hemen dağılıyorlar. Benimkiler de plastik bir kutuda.Bu arada ben kabartma tozu puding gibi şeyleri şöyle bir sepette saklıyorum yoksa cok dagılıyor.
Siz nasıl saklıyorsunuz?
mirjamım geçmiş olsun çok tehlikeli bir kaza atlatmışsınızEki Görüntüle 1487739 Eki Görüntüle 1487741 Eki Görüntüle 1487739
Merhabalar duzenli hatunlar Allah sizden razi olsun yaa benimde cam zeminli ocagim var ve gecen bir kaza gecirdik corbanin sosu icin yag kizdirmistim oglum uzun bir sopasi olan oyuncagiyla tavaya vurdu cok sukur ani bir refleksle tavayi arkaya ittim ve yag oldugu gibi kizgin ocagin icine ve benim elime dokuldu cok sukur ogluma bisey olmadi gerisi umrumda degildi ama gidip gelip siyahlasmis ocagi gordukcede sinir oluyordum sizden aldigim tavsiyelerle bugun sokup temizledim daha once icini sokmek aklima gelmemisti
Doğru biliyorsun yavrumKutu fikri guzelmis gbencim. Ben buzdolabinin en ust rafinda sakliyorum. Baya yuksek oglum uzun sure ulasamaz. Ilaclarin sicaknortamda kalmamaai gerekyigini biliyordum ama yanlismi eger oyleyse dolap rafimi bosaltmaknisterim bende. Bi kutu edijirim dantellisinden:)
Şimdi aydınlandımTeşekkür ederim canım
Yazmayı unutmuşum onlar mutfak dolabımda değil kuzum o salondaki ünitemin cekmeceleri. Mutfakta yer olmayınca oraya koydum
Kırıklardan başlarak güzelce beğenmediklerini yanlışlıkla kırmaya başla bence yagmulukumTupper candır da fazlası gereksiz
Canım eczane rafı gibi dizmişsin bir de güzel güzelSen o ilaçları güzelce bir kutuya ya da bir kaba koy öyle açıkta durmasın bence Yeşil çay bende içiyorum ihihi
İşte bizim 2KediAnnesi arkadaşımızdan kendine yakışır fotoğraflar Köşeniz de pek güzel tam instagramlık Ellerine sağlık arkadaşım
Yemek takımın sanırım şu yeni tarz derin çekmecelerin içinde. Tencerelerimi koymuştum ben onlara böyle daha mı rahat?
Eki Görüntüle 1487739 Eki Görüntüle 1487741 Eki Görüntüle 1487739
Canım evde serin olan başka yer var mı? Yoksa senin şurupların vardı dolabında içiyordur oğlun tehlikeye atma derim. Antreler daha serin olur genelde, ayakkabılığında bir bölüm ayırabilirsin?
ahahhahahahO kenarı kırık olanı buraya yazdikan sonra aynen öle yaptım canım :) en sevdiğim bardagimdi dedi napalim hayatm makineden cikarirken carptim dedim nse olsun napalım dedi hahaha :) ilaçlar içn en kizmanda bi kutu edinicem canım
Evet bizim ilacimiz pek olmaz bikac agri kesici gerisi hep oglumun suruplari burun spreyi falan. Bi dantelli sepet alip ayakkabiliga koysam ama evim genel olarak sicak merkezi sistem oldugu icin ayakkabiligin sicakligini olcmem gerek onceCanım evde serin olan başka yer var mı? Yoksa senin şurupların vardı dolabında içiyordur oğlun tehlikeye atma derim. Antreler daha serin olur genelde, ayakkabılığında bir bölüm ayırabilirsin?
Çok Şirin mutfağına bir hava katmış
kız canım şu çift taraflı bantların iyisini nerden alıyosun sorması ayıpÇift taraflı bantla tabii ki!Her şeye cevabım bu benim
Çok Şirin mutfağına bir hava katmış
ama benim mutfağın dolabı okadar az ki sizlerin o koca koca mutfakları görünce İmrenmemek elimde değil canlarım
su deterjanlar için başka ne yapabilirim acaba göze pek hoş görünmüyorbenim ilaçlarda böyle bi kutuda iyi mi kötü mü bilmiyorum
Rabbim sana daha güzellerini versin mavili38imÇok Şirin mutfağına bir hava katmış
ama benim mutfağın dolabı okadar az ki sizlerin o koca koca mutfakları görünce İmrenmemek elimde değil canlarım
Koçtaştan ama çeşit çeşit oluyorlar bendimahi, inceciklerden değil benim bunlara kullandıklarımkız canım şu çift taraflı bantların iyisini nerden alıyosun sorması ayıp
Allah korusun en korktuğum yer ocak çok geçmiş olsunEki Görüntüle 1487739 Eki Görüntüle 1487741 Eki Görüntüle 1487739
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?