- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Bakliyalarin oraya benimde bi sepet almam lazim sanirim. Biraz daha foto gelsin dedim
Canım dantelliler küçük almaz sanırım ordaki bakliyatları içineDaha büyüklerinden varsa onlar olur. Ölç de git
ölçücem :) ama koycam makarna bide bi kaç bşey o dantellilere benzeyen braz daha byuk varmı bakmam lazım şimdi çok büyükde sigmazki
Bize de göster bitince
Tesekkur ederim canim. Tencere setimi bende cok seviyorum. Vakumku saklama kaplarida var. Erzak dolabina ne diosun sepet lazim demi?link eklendiharikasın ellerine sağlık, o meyveli tencere setini sevsinler senin
BAKLİYATLARIN ORAYA MAKARNALARI VE KUTUDA OLAN MALZEMELERİN VARYA HANİ ONLAR İÇİN SEPET OLABİLİR BELKİ..KAPAKLI BİŞEY OLURSA ÜZERİNE Bİ SEPET DAHA KOYMA ŞANSIN OLUR SENİN DOLAPTA DA BENİMKİLER GİBİ ÇOK BOŞLUK KALMIŞ ÜST KISIMLAR.. SIRF O YÜZDEN RAFLARIN AYARI İLE OYNAYACAĞIM BENBakliyalarin oraya benimde bi sepet almam lazim sanirim. Biraz daha foto gelsin dedim
O TENCERELERİN ÇAYDANLIĞI VAR BENDE DE :) İÇİ AÇILIYOR İNSANIN DİMİ RENKLİ RENKLİ GÖRÜNCE :)Tesekkur ederim canim. Tencere setimi bende cok seviyorum. Vakumku saklama kaplarida var. Erzak dolabina ne diosun sepet lazim demi?
Bakliyalarin oraya benimde bi sepet almam lazim sanirim. Biraz daha foto gelsin dedim
Tembel tembel ne güzel oturuyordum şimdi nerden de çıktı bu güzel düzenli fotoğraflarBakliyalarin oraya benimde bi sepet almam lazim sanirim. Biraz daha foto gelsin dedim
Bende oraya dusunuyorum sepet. Tasinacam zaten raflari fln takmiyorm hic onun icin.yeni evde dsha bi duzen olusturcam ins.BAKLİYATLARIN ORAYA MAKARNALARI VE KUTUDA OLAN MALZEMELERİN VARYA HANİ ONLAR İÇİN SEPET OLABİLİR BELKİ..KAPAKLI BİŞEY OLURSA ÜZERİNE Bİ SEPET DAHA KOYMA ŞANSIN OLUR SENİN DOLAPTA DA BENİMKİLER GİBİ ÇOK BOŞLUK KALMIŞ ÜST KISIMLAR.. SIRF O YÜZDEN RAFLARIN AYARI İLE OYNAYACAĞIM BEN
Cevze ve caydanligida var bende.O TENCERELERİN ÇAYDANLIĞI VAR BENDE DE :) İÇİ AÇILIYOR İNSANIN DİMİ RENKLİ RENKLİ GÖRÜNCE :)
Dantelli sepetmi alsama. Yoksa alttaki kutulardan mi kapakliSeninkiler bnimkiler kadar karisik durmuyo ama sepet olursa dahami güzel durur ne
Saok canim. Hadi kalk is yapta guzel guzel fotolar ekle bize :)Tembel tembel ne güzel oturuyordum şimdi nerden de çıktı bu güzel düzenli fotoğraflar"Hadi kalk iş yap " diyorlar insana
Ellerine sağlık damlacikolataam
bende vakumlu poşet aldım yorganları içine koyup vakumladım küçücük kaldılar mucize gibi:) bir yorgan hurcuna 4 yorgan 3 yastık sığdı
İş yapmak mı?..Saok canim. Hadi kalk is yapta guzel guzel fotolar ekle bize :)
İş yapmak mı?..
Tamam
sağolunn şu an kendi evimde olmadığım için resimleri paylaşamıyorum...canım hoşgeldinnnn topiğimize
tamam canım uygun olunca en kısa zamanda bekliyoruzsağolunn şu an kendi evimde olmadığım için resimleri paylaşamıyorum...
sepet uygun olur canım, hatta takipteyim, şu makarnalar falan benimde gözüme batıyo ben de istiyorumTesekkur ederim canim. Tencere setimi bende cok seviyorum. Vakumku saklama kaplarida var. Erzak dolabina ne diosun sepet lazim demi?
valla bu vakumlular iyi hoşta , ben çok üşeniyorum yaaaVakumlu hurç ne kadar toplayabilir kidiye düşünen haatunlar
Bakın "Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?" başlığındamavi_ekran arkadaşımız ne yazıp paylaşmış:
BENİMKİLERDE O YÜZDEN BOŞ DURUYOR BİR KENARDAvalla bu vakumlular iyi hoşta , ben çok üşeniyorum yaaatorbaların içlerini doldur süpürgeyi çıkar onları vakumla yerine kaldır misafirin geldi diyelim tekrar aç misafir gidince tekrar vakumla kaldır benim gibi bir tembel için hiç uygun değil haftasonu misafirim gelmişti söylemesi ayıp yatak odam kendini göstersin diye çeyizlik yatak örtümü serdim(zaten misafirdeeeeennn misafireeee) bak beşinci gün oldu hala hurcuna koyupta kaldıramadım helede vakumlayacak olsam 1 ay sürünür kesin
cansın can ohhh be yalnız değilmişim bu konuda çok sevindimBENİMKİLERDE O YÜZDEN BOŞ DURUYOR BİR KENARDA
Ayyy bu tost makinesi işine küt diye bayılırım beeeen.canım senin tost makinesi linkini de ilk sayfaya ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?