• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Bu arada ben kabartma tozu puding gibi şeyleri şöyle bir sepette saklıyorum yoksa cok dagılıyor.
Siz nasıl saklıyorsunuz?

Eklentiler

• 20150409095117.jpg
    20150409095117.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 402
image.jpg image.jpg image.jpg

Merhabalar duzenli hatunlar Allah sizden razi olsun yaa benimde cam zeminli ocagim var ve gecen bir kaza gecirdik corbanin sosu icin yag kizdirmistim oglum uzun bir sopasi olan oyuncagiyla tavaya vurdu cok sukur ani bir refleksle tavayi arkaya ittim ve yag oldugu gibi kizgin ocagin icine ve benim elime dokuldu cok sukur ogluma bisey olmadi gerisi umrumda degildi ama gidip gelip siyahlasmis ocagi gordukcede sinir oluyordum sizden aldigim tavsiyelerle bugun sokup temizledim daha once icini sokmek aklima gelmemisti

Başınız ağrısa evde ilaç arayıp mı geziyorsunuz? Parmağınız pıçaklanmış:-)-)) hâldeyken evde yara bandı mı bulamıyorsunuz? Ahaa ayağınız burkuldu, ne sarsam üstüne diye mi düşünüyorsunuz?
:stop: Her evin ihtiyacıııı; Evin Eczane Kutusu:KK58:
Hanımlar bu benim o banyo fotoğraflarında dolabın üstünde görünen beyaz kutu. Tüm ilaçlarımız, sağlık olayı ihtiyaçlarımız hep kutunun içinde. Lazım olunca gezinmiyoruz hiç ne nerede diye.
Tekerleme çocuğu evimize gelirse gerçek ilaçları sahiden midesine yuvarlamasın diye de o tepede tutuyoruz:KK70:
Kutu fikri guzelmis gbencim. Ben buzdolabinin en ust rafinda sakliyorum. Baya yuksek oglum uzun sure ulasamaz. Ilaclarin sicaknortamda kalmamaai gerekyigini biliyordum ama yanlismi eger oyleyse dolap rafimi bosaltmaknisterim bende. Bi kutu edijirim dantellisinden:)

Bu arada ben kabartma tozu puding gibi şeyleri şöyle bir sepette saklıyorum yoksa cok dagılıyor.
Siz nasıl saklıyorsunuz?
Bende seffaf kapakli bir kutuda sakliyorum butun pasta malzemelerimi..

Eki Görüntüle 1487739 Eki Görüntüle 1487741 Eki Görüntüle 1487739

Merhabalar duzenli hatunlar Allah sizden razi olsun yaa benimde cam zeminli ocagim var ve gecen bir kaza gecirdik corbanin sosu icin yag kizdirmistim oglum uzun bir sopasi olan oyuncagiyla tavaya vurdu cok sukur ani bir refleksle tavayi arkaya ittim ve yag oldugu gibi kizgin ocagin icine ve benim elime dokuldu cok sukur ogluma bisey olmadi gerisi umrumda degildi ama gidip gelip siyahlasmis ocagi gordukcede sinir oluyordum sizden aldigim tavsiyelerle bugun sokup temizledim daha once icini sokmek aklima gelmemisti

Çok geçmiş olsunn

Ah ya o Kupalarla başım derde hiç sorma eşimin hepsi kupa hastalığı var adamda attrmiyoda kenarı kırılms duruyo ölece plastiklerden desen bıktım 2 gün önce gene almış gelmiş kaynanam arkadaşı tupper satıyo ondan alıp alıp geliyo en son getrdinde yetr anne yerim yok istemiyorum dedim inş anlamstr aslında ıyi oluyo büyükleri felan dolapda yeşillik felan sakliyorum ama o Küçüklerden gercekten bıktım kimseyede veremiyorumki anam hemen bundan sennde vardı demi diyo :KK43: tabakalar desen salonda 12 kişiliği var ordada yer yokki napim nerelere gıdim ben bilemedim
Kırıklardan başlarak güzelce beğenmediklerini yanlışlıkla kırmaya başla bence yagmulukumo_O:KK70:Tupper candır da fazlası gereksiz:KK43:
Canım eczane rafı gibi dizmişsin bir de güzel güzel:KK70:Sen o ilaçları güzelce bir kutuya ya da bir kaba koy öyle açıkta durmasın bence:KK15::KK19: Yeşil çay bende içiyorum ihihi
Kızlar buda benim mutfak dolap duzenimin bir kısmı
:KK9::KK9: İşte bizim 2KediAnnesi arkadaşımızdan kendine yakışır fotoğraflar:KK68:Köşeniz de pek güzel tam instagramlık:KK45:Ellerine sağlık arkadaşım:KK19:
Yemek takımın sanırım şu yeni tarz derin çekmecelerin içinde. Tencerelerimi koymuştum ben onlara böyle daha mı rahat?

:KK9::KK9: İşte bizim 2KediAnnesi arkadaşımızdan kendine yakışır fotoğraflar:KK68:Köşeniz de pek güzel tam instagramlık:KK45:Ellerine sağlık arkadaşım:KK19:
Yemek takımın sanırım şu yeni tarz derin çekmecelerin içinde. Tencerelerimi koymuştum ben onlara böyle daha mı rahat?

Teşekkür ederim canım :KK68:
Yazmayı unutmuşum onlar mutfak dolabımda değil kuzum o salondaki ünitemin cekmeceleri. Mutfakta yer olmayınca oraya koydum

Siz nasıl saklıyorsunuz?
Aynen hemen dağılıyorlar. Benimkiler de plastik bir kutuda.:KK15:

mirjamım geçmiş olsun çok tehlikeli bir kaza atlatmışsınız:KK57: Ellerine sağlık:KK9:

Kutu fikri guzelmis gbencim. Ben buzdolabinin en ust rafinda sakliyorum. Baya yuksek oglum uzun sure ulasamaz. Ilaclarin sicaknortamda kalmamaai gerekyigini biliyordum ama yanlismi eger oyleyse dolap rafimi bosaltmaknisterim bende. Bi kutu edijirim dantellisinden:)
Doğru biliyorsun yavrum:KK15:
Biz ebeveyn banyosunu kullanıyoruz duş için. Misafir banyosunda o kutu, evin ennn serin yeri çünkü direk dışarıya havalandırması var .Hoppa

Teşekkür ederim canım :KK68:
Yazmayı unutmuşum onlar mutfak dolabımda değil kuzum o salondaki ünitemin cekmeceleri. Mutfakta yer olmayınca oraya koydum
Şimdi aydınlandım:KK53::KK15:

Kırıklardan başlarak güzelce beğenmediklerini yanlışlıkla kırmaya başla bence yagmulukumo_O:KK70:Tupper candır da fazlası gereksiz:KK43:
Canım eczane rafı gibi dizmişsin bir de güzel güzel:KK70:Sen o ilaçları güzelce bir kutuya ya da bir kaba koy öyle açıkta durmasın bence:KK15::KK19: Yeşil çay bende içiyorum ihihi

O kenarı kırık olanı buraya yazdikan sonra aynen öle yaptım canım :) en sevdiğim bardagimdi dedi napalim hayatm makineden cikarirken carptim dedim nse olsun napalım dedi hahaha :) ilaçlar içn en kizmanda bi kutu edinicem canım

Geçmiş olsun canım ya allahım korumuş.

Canım evde serin olan başka yer var mı? Yoksa senin şurupların vardı dolabında içiyordur oğlun tehlikeye atma derim. Antreler daha serin olur genelde, ayakkabılığında bir bölüm ayırabilirsin?o_O
Evet bizim ilacimiz pek olmaz bikac agri kesici gerisi hep oglumun suruplari burun spreyi falan. Bi dantelli sepet alip ayakkabiliga koysam ama evim genel olarak sicak merkezi sistem oldugu icin ayakkabiligin sicakligini olcmem gerek once

su deterjanlar için başka ne yapabilirim acaba göze pek hoş görünmüyor :KK43: benim ilaçlarda böyle bi kutuda iyi mi kötü mü bilmiyorum :p

Eklentiler

• 2015-04-09 13.45.35.jpg
    2015-04-09 13.45.35.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 655
  • 2015-04-09 13.46.23.jpg
    2015-04-09 13.46.23.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 584
  • 2015-04-09 21.02.01.jpg
    2015-04-09 21.02.01.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 470
Çok Şirin mutfağına bir hava katmış
ama benim mutfağın dolabı okadar az ki sizlerin o koca koca mutfakları görünce İmrenmemek elimde değil canlarım

Benimde cok az aslında
Önceki mesajımda yazmıstım o misafirlik yemek takımları salonumda unıtemin cekmecesinde duruyor
1 tanede kendim boy dolap aldım ucuzundan, rafı cok oldugu için o topluyor bir cogunu

su deterjanlar için başka ne yapabilirim acaba göze pek hoş görünmüyor :KK43: benim ilaçlarda böyle bi kutuda iyi mi kötü mü bilmiyorum :p

Canım deterjanları ve tuvalet kağıtlarını karton bir kutuyu kaplasan da onlara koysan?:KK15: Benim eyve altındaki dolapta mesela deterjanların içinde durduğu kutu normal kartondan kutu, taşınırken kullanmıştım. Sonra raf örtüsüyle kapladım o şekilde kullanıyorum.:KK19:İlaç kutun da çok güzelmiş:KK68:
Çok Şirin mutfağına bir hava katmış
ama benim mutfağın dolabı okadar az ki sizlerin o koca koca mutfakları görünce İmrenmemek elimde değil canlarım
Rabbim sana daha güzellerini versin mavili38im:KK19::KK15:
kız canım şu çift taraflı bantların iyisini nerden alıyosun sorması ayıp
Koçtaştan ama çeşit çeşit oluyorlar bendimahi, inceciklerden değil benim bunlara kullandıklarım:KK39:

Allah korusun en korktuğum yer ocak çok geçmiş olsun

Back