Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Merhabalar duzenli hatunlar Allah sizden razi olsun yaa benimde cam zeminli ocagim var ve gecen bir kaza gecirdik corbanin sosu icin yag kizdirmistim oglum uzun bir sopasi olan oyuncagiyla tavaya vurdu cok sukur ani bir refleksle tavayi arkaya ittim ve yag oldugu gibi kizgin ocagin icine ve benim elime dokuldu cok sukur ogluma bisey olmadi gerisi umrumda degildi ama gidip gelip siyahlasmis ocagi gordukcede sinir oluyordum sizden aldigim tavsiyelerle bugun sokup temizledim daha once icini sokmek aklima gelmemisti

Kutu fikri guzelmis gbencim. Ben buzdolabinin en ust rafinda sakliyorum. Baya yuksek oglum uzun sure ulasamaz. Ilaclarin sicaknortamda kalmamaai gerekyigini biliyordum ama yanlismi eger oyleyse dolap rafimi bosaltmaknisterim bende. Bi kutu edijirim dantellisinden:)

Bu arada ben kabartma tozu puding gibi şeyleri şöyle bir sepette saklıyorum yoksa cok dagılıyor.
Siz nasıl saklıyorsunuz?
Bende seffaf kapakli bir kutuda sakliyorum butun pasta malzemelerimi..

Çok geçmiş olsunn

Kırıklardan başlarak güzelce beğenmediklerini yanlışlıkla kırmaya başla bence yagmulukumTupper candır da fazlası gereksiz
Canım eczane rafı gibi dizmişsin bir de güzel güzelSen o ilaçları güzelce bir kutuya ya da bir kaba koy öyle açıkta durmasın bence Yeşil çay bende içiyorum ihihi
Kızlar buda benim mutfak dolap duzenimin bir kısmı
İşte bizim 2KediAnnesi arkadaşımızdan kendine yakışır fotoğraflarKöşeniz de pek güzel tam instagramlıkEllerine sağlık arkadaşım
Yemek takımın sanırım şu yeni tarz derin çekmecelerin içinde. Tencerelerimi koymuştum ben onlara böyle daha mı rahat?

Teşekkür ederim canım
Yazmayı unutmuşum onlar mutfak dolabımda değil kuzum o salondaki ünitemin cekmeceleri. Mutfakta yer olmayınca oraya koydum

Bu arada ben kabartma tozu puding gibi şeyleri şöyle bir sepette saklıyorum yoksa cok dagılıyor.
Siz nasıl saklıyorsunuz?
Aynen hemen dağılıyorlar. Benimkiler de plastik bir kutuda.
mirjamım geçmiş olsun çok tehlikeli bir kaza atlatmışsınız Ellerine sağlık

Doğru biliyorsun yavrum
Biz ebeveyn banyosunu kullanıyoruz duş için. Misafir banyosunda o kutu, evin ennn serin yeri çünkü direk dışarıya havalandırması var .

Teşekkür ederim canım
Yazmayı unutmuşum onlar mutfak dolabımda değil kuzum o salondaki ünitemin cekmeceleri. Mutfakta yer olmayınca oraya koydum
Şimdi aydınlandım

O kenarı kırık olanı buraya yazdikan sonra aynen öle yaptım canım :) en sevdiğim bardagimdi dedi napalim hayatm makineden cikarirken carptim dedim nse olsun napalım dedi hahaha :) ilaçlar içn en kizmanda bi kutu edinicem canım

Geçmiş olsun canım ya allahım korumuş.

Canım evde serin olan başka yer var mı? Yoksa senin şurupların vardı dolabında içiyordur oğlun tehlikeye atma derim. Antreler daha serin olur genelde, ayakkabılığında bir bölüm ayırabilirsin?
Evet bizim ilacimiz pek olmaz bikac agri kesici gerisi hep oglumun suruplari burun spreyi falan. Bi dantelli sepet alip ayakkabiliga koysam ama evim genel olarak sicak merkezi sistem oldugu icin ayakkabiligin sicakligini olcmem gerek once

su deterjanlar için başka ne yapabilirim acaba göze pek hoş görünmüyor benim ilaçlarda böyle bi kutuda iyi mi kötü mü bilmiyorum

Eklentiler

• 2015-04-09 13.45.35.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 655
  • 2015-04-09 13.46.23.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 584
  • 2015-04-09 21.02.01.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 470
Çok Şirin mutfağına bir hava katmış
ama benim mutfağın dolabı okadar az ki sizlerin o koca koca mutfakları görünce İmrenmemek elimde değil canlarım

Benimde cok az aslında
Önceki mesajımda yazmıstım o misafirlik yemek takımları salonumda unıtemin cekmecesinde duruyor
1 tanede kendim boy dolap aldım ucuzundan, rafı cok oldugu için o topluyor bir cogunu

su deterjanlar için başka ne yapabilirim acaba göze pek hoş görünmüyor benim ilaçlarda böyle bi kutuda iyi mi kötü mü bilmiyorum

Canım deterjanları ve tuvalet kağıtlarını karton bir kutuyu kaplasan da onlara koysan? Benim eyve altındaki dolapta mesela deterjanların içinde durduğu kutu normal kartondan kutu, taşınırken kullanmıştım. Sonra raf örtüsüyle kapladım o şekilde kullanıyorum.İlaç kutun da çok güzelmiş
Çok Şirin mutfağına bir hava katmış
ama benim mutfağın dolabı okadar az ki sizlerin o koca koca mutfakları görünce İmrenmemek elimde değil canlarım
Rabbim sana daha güzellerini versin mavili38im
kız canım şu çift taraflı bantların iyisini nerden alıyosun sorması ayıp
Koçtaştan ama çeşit çeşit oluyorlar bendimahi, inceciklerden değil benim bunlara kullandıklarım

Allah korusun en korktuğum yer ocak çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…